BDV- Yaprak Dökümü

Valerya-

Guru
Pro Üye
2 Şubat 2014
887
2.166
313
Hanımlar derdin büyüğü küçüğü olmaz lütfen
Çocukluğumdan çata pata hatırladığım, şu aralar İlk defa baştan sona Yaprak Dökümü izliyorum..

Derdime bakın şimdi, Şevket değişti, resmen travmatik bir tip geldi. Seyir zevkim her şeyim kaçtı, yeni şevket sahnelerinde hayal gücümü kullanıp eski şevketi koymaya çalışıyorum yerine, yada mümkün olduğunca hızlı geçiyorum, yıllar önce tvden izleyip buna mecbur kalan herkese de ayrı dertlendim. dizi zaten ap ayrı psikolojik savaş, bunun üzerine şevketi neden değiştirdiler. Neden nedennnnn.

Hay derdimi s.eveyim ya. Sanki az derdim var gibi.

Zaten eskiden izleyen herkes ile zıt fikirlerde izliyorum diziyi. Herkese sedef masum değil şeytan demekten geberdim

Mesela bence en sinsi fikret ve sedef. Bu ikisi zamanında nasıl masumlaştırılmış.
Leyla desen ailenin başına gelen berbat şey, ama hâlâ bir kişi bile ilk önce eniştene sen kaçtın, ahu gözlü çöl delisi demedi buna. İnşallah finale kadar biri bunu hatırlatır.

hala benim gibi izlemeyen varsa acilen başlasın, inanılmaz sarıyor.
Tabi şevket değişene kadar

İzleme kendini durduk yere strese sokmaaa bence. Yaprak dökümünü yıllar önce izliyordum sonra hiç izlemedim. O diziler psikoloji bozmaktan başka işe yaramıyor

Ay 3 kere bitirirdim 4. İzliyorum erberlerledim resmen dizinin bana kattığı şey kimseyi kınamıyorum resmen Sedef tam bir yılan fiko için sinsi demicem bence en fedakarlık yapan evlat oydu

Ay 3 kere bitirirdim 4. İzliyorum erberlerledim resmen dizinin bana kattığı şey kimseyi kınamıyorum resmen Sedef tam bir yılan fiko için sinsi demicem bence en fedakarlık yapan evlat oydu
şevkeete rağmen 3 kere mi. Allahım yoksa bende mi düştüm bu batağa.

Kız fiko değilmiydi sedefi bile bile, ferhundeye yalancı diyen, o gün bitirdim fikoyu ben.

Ben evde çocuğumun olmadığı okulda ve uyduğu her saat izliyorum temizlik yaparken de dinliyorum senede 2-3 tur izliyorum . Asmalı konak izledim şimdi feriha izliyorum o bitsin yeniden yaprak dökümü . Onsuz duramıyorum sanki uyuşturucu

Benim üçgen
Aşkı memnu - feriha - muhteşem yüzyıl olmuştu, araya bunu nasıl katmamışım nasılllllll. Çok geç kalmışım

Ben işim varken arkada ses olsun diye kısa kısa partlarını izliyorum YouTube dan ama gerçekten sarıyor dizi.
Allah başka dert vermesin bacım, alışırsın yeni Şevket'e de

Benim üçgen
Aşkı memnu - feriha - muhteşem yüzyıl olmuştu, araya bunu nasıl katmamışım nasılllllll. Çok geç kalmışım
Muhteşem sevmiyorum ya o zaman da öyle sevmedim . Aşkı memnu yu ferihadan sonra izleyeyim yaprak dökümüne biraz daha ara girmiş olsun replik unutayım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…