BDV bolumunde sahte konu acip eglenen Eksici/Incici arkadaslara sorular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hande'nin sahte olduğunu düşünmüyorum. kocasını affettikten sonra çok tepki aldı ve kin tuttu buraya.ama edalı prensesle bir ilgisi olduğunu düşünüyorum.

kazen de hemcinsinsiniz demişti .kocasını kaptırmış filan demişti ama hande için miydi bu söyledikleri onu anlayamadım dün.Kafam karıştı

bu sözlüklerden bir sürü var
ama ben baktım cinciği göremedim.

Göremessiiiin... O şimdi kendini gay sanan kız arkadaşıyla uğraşıyordur.

O tiple zaten zor bulmuştur yazık ...

Son düzenleme:
yazılanları okuyunca sinir oldum.
bunları annecikleri doğurmamış sçmş.

beyin belaltı fonksıyonlarıyla çalışıyor

Son düzenleme:

kocasını kaptıran eda. hande erkek

hande cengiz olan. edalıyla aynı ofiste çalışıyorlarmış. Benim aklıma hesabını bir inciciye vermiş olması geliyor ama hande gerçekse bunu akıl edemez diye düşünüyorum.

hande cengiz olan. edalıyla aynı ofiste çalışıyorlarmış. Benim aklıma hesabını bir inciciye vermiş olması geliyor ama hande gerçekse bunu akıl edemez diye düşünüyorum.

hande o kadar gerçekçiydi ki ... evet dediğin gibi olabilir. bir inciciye vermiş olabilir hesabını. bizden hıncını böyle aldığını sanıyordur belki...

olabilir dün akşam baya karıştırdılar kafamı :) cengiz muhabbetini daha önceden bilmiyordum. kazen anlattı iyice çorba oldu hepsi

Hani filmlerde bilge kişiye danışılır kimse bişey anlamaz sonradan sonradan anlar ya insanlar. Kazen öyle işte Aynı merlinin ejderhası gibim.

ben handenin gerçek olmadığına inanıyorum ya da inanmak istiyorum, hiçbir annenin "onun çocuğu babasız büyüsün" gibi bir cümleyi kuracağına ihtimal veresim gelmiyor açıkçası, kendisini seven normal birisi olmadığı için bütün kadınlar erkeklerden nefret eder diye kafasında sanrılar yaşayan zavallı bir eziğin hayal ürünüydü bence gerçi o halde bir kadın bulmuş kendisine ne diyeyim çok yazık insanlar var organizma israfı resmen başka bir şey değil

hande o kadar gerçekçiydi ki ... evet dediğin gibi olabilir. bir inciciye vermiş olabilir hesabını. bizden hıncını böyle aldığını sanıyordur belki...

Evet çok gerçekçiydi. Konu sahibine peşine takıl kocanın kesin bişeyler var yorumuna. Neden takılsın affetmek için mi? yazdım ona alındı mesela.

Hani filmlerde bilge kişiye danışılır kimse bişey anlamaz sonradan sonradan anlar ya insanlar. Kazen öyle işte Aynı merlinin ejderhası gibim.

evet, aynen :) Kazen'e de helal olsun. ne varsa bulup meydana çıkarıyo

bir erkek günlerce uğraşmaz, uğraşamaz bi yerlerden mutlaka açık verirdi diye düşünüyorum:44: dün akşam da söyledim yine söylüyorum; Hande erkeksen içindeki kadını görmezden gelme. değerlendir

kızlar , erkek olan hande mı?? ikisi de ucube olduğu için
karıstırdım
ama bır tanesı kadınların yüz karası, yan sanayisi
onu biliyorum.

Son düzenleme:
soruma cevap değil ki bu ama
erkek olan hangisiydi?

Arkadeşler son kez yazıyorum

Hande = Cengiz
Cengiz = Hande

Edalı hayatta başarısız olmasını inciye takılarak görmezden gelen cencoz la aynı ofiste çalışan ezik bir bağyan...

İnci yani ne bekliyorsun?

bu postmodern inciciler demek artık kaynana, çocuk,aldatılma falan üzerine geliştiriyolar senaryoyu handeninki gerçekçiydi yalan yok şimdi. bu arada bu inci sözlüklerden birisi sözlükpot. com muydu neyi o şekildeydi diğeri org. ile bitiyodu galiba org ile biten tek kelimeyle iiğrenç tiksindirici bir siteydi sözlükspot daha samimi geliyordu bana şimdi onlar da yoklar sanırım.

Adnan Oktar bunlara dava açınca bir özür mektubu yazmışlardı ki evlerden ırak o kadar kendine güvenen tipler dava lafını duyunca Adnan oktar için '' islam davasına hizmet eden darwinitslere haddini bildiren bir değerli büyüğümüz '' gibilerinden şeyler yazmışlardı hani anarşiklerdi bunlar hani ıslah olmaz otorite karşıtlarıydı n'oldu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…