BDV bolumunde sahte konu acip eglenen Eksici/Incici arkadaslara sorular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kınadıkları başlarına gelecek tabi bir kk kuralı o zaman kime dert anlatırlar acaba yalancı çoban misali

Maalesef hayatta zaman zaman argo konusan kadinlar var, ben de sinirlendigimde kufretmeyi cok severim.

Kadinim, finans sektorunde calisiyorum, yaklasik 1.5 senedir evliyim, 30 yasindayim. Gorevim gezici oldugu icin cocuk istemiyorum, su an Amerika'da gorevliyim mesela.

Admin, cok merak eden IPmi ve mail adresimi gonderebilir. Aman benim cocuklarim uzak olsun gibi seyler ortaliga soylenir, genel kullanilir yani.

erkek değilim ama burda okuduğum bazı konular bana keşke erkek olsaydım dedirtiyo, hande fake olabilir ama bu forum fake olmayan nice hande gördü,bunu da biliyoruz

bazıları gene eğlenceli oluyor gülüp eğleniyoruz, ama bazıları çok kötü cidden bıdık cengizde baya güldük mesela ama internet mahir bizi üzdü seviyesizliğiyle şimdiye kadar en çok eğlendiğim konu zeus tu ama gerçi ben yeni sayılırım eskilerde daha iyileri de vardır belki bilemiyorum

Sen yeni olduğun halde bir özel ajan edasıyla anında hedefi bulabiliyorsan deneyimli olunca ne olur bilemiyorum

Artık korksun ahmetler mehmetler mahirler cecozlaaaar... Hasanlarda korkabilir....

Ya bence arada olsun böyle şeyler:) egleniyoruz valla..bu arada sevgili hip..azıcık sussaydin da biraz daha dalga gecseydik olmamiydi bacım:)))))))))))))))))))

Arkadaslar bu ezik prensesin konusu en son ne haldeydi? Silindiği için goremedim..yorum da yaptiydim ben ona yaaa..merak ettim bacilar silinmeden önce ne haldeydi?

Arkadaslar bu ezik prensesin konusu en son ne haldeydi? Silindiği için goremedim..yorum da yaptiydim ben ona yaaa..merak ettim bacilar silinmeden önce ne haldeydi?

en son bana 100k lık araba alınmıyo fiat araba veriliyor o kadına 300k lık araba alınıyor falan diyordu hatırladığım kadarıyla, olaylar ortaya çıktıktan sonra ben de takip edemedim sonra silindi zaten

Araba olayi en başta demisti zaten..ofisi falan basmış hayalinde:)) tüh yaa keşke gorebilseydim)))

Bu ezikler kendilerinin eglendiklerini saniyorlar ama bizi eglendirmek için yapıyorlar bu saklabanliklari haberleri yok:)))

Ezik prensesin konusundaki lafa hala gülüyorum:)) ofisi bastığında sözde eşinin is ortagi bayan " ablacim biz burada iş yapiyoruz" demiş ya

Ezik prensesin konusundaki lafa hala gülüyorum:)) ofisi bastığında sözde eşinin is ortagi bayan " ablacim biz burada iş yapiyoruz" demiş ya

Evet erkek olduguna dair bir ipucu aslinda, hangi kadin tanimadigi diger kadina ablacim der? :)

ekşiyi okudum .. genelde kızlık zarı dikimmi konusuna takılmışlar ...
ordan başlamış bu tartışma ..
sanki bütün kadınlar kulübü üyeleri kızlık zarı dikiriyor ... ne saçma birşey . bütün kulübe mal edilmiş ...

Evet erkek olduguna dair bir ipucu aslinda, hangi kadin tanimadigi diger kadina ablacim der? :)

Şimdi yine ortalığı karistiracam ama ezik prenses erkek degildi ki hande erkek değil miydi:))))) haa eger bucur cengosundan akil alip yazmistir demeye calistiysan hakli olabilirsin..sonucta fikir erkekten çıkmış oluyor...amaaaaan kafam karıştı

Isin kotusu ben bu gereksiz adamlar nedeniyle yine ceza alicam

Ilkinde Hande'ye saydirdigim icin almistim, daha yeni bitti cezam, simdi de bir uyenin konusunu sahte sandim ona saydirdim yanlislikla :/

Isin kotusu ben bu gereksiz adamlar nedeniyle yine ceza alicam

Ilkinde Hande'ye saydirdigim icin almistim, daha yeni bitti cezam, simdi de bir uyenin konusunu sahte sandim ona saydirdim yanlislikla :/

öfkeyle kalkan zararla oturur derler ya :) bu kadar ciddiye alıp sinirlerini bozma, bir insan kendi hayatı için o kadar endişelenmiyorsa bir yerde banane diyebilmek lazım mesela hande konusunda ben de çok sinirlenmiştim gerçekten ama işte ne yapacaksın, hala seviniyorum gerçek olmadığına

biz dertleşerek birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
konular yalan da olsa derman olmak için yorum yazıyoruz.
biz tanımasak da bir arkadaşa fikir verebilir miyiz diye düşünüyoruz.

bırakın bu tür sahte üyeler de egolarını yalan konular açarak tatmin etsinler.
demek ki akıllarından zorları var.
demek ki yalandan da olsa dert anlatmaya ihtiyaçları var.

yalancının mumu yatsıya kadar yanar. devam etsinler sahte hayatlarında.
ekşi ve incilere slm olsun. onlar da kk olmasa konu bulamayacaklar yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…