Amaaan içiniz şişmedi mi kız, kaynana kayın peder.Derdini seveyim bacım
Aynen öyle, ama feci sarıyorİzleme kendini durduk yere strese sokmaaa bence. Yaprak dökümünü yıllar önce izliyordum sonra hiç izlemedim. O diziler psikoloji bozmaktan başka işe yaramıyor
Ay 3 kere bitirirdim 4. İzliyorum erberlerledim resmen dizinin bana kattığı şey kimseyi kınamıyorum resmenHanımlar derdin büyüğü küçüğü olmaz lütfen
Çocukluğumdan çata pata hatırladığım, şu aralar İlk defa baştan sona Yaprak Dökümü izliyorum..
Derdime bakın şimdi, Şevket değişti, resmen travmatik bir tip geldi. Seyir zevkim her şeyim kaçtı, yeni şevket sahnelerinde hayal gücümü kullanıp eski şevketi koymaya çalışıyorum yerine, yada mümkün olduğunca hızlı geçiyorum, yıllar önce tvden izleyip buna mecbur kalan herkese de ayrı dertlendim.dizi zaten ap ayrı psikolojik savaş, bunun üzerine şevketi neden değiştirdiler. Neden nedennnnn.
Hay derdimi s.eveyim ya. Sanki az derdim var gibi.
Zaten eskiden izleyen herkes ile zıt fikirlerde izliyorum diziyi. Herkese sedef masum değil şeytan demekten geberdim
Mesela bence en sinsi fikret ve sedef. Bu ikisi zamanında nasıl masumlaştırılmış.
Leyla desen ailenin başına gelen berbat şey, ama hâlâ bir kişi bile ilk önce eniştene sen kaçtın, ahu gözlü çöl delisi demedi buna. İnşallah finale kadar biri bunu hatırlatır.
hala benim gibi izlemeyen varsa acilen başlasın, inanılmaz sarıyor.
Tabi şevket değişene kadar
Ay 3 kere bitirirdim 4. İzliyorum erberlerledim resmen dizinin bana kattığı şey kimseyi kınamıyorum resmenSedef tam bir yılan fiko için sinsi demicem bence en fedakarlık yapan evlat oydu
37637272 kere bitirdim onu. Hala ara ara jenerik müziğini açar efkarlanırımAvrupa yakası izliyorum arada bir. Eğlenceli, komik dizi . Komik şeyler izlemek serotonin salgılatır. Hayat yeterince stresli zaten
Anam ne yaptım kızzzzzzzBan yeme leooov
Benim üçgenBen evde çocuğumun olmadığı okulda ve uyduğu her saat izliyorum temizlik yaparken de dinliyorum senede 2-3 tur izliyorum . Asmalı konak izledim şimdi feriha izliyorum o bitsin yeniden yaprak dökümü . Onsuz duramıyorum sanki uyuşturucu
Aranan yorumKızlara yurt ayarlasalardı hiç bunlar olmazdı
Bende böyle bi konu açtım banladılar beni ne alaka dieAnam ne yaptım kızzzzzzz
Ay kız fiko karmasını yaşıyor onun Tahsin eniştemiz durmuyor yerindeşevkeete rağmen 3 kere mi. Allahım yoksa bende mi düştüm bu batağa.
Kız fiko değilmiydi sedefi bile bile, ferhundeye yalancı diyen, o gün bitirdim fikoyu ben.
Spoiler yedim şuanAy kız fiko karmasını yaşıyor onun Tahsin eniştemiz durmuyor yerinde
Muhteşem sevmiyorum ya o zaman da öyle sevmedim . Aşkı memnu yu ferihadan sonra izleyeyim yaprak dökümüne biraz daha ara girmiş olsun replik unutayım birazBenim üçgen
Aşkı memnu - feriha - muhteşem yüzyıl olmuştu, araya bunu nasıl katmamışım nasılllllll. Çok geç kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?