How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları <<<<<BbiŞLRiMiZiN ODaLaRı >>>>>

süper olmus valla bende bayildim
icimde kaldi zaten ogluma oda hazirlayamadim (kayinvaldelerle oturdugum ici)
icim daha bir burkuldu simdi:(((
allahim güle güle yatmak nasip eder insallah

ayyy canım yaaa sende en kısa zamanda kendi evine çıkar hem oğluna hem sonra gelecek yavrularına böyle güzel oda yaparsın inşallah..kıyamam ..üzülme sakın ...

insallah eylülcüm
allahim o günleride görmegi nasip eder insallah
sanada kolay dogumlar dilerim allah tez zamanda kurtarsin

Evet canım tesekkürler güzel dilekleriniz icin Allah en kısa zamanda batuhanada
oda yapmanı nasip eder canım yerim onu nasılda yiyo kekini :)

Yağmurcum odanızı görmüştüm görüşlerimi biliyorsun yalnız beşin de gelmiş çok sevindim.
Sen cibinlikli deyince ben böyle bir cibinlik düşünmemiştim hayal ettiğimden de güzelmiş.

İyi günlerde kullansın minik prensesimiz inşallah.

Allah herkese böyle bir oda hazırlamayı nasip etsin inşallah.

merhaba canım süper olmus güzel kızının odası...iyi günlrde saglıkla uyusun bu odada...sepette süper....en sonunda gördüm saol...inci tunceldenmi aldın...fiyatı ne kadar sorması ayıp bende alacağımda..

abajuruda süper o nereden canım cok cici....gerçi abajur aldımda...odam bitsin bende koyarım resmini...oda takımım geldi fakat tam hazır değil...

çok güzel bir oda olmuş canim.allah iyi günlerde yatmayi nasip etsin..
Herşey süper yatağina bayildim....prensesler kadar güzel kizina prenseslere layik bir oda olmuş.

Ne bilim eylülcüm :))Simdi düsünee dsüneee o olabilirmi
die sordum :) Parazit yapma sen :) Neyse onu esim aldı ben
bilmiorum canım ya :)

Yağmurcum odanizi çok ama çoook beğendim..
Minik prensesin gülücükler atarak yatsin odasinda..
Beşiğinizde süper..

yağmur canım odanız çok güzel çok zevkli ve uyumlu olmuş canım
kızın çok şanslı nazar değmesin
Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı naip etsin duvarlarınız kahkahalarla şenlensin inşallah

ayyy bayıldım süper olmuş arkadaşım.... :ecrin_bebek:
Rabbim güzel günler geçirmek nasip eder inşallah o sevmli odada... a.s.

şimcik fotolara baktım vede yorumlara baktım. yorum yapan arkidişlerin çoğu hamile:)) ben vallahi geçerken gördüm uğradım. nikahım yeni kıyıldı düğünüm yaza. odaya gelince tek bişiy söyliycem sen fikrimi anla:)))

Bende senin kızın olıyım mıııııııııııııııı lütfennnnnnnnnn

şimcik fotolara baktım vede yorumlara baktım. yorum yapan arkidişlerin çoğu hamile:)) ben vallahi geçerken gördüm uğradım. nikahım yeni kıyıldı düğünüm yaza. odaya gelince tek bişiy söyliycem sen fikrimi anla:)))

İnşallah sen de bebeğine böyle güzel bir oda hazırlarsın canım,darısı sana da olsun.
Ayrıca Allah mesut etsin,inşallah düğününüz de tam gönlüne göre olur.

Çok güldüm yorumuna kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yağmurun 2. kızı olursun,oh yetişmiş bi kız ne güzel kaydirigubbakcemile3

Canım tesekkürler begendigine sevindim Allah ins sanada bebegine
güzel bi oda yapmanı nasip eder :asigim: Kızım olma meselesine gelince
darkında dedigi gibi hazır büyümüş bi kız süper olur ya sositososito Bana
uyar ..

Canım tesekkürler begendigine sevindim Allah ins sanada bebegine
güzel bi oda yapmanı nasip eder :asigim: Kızım olma meselesine gelince
darkında dedigi gibi hazır büyümüş bi kız süper olur ya sositososito Bana
uyar ..

ay anne olmak böyle bişiy işteee :1hug: yüce gönüllü olmak.... Şeniz söylemen bile büyük nezaket teşekkür ederim a.s. ama yerinde olsa bir daha düşünürdüm çünkü bu yaz düğün var masraf çok sen odayı yaptığın gibi düğünüde mükemmel yapmaya kalkarsan kardeşime çok parasımız kalmazzzz :roflol: o yüzden en iyisimi şimdilik bu sevdadan vazgeçelimm :roflol:

Back