kimse alınmasın ama bu foruma erkek üyeler alınmadığı sürece bu sapıklar hep türeyecek. benim düşüncem belli oranda erkek üyenin kabul edilmesi tabii öyle herkese gel diyerek değil bir süre aday üye diye belli yerleri görmelerine izin verilir iyi yazanlar kabul edilir böylece bizde belli konularda erkek bakışı görürüz, konuların zenginliği artar bence. şimdi kadın kadınayız diye adamların merakı artıyor resmen.
orası doğru fakat cinsiyetini gizleyerek yorum yapmak başka ki zaten o erkek dedikleriniz yakalanıyor hemen. benim dediğim nickinin altına özel üye gibi bir statü verirsiniz herkes görür bu kişi erkek diye. gizli üye olanları görüyoruz ya birilerine asılıyor ya da böyle alay ediyor bizle.
Hande'nin konuları sahtemiymişÇok şaşırdım. Gayet olabilecek şeylerdi onun yaşadığını söyledikleri, tuhaf bir tarafı da yoktu.
hande2014 üyenin konusunu baya takip etmiştim,konunun sonuna gelince bazı arkadaşlarımızın sahte üyelik olduğunu söylemelerine bende katılmıştım,aynı fikirdeydim.bu üyenin sahte olduğunu nasıl emin oldunuz?
Kendisi itiraf etti, bugun bir konu acildi sahte. Orada hadi benim icin cok uzuldunuz zavallilar ben de sahteyim gibi seyler yazdi :) Uzulmemize gerek kalmadi :)
öyle mi dedi ciddenben o konuyu okumadığımdan bilmiyodum
Kendisi itiraf etti, bugun bir konu acildi sahte. Orada hadi benim icin cok uzuldunuz zavallilar ben de sahteyim gibi seyler yazdi :) Uzulmemize gerek kalmadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?