M merakettiklerim123 Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2024 282 90 28 Eylül 2024 Konu Sahibi merakettiklerim123 #21 Madame butterfly .!.: Ben 4bc ile gebeyim şu an içinizi ferah tutun Genişletmek için tıkla... Belirtiniz var mıydı? Bende hiçbir şey yok. Kaset test vs yaptınız mı? Yaşınız amh kaç? Çok soru sordum kusura bakmayın
Madame butterfly .!.: Ben 4bc ile gebeyim şu an içinizi ferah tutun Genişletmek için tıkla... Belirtiniz var mıydı? Bende hiçbir şey yok. Kaset test vs yaptınız mı? Yaşınız amh kaç? Çok soru sordum kusura bakmayın
M Madame butterfly Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Aralık 2015 867 715 30 29 Eylül 2024 Konu Sahibi merakettiklerim123 #22 merakettiklerim123 .!.: Belirtiniz var mıydı? Bende hiçbir şey yok. Kaset test vs yaptınız mı? Yaşınız amh kaç? Çok soru sordum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Kasıkta batma oluyordu arada o kadar ama ben hep pozitif düşündüm hiç diğer ihtimalleri düşünmedim ve 9. Güne kadar test yapmadım evde 9.günde testte çıktı. 29 yaşındayım amh baktırmadım
merakettiklerim123 .!.: Belirtiniz var mıydı? Bende hiçbir şey yok. Kaset test vs yaptınız mı? Yaşınız amh kaç? Çok soru sordum kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Kasıkta batma oluyordu arada o kadar ama ben hep pozitif düşündüm hiç diğer ihtimalleri düşünmedim ve 9. Güne kadar test yapmadım evde 9.günde testte çıktı. 29 yaşındayım amh baktırmadım