BDV bolumunde sahte konu acip eglenen Eksici/Incici arkadaslara sorular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hicbisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
856
24
26
İstanbul
1- Isin gucun yok mu?
2- Yaptiginin komik oldugunu gercekten dusunuyor musun? Ve buna gulebiliyor musun?
3- Biz burada actigin sahte hesaplara yorum yazdigimizda aklimiz kit oluyor da sen sahte konu acarak zekice bir is mi yapiyorsun?
4- Kadinlarin erkek dusmani ve aptal oldugunu soylerken sadece ailendeki kadinlari mi referans aliyorsun? Yoksa gecmisinde seni yaralayan baska kadinlar mi var?
5- Sadece kadinlarla ilgili olan bir forumda hesap acmanin nedeni eglenmek mi yoksa uyelere ozel cinsel sorunlarla ilgili bolumlere girip kadin cinselligi ile ilgili bilgi almak mi? Kadin cinselligi ile ilgili cahil misin yoksa ac misin?

En cok burada takildiklari icin konumu buraya actim.

Konuyu silmisler, edaliprenses diye biri vardi, onun konusu sahteymis. Ve hande2014 o da sahte uyeymis. Hani su kocam beni aldatti, baska kadindan cocuk yapti vs diyen.

Yani ben birine yalandan desem ki benim babam olumcul hasta, o da gecmis olsun doktora goturun hic mi umut yok falan dese bu komik mi?

Hani kucukken bir tekerlememsi vardi "Amma da kandi sumukleri akti" diye. Ben bu kisilerin yaptiklarini ayni salaklikta goruyorum.

boşverin bencede sinirleri bozmaya değmez.kıt beyinleri anlamıyo işte.bilgisayardan başka hayatları olmadığından eğlence arıyolar kendilerine aptal olduklarından bu yaptıkları eğlenceli geliyo onlara

kimse alınmasın ama bu foruma erkek üyeler alınmadığı sürece bu sapıklar hep türeyecek. benim düşüncem belli oranda erkek üyenin kabul edilmesi tabii öyle herkese gel diyerek değil bir süre aday üye diye belli yerleri görmelerine izin verilir iyi yazanlar kabul edilir böylece bizde belli konularda erkek bakışı görürüz, konuların zenginliği artar bence. şimdi kadın kadınayız diye adamların merakı artıyor resmen.

kimse alınmasın ama bu foruma erkek üyeler alınmadığı sürece bu sapıklar hep türeyecek. benim düşüncem belli oranda erkek üyenin kabul edilmesi tabii öyle herkese gel diyerek değil bir süre aday üye diye belli yerleri görmelerine izin verilir iyi yazanlar kabul edilir böylece bizde belli konularda erkek bakışı görürüz, konuların zenginliği artar bence. şimdi kadın kadınayız diye adamların merakı artıyor resmen.

Bu foruma uye olmak icin sadece bir mail hesabi yeterli. Dolayisiyla aramizda erkek vardir. Cinsiyeti belirtmeden olaylara yorum yapabilir.

orası doğru fakat cinsiyetini gizleyerek yorum yapmak başka ki zaten o erkek dedikleriniz yakalanıyor hemen. benim dediğim nickinin altına özel üye gibi bir statü verirsiniz herkes görür bu kişi erkek diye. gizli üye olanları görüyoruz ya birilerine asılıyor ya da böyle alay ediyor bizle.

Hande'nin konuları sahtemiymiş :53: Çok şaşırdım. Gayet olabilecek şeylerdi onun yaşadığını söyledikleri, tuhaf bir tarafı da yoktu.

orası doğru fakat cinsiyetini gizleyerek yorum yapmak başka ki zaten o erkek dedikleriniz yakalanıyor hemen. benim dediğim nickinin altına özel üye gibi bir statü verirsiniz herkes görür bu kişi erkek diye. gizli üye olanları görüyoruz ya birilerine asılıyor ya da böyle alay ediyor bizle.

Bu kisilerin yani Hande2014 gibi kisilerin foruma erkek gorusu katmaktan ziyade, sacmalamak icin katildiklarini dusunuyorum.

Ben erkek ve erkek sorunlari ile ilgili bir foruma ilgi duymam. Banane adamin prostat sorunundan vs. Ama bizim sorunlarimiza ilgi duyan erkek varsa foruma katilmasina da karsi degilim.

Erkek bakisi ile cevaplayabilir, yorum yazabilir. Ama Hande2014 veya edaliprenses gibi tiplerin cikmasinin nedeninin foruma erkeklerin alinmamasi ile ilgili oldugunu dusunumuyorum. Erkekler alinsaydi da bunlar yine ayni sacmaliklarini yapacaklardir. Bilissel yetileri henuz cocuk seviyesinde

hande2014 üyenin konusunu baya takip etmiştim,konunun sonuna gelince bazı arkadaşlarımızın sahte üyelik olduğunu söylemelerine bende katılmıştım,aynı fikirdeydim.bu üyenin sahte olduğunu nasıl emin oldunuz?

Hande'nin konuları sahtemiymiş :53: Çok şaşırdım. Gayet olabilecek şeylerdi onun yaşadığını söyledikleri, tuhaf bir tarafı da yoktu.

Ben iki aylik hamileyim deyince yok artik demistim ama herkese oyle atesli savundu ki kocasini :D ben de sinirlenmistim :))

hande2014 üyenin konusunu baya takip etmiştim,konunun sonuna gelince bazı arkadaşlarımızın sahte üyelik olduğunu söylemelerine bende katılmıştım,aynı fikirdeydim.bu üyenin sahte olduğunu nasıl emin oldunuz?

Kendisi itiraf etti, bugun bir konu acildi sahte. Orada hadi benim icin cok uzuldunuz zavallilar ben de sahteyim gibi seyler yazdi :) Uzulmemize gerek kalmadi :)

Biz yorum yaptigimiz icin zavalli olduk, o ise sahte konu acip gunlerce sacmaladigi icin Einstein mertebesine yukseldi ;)

Son düzenleme:
şu anda forum bir erkek görüşü aramıyor. o yüzden üye olan da aa ben gireyim erkeklerin bakışını anlataym demiyor. ama aksi olsa şahıs kendi fikrine değer verildiğini görse durum daha farklı olmaz mı bir düşünün??
biz de burada sadece jinekolojik meselelerden konuşmuyoruz mesela kadın-erkek ilşkilerine biraz da onların açısından bakmak gerek dediğin gibi öyle tipler hep çıkacak ama daha az olacak bence artı biz kazanacağız belki yanlış bildiklerimizi önyargılarımızı aşacağız. bu fikri düşünmek gerek derim.

öyle mi dedi cidden :53: ben o konuyu okumadığımdan bilmiyodum

Evet sahteyim dedi, agzi kulaklarindaydi edindigi basari nedeniyle. Babasinin adresini verse de gidip iletsek oglunuzun actigi sahte konuyu onlarca kadin yorumladi, adamcagiz ogluyla gurur duysa

Su an konuyu 6 ziyaretci okuyor, kesin Handecigimiz de iclerinde. Kiz hande gobusundeki bebis nasil :))

Son düzenleme:
Kendisi itiraf etti, bugun bir konu acildi sahte. Orada hadi benim icin cok uzuldunuz zavallilar ben de sahteyim gibi seyler yazdi :) Uzulmemize gerek kalmadi :)

Bence tepki toplamaya başlayınca sahteyim ayağına yatmış olabilir, var öyle tipler ya, sosyolojik araştırma yapıyorum, tez yazıyorum vs. demeye başlıyorlar tepki alınca :9: Değilse de o kadar emek harcayıp, aylarca mutsuz ev kadını rolü yapmak için uğraşmışsa üzülürüm, çok yalnız demektir :9:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back