Yok ya hala kullanılıyor malesef.
Sol framedeki küfürlü abaza esprilerden tanıdım.
kızlar bişi dicem, dün merak ettim bakayım şu ucubelerin olduğu siteye dedim
ama site kullanım dışı.
bu sözlüklerden bir sürü var
ama ben baktım cinciği göremedim.
hande'nin sahte olduğunu düşünmüyorum. kocasını affettikten sonra çok tepki aldı ve kin tuttu buraya.ama edalı prensesle bir ilgisi olduğunu düşünüyorum.
kazen de hemcinsinsiniz demişti .kocasını kaptırmış filan demişti ama hande için miydi bu söyledikleri onu anlayamadım dün.Kafam karıştı
hande'nin sahte olduğunu düşünmüyorum. kocasını affettikten sonra çok tepki aldı ve kin tuttu buraya.ama edalı prensesle bir ilgisi olduğunu düşünüyorum.
kazen de hemcinsinsiniz demişti .kocasını kaptırmış filan demişti ama hande için miydi bu söyledikleri onu anlayamadım dün.Kafam karıştı
kocasını kaptıran eda. hande erkek
hande cengiz olan. edalıyla aynı ofiste çalışıyorlarmış. Benim aklıma hesabını bir inciciye vermiş olması geliyor ama hande gerçekse bunu akıl edemez diye düşünüyorum.
olabilirdün akşam baya karıştırdılar kafamı :) cengiz muhabbetini daha önceden bilmiyordum. kazen anlattı iyice çorba oldu hepsi
hande o kadar gerçekçiydi ki ... evet dediğin gibi olabilir. bir inciciye vermiş olabilir hesabını. bizden hıncını böyle aldığını sanıyordur belki...
Hani filmlerde bilge kişiye danışılır kimse bişey anlamaz sonradan sonradan anlar ya insanlar. Kazen öyle işteAynı merlinin ejderhası gibim.
bir erkek günlerce uğraşmaz, uğraşamaz bi yerlerden mutlaka açık verirdi diye düşünüyorum:44: dün akşam da söyledim yine söylüyorum; Hande erkeksen içindeki kadını görmezden gelme. değerlendirben handenin gerçek olmadığına inanıyorum ya da inanmak istiyorum, hiçbir annenin "onun çocuğu babasız büyüsün" gibi bir cümleyi kuracağına ihtimal veresim gelmiyor açıkçası, kendisini seven normal birisi olmadığı için bütün kadınlar erkeklerden nefret eder diye kafasında sanrılar yaşayan zavallı bir eziğin hayal ürünüydü bence gerçi o halde bir kadın bulmuş kendisine ne diyeyim çok yazık insanlar var organizma israfı resmen başka bir şey değil
ben handenin gerçek olmadığına inanıyorum ya da inanmak istiyorum, hiçbir annenin "onun çocuğu babasız büyüsün" gibi bir cümleyi kuracağına ihtimal veresim gelmiyor açıkçası, kendisini seven normal birisi olmadığı için bütün kadınlar erkeklerden nefret eder diye kafasında sanrılar yaşayan zavallı bir eziğin hayal ürünüydü bence gerçi o halde bir kadın bulmuş kendisine ne diyeyim çok yazık insanlar var organizma israfı resmen başka bir şey değil
kızlar , erkek olan hande mı?? ikisi de ucube olduğu için
karıstırdım
ama bır tanesı kadınların yüz karası, yan sanayisi
onu biliyorum.
İnci yani ne bekliyorsun?
kızlar , erkek olan hande mı?? ikisi de ucube olduğu için
karıstırdım
ama bır tanesı kadınların yüz karası, yan sanayisi
onu biliyorum.
soruma cevap değil ki bu ama
erkek olan hangisiydi?
İnci yani ne bekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?