çok pardon arkadaşlar okuyamadım tüm yazıları hande hani şu eşi başkasından hamile olan konu sahte yani öylemi yok artık bu kadar mı planlı olur insan
su handeyı bı ben mı kacırmısım ya aradım taradım bulamadım da ..
Sahte konu açanların sadece ekşiciler olduğunu düşünmüyorum şahsen.
Forumumuzu takip eden bir grup geyikçi de olabilir yada sadece bir kadın da olabilir.
Amaçları buradaki insanları sinir etmek olmalı.
en son sizi de ekipten göstermeye çalıştılar ya mumder, kadesa, cudana birilerini daha en çok ona güldümnerden çomak soksak kardır diyorlar herhalde
yalnız bir erkeğin kadınların bile artık dayanamadığı elti kaynana konularına dalması için içinde baya baya bir kadın barındırması lazım cidden
handenin fake olduğu nasıl ortaya çıktı, dündemi konu açtıda sildiler bi özet geçin kızlarr
hande aslında cengiz diye bir bıdıkın sahte hesabıymış, sevgilisi edalıprenses burada fake bir konu açtı sonra fake olduğunu ortaya çıkardık bıdık cengiz hande rolüyle alttan destekleyen üyeydi konuda içindeki son erkeklik kırıntılarıyla ben de sahteyim kandırdık sizi diye ortaya çıktıkonu silinmese iyiydi valla çok eğlenceliydi bence hep gelsinler biz onlardan daha çok eğleniyoruz
benim adım da geçiyordu orda.halbuki konuda yorumum bile yok.neye göre seçildim de sözlük yazarı ilan edildim hala merak ediyorum.bilenler yardımcı olabilirler mi lütfen
okuyanlardan falan beğendikleri isimleri seçtiler herhalde maksat olay çıkarmak olsun ya da kendileriyle birlikte birkaç kişi daha ban alsındı sanırım
Konu sahibi şizofrene bağlamış, önüne gelen üyenin konusuna dalıp sen sahtesin, beyinsizsin, salaksın diye hakaretler ediyor.
Kendisini tebrik ediyor, topiğinin hayırlı olmasını diliyorum.
Kötü içerik bildirimi için de sizleri Aeroplain ' nın konusuna davet ediyorum.konusunun adı :başörtümü ve çoraplarımı attılar!
Kıza etmediği hakaret kalmamış kafasına göre.
Lütfen açtığımız konuların altına gelip sen de feyksin deyip konularımızı dağıtıp bize de hakaret etmeden kendisini şikayet edelim.
Teşekkürler arkadaşlar.
handenin sahte olmasına nasıl sevindim anlatamam
handenin sahte olmasına nasıl sevindim anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?