- 27 Ağustos 2014
- 861
- 376
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Ben cc krem kullanıyorum.bb ve cc krem ikisini birden aynı anda mı kullanılıyor nasıl kullanldğı hkknda bilgim yok anlatır mısınız bunları kullanınca fondoten kullanmaya gerek kalmıyor mu
bende beyaz tenliyim iki ton sanirim bi aciktan ortaya bi de ortadan koyuya aciktan ortaya olan cok koyu durmuyor dimi tenin tonunu degistrmyr dimiBen cc krem kullanıyorum.
Onu sürdüğümde mat bir görünüm elde ediyorum.
Ne parlama oluyor ne de başka bir şey.
Pudra takviyesine bile ihtiyaç duymuyorum.
Beyaz tenli olduğum için renk olarakta tutturdum..
Aciktan ortaya olan tenimle benim daha uygub oluyor. Digerleri uymuyor tenime..Bende beyZ bende beyaz tenliyim iki ton sanirim bi aciktan ortaya bi de ortadan koyuya aciktan ortaya olan cok koyu durmuyor dimi tenin tonunu degistrmyr dimi
Clinique bb krem kullanıyorum çok memnunum. Eminim aynı markanın cc kremide iyidir.Bi de hangi marka cc krem tavsiye edersiniz acaba :)
ben de araştırıyorum bu konuyu pure beauty nin cc kremini tavsiye ediyorlar. watsons da satılıyor benin gitmeye fırsatım olmadığı için ben bayramda a101 den garnier bb krem aldım.ilk defa kullandım memnun kaldım ama bu bitince birde pure beauty cc yi deneyeceğimBi de hangi marka cc krem tavsiye edersiniz acaba :)
merhaba, BB krem (beauty balm) cilde bakım yaparken renk verir. CC krem ise (color correcter) renk verirken bakım yapar. BB krem kapatıcılık sağlama amacı gütmez (ancak tabiki biraz kapatıcılığı var) CC krem ise tam tersi ton farklılıklarını yok etme amacı gider ve cildin rengini eşitlemeye çalışır. ikisi bir arada kullanılmaya gerek yoktur.Sanirim cc krem alicm tskler :)
BB krem aydınlatıyo, besliyo, canlandırıyo, nem veriyo ve en güzel yanı çok güzel kapatıyo üstelik cilde fondoten gibi de zarar vermiyo. CC kremin de özellikleri hemen hemen aynı ama o biraz daha geliştirilmiş, daha lifting özellikli bi krem. Ben Missha nın BB Cream ini kullanıyorum. Fondotensiz dişarı çıkmayan ben, artık elimi sürmüyorum.bb ve cc krem ikisini birden aynı anda mı kullanılıyor nasıl kullanldğı hkknda bilgim yok anlatır mısınız bunları kullanınca fondoten kullanmaya gerek kalmıyor mu
Günlük makyajda bb ya da Cc yetiyo.bb ve cc krem ikisini birden aynı anda mı kullanılıyor nasıl kullanldğı hkknda bilgim yok anlatır mısınız bunları kullanınca fondoten kullanmaya gerek kalmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?