BDV- Yaprak Dökümü

Aşkım, insan bi düzgün seçer ama ya😂 her şeye gülüyor, ama her şeyeeee, sinirim zaten bozuktu dizi yüzünden, bu tuz biber oldu. Ay boşver senin dediğin gbi, ben şatafata entrikaya, aşkı memnuma gidiyorum. Bu ne be, herkes beylik laflar edip, sonra onla sınanıyor.
Fikret ve Sedef konusunda çok haklısın ama.
Ferhundenin şeytan algısı mesela hep o Fikretin anlatımı yüzünden. Kendisi sevmediğinden öyle anlattı
Sedef desen ikiyüzlünün teki. Hem evli adamın peşinde gezip hem ben masumum diye ağlıyor

Fikret ve Sedef konusunda çok haklısın ama.
Ferhundenin şeytan algısı mesela hep o Fikretin anlatımı yüzünden. Kendisi sevmediğinden öyle anlattı
Sedef desen ikiyüzlünün teki. Hem evli adamın peşinde gezip hem ben masumum diye ağlıyor
Ay bide demez mi, sedefin masum aşkına ferhundenin gölgesi düştü diye yarebbimmmm, her şeyi hakettin fikoooo, bir sen, birde merdivene yığılan nihalcikkkk.

Ay bide demez mi, sedefin masum aşkına ferhundenin gölgesi düştü diye yarebbimmmm, her şeyi hakettin fikoooo, bir sen, birde merdivene yığılan nihalcikkkk.
Aynen.
Fikretin aldatılmasına üzülmedim diye bi miktar tepki gördüm ama fikrim böyle. Kendisi Ferhundeye neler yapıyordu

Eklentiler

• images (95).webp
    images (95).webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 9
  • images (94).webp
    images (94).webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 11
Aynen.
Fikretin aldatılmasına üzülmedim diye bi miktar tepki gördüm ama fikrim böyle. Kendisi Ferhundeye neler yapıyordu
Asla acımam, çok sinsi biri gerçekten, değerleri sadece çıkarlarına uyarsa doğru geliyor. Değilse hepsini ezip geçiyor. Suratsız uyuşuk.

Avrupa yakası izliyorum arada bir. Eğlenceli, komik dizi . Komik şeyler izlemek serotonin salgılatır. Hayat yeterince stresli zaten 😑
Ayy bende bende. Avrupa Yakası hayatımın arka fon müziği.. beni o yıllara götürüyor ah 90 ların sonu 2000lerın başı Türkiye’si.. Yabancı Damat’a da arada bir bakarım. Konu sahibi, Yaprak Dökümü’nü hıç ızleyemıyorum boğuyor beni. Bence yeterlı bırak sen o diziyi🤣

Of evet ya bu aileyi 2 kişi bitirdi bir Şevket diğeri Leyla . Ama en büyük olay Şevket
Aslında aileyi bitirenlerden birisi sinsi sedef kızları o tanıştırdı oğuzla onun yüzünden musallat oldular birbirlerine.

Gönülçelen izledin mi peki hiç? Orda çiçekçi kız Hasret ve Murat öğretmen vardı. Bir de Gülbeyaz diye bir dizi vardı onu ailecek izlerdik ama içeriğini unuttum. Yıllar oldu izlemeyeli
Gülbeyaz güzeldi ama ömrü kısa oldu.

Aslında aileyi bitirenlerden birisi sinsi sedef kızları o tanıştırdı oğuzla onun yüzünden musallat oldular birbirlerine.
Ben öyle düşünmüyorum tanıştırdı diye illa kızların Oğuz’a yapışması normal değil. İrade denen bir olay yok

Back
X