How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları <<<<<BbiŞLRiMiZiN ODaLaRı >>>>>

tek kelime ile muhteşem
prensesler gibi odası olmuş kızınızın çok şanslı
çok zevklisiniz zevklide döşenmiş
Allah yavrunuzu sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

canım bide takımı nerden aldınız aklımda olsun çok güzel yaaa

Bayıldım yaaa ne kadar güzel bir oda bu... Utanmasam annemlere gidip bende bu odadan istiyorum diycem de, o yatağa nasıl sığarım onu bilmiyorum, biraz uğraşmalıyım sanırım. Bu arada baş ucundaki saatede bittim yani...

Prenses kızınızla sağlıklı, huzur ve mutluluk dolu yıllar dilerim.........

ay anne olmak böyle bişiy işteee :1hug: yüce gönüllü olmak.... Şeniz söylemen bile büyük nezaket teşekkür ederim a.s. ama yerinde olsa bir daha düşünürdüm çünkü bu yaz düğün var masraf çok sen odayı yaptığın gibi düğünüde mükemmel yapmaya kalkarsan kardeşime çok parasımız kalmazzzz :roflol: o yüzden en iyisimi şimdilik bu sevdadan vazgeçelimm :roflol:

Çocuklarım için feda olsun bee sositososito :1hug:
Bu arada Allah bir ömür boyu mesut mutlu etsin seni insallah :asigim:
Evlilik zor zanaat :lepi:

Ygmurcum güle güle yatsin prenses icinde,cok zevkli ve sIk bir oda olmus.

Yağmurcum çok şirin olmuş prensesimizin odasi allah sağlikla ağiz tadiyla büyümeyi nasip etsin inşallah

canım harika olmuş çok beğendim gerçekten kraliçe odası gibi mutlu günler geçirin inş.huzurluca.... :)

harika olmuşşşşşşş bayıldımmmmm gercektennnnn allahım uzun ömürler versin işallah...

canım çok güzel bayıldım süper olmuş allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah
kızınıda güle oynaya büyütürsün herşey gönlünce olsun allah sana ve kızına uzun ömürler versin inşallah

çoookkk güzel olmuş, maşallah:nazar: allah sağlıcakla o odaya getirmeyi nasip etsin

gerçekten çok hoş döşemişin.benimkide yakında hazır olur resmini koyarım inşallah.ama avizeni nerden aldığını öğrenirde yazarsan sevinirim.benimde 2 kızım olcak inşallah.ikiz odası döşüyorum.

Bursadamısın canım ? Nevsehir yazıo da yani versem bisi farketmez
sanırım ama evime yakın bi yerden aldı esim sordum dün ismini oda hatırlamıo ama
bulurum sizin icin eger bursadan alabiliceksen ?

yağmurcumöncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. ben burdan hiç bulamadım bayağı aradım duvar kağıdımda kapli falan çok uygun . Burası küçük yer yok çeşit.nerden bulursam ordan sipariş edicem eğer bana telefonunu verirsen avizecinin irtibata geçer kargolatabilirim.sana sıkıntı olucak ama.a.s.

canım bayıldım valla süper olmuş ay ne güzel ya hayırlı doğumlar inş.
Allah analı babalı büyütsün bu mutluluğu bebek isteyen herkeze tattırsın inş.
maşşallah canım:nazar::emir_bebek::nazar:

Back