kimse alınmasın ama bu foruma erkek üyeler alınmadığı sürece bu sapıklar hep türeyecek. benim düşüncem belli oranda erkek üyenin kabul edilmesi tabii öyle herkese gel diyerek değil bir süre aday üye diye belli yerleri görmelerine izin verilir iyi yazanlar kabul edilir böylece bizde belli konularda erkek bakışı görürüz, konuların zenginliği artar bence. şimdi kadın kadınayız diye adamların merakı artıyor resmen.
katilmiyorum,o sapik erkekler buraya üye olmasi serbest olursa ,kizlarimizi hatda evli bayanlari taciz ederler,adi üstünde sapik
Evet sahteyim dedi, agzi kulaklarindaydi edindigi basari nedeniyle. Babasinin adresini verse de gidip iletsek oglunuzun actigi sahte konuyu onlarca kadin yorumladi, adamcagiz ogluyla gurur duysa
Su an konuyu 6 ziyaretci okuyor, kesin Handecigimiz de iclerinde. Kiz hande gobusundeki bebis nasil :))
burdaki binlerce üyeden eminim bir çok erkek üye vardır. Sapıklık yapcak olan kadın gibi üyelik alıp yine yapıyor.
bir arkadaş erkekler üye olursa tacizler olur demiş peki o sapık erkekler dışarıda yokmu?
adamı buradan kovduğun zaman korunmuş olmuyorsun bizim amacımız onları da topluma kazandırmak olmalı yoksa buradan kovarsın dışarıda yine senin yakınını tacize kalkışır.
ama erkek üye yasak oldundan fazla cesaret eden cikamaz
kafamiz rahat sohbet edebiliyoruzbir arkadaş erkekler üye olursa tacizler olur demiş peki o sapık erkekler dışarıda yokmu?
adamı buradan kovduğun zaman korunmuş olmuyorsun bizim amacımız onları da topluma kazandırmak olmalı yoksa buradan kovarsın dışarıda yine senin yakınını tacize kalkışır.
seneler önce üye olduumda tc nosundan bi kontrol yoktu bildiğim kadarıyla, değişti mi üyelik alımları da ispatlanıyor cinsiyet?
yoo ben öyle biseymi dedim,3,5 erkek üye olursada kazenin onlari yakalamasi uzun sürmüyor
itirafını hangi bölüme açmıştıokumam lazım
Konuyu silmisler, edaliprenses diye biri vardi, onun konusu sahteymis. Ve hande2014 o da sahte uyeymis. Hani su kocam beni aldatti, baska kadindan cocuk yapti vs diyen.
orası öyle, ama ne kadar 'yasak' olsa da eminim vardır aramızda. Ama bence coğu sahte başlıklar yine bir kadın tarafından yazılıyor inancındayım. Özellikle hande'nin konusu yada meşhur elti sedef konularıerkeklerin beyni o kadar gelişmiş çalışmıyor ne de olsa, daha düz mantıkla gidiyor.
Valla o konu silinmis ya da baska yere tasinmis ben de bulamadim. Ama yarin sabah arkadaslardan yardim eden olur belki.
Kendisi itiraf etti, bugun bir konu acildi sahte. Orada hadi benim icin cok uzuldunuz zavallilar ben de sahteyim gibi seyler yazdi :) Uzulmemize gerek kalmadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?