Aynen günlük kullanıma uygun değil. Fondöten kullanmadığım için özel günlerde kullanıyorum ben bbyi..Bende bb kullanıorum gayet guzel. Markası neydi ya. Bakarım birazdan. Ama bnce gunluk kullanma. Ne olursa olsun cildi çok yıpratıo
bn ilk aldığımda universtedeydim daha çok hoşuma gitti gunluk kullanmaya başladım. Neredeyse 10 gun gibi kısa bi surede bile hemn yuzum sivilcelendi.. Şuan sadece ozel gunlerde kullanıorum.Aynen günlük kullanıma uygun değil. Fondöten kullanmadığım için özel günlerde kullanıyorum ben bbyi..
Bende garnier alasım varBen şimdiye kadar sadece garnier kullandım, memnun kaldım canım..
10-20 aralısı çok vermek istemiyorumFiyat aralığı ne kadar canım ?
Günlük kullanamam zaten dışarı vs. ÇıktığımdaAynen günlük kullanıma uygun değil. Fondöten kullanmadığım için özel günlerde kullanıyorum ben bbyi..
Bende dısarı çıktıkça kullanırımbn ilk aldığımda universtedeydim daha çok hoşuma gitti gunluk kullanmaya başladım. Neredeyse 10 gun gibi kısa bi surede bile hemn yuzum sivilcelendi.. Şuan sadece ozel gunlerde kullanıorum.
gunluk derken onu kastediorum zaten canm.. Bbnce sadece ozel gunlerde kullan eğer cildin çok lekeli filn değilseBende dısarı çıktıkça kullanırım
Yok hiç lekem yok çok şükür durun size foto atiyim ama sanki rebk uyumsuzluğu var cildimdegunluk derken onu kastediorum zaten canm.. Bbnce sadece ozel gunlerde kullan eğer cildin çok lekeli filn değilse
bnm kullandığım da bu canm.bn sadece ozel gunlerde kullanıorum cildi çok guzel toparlıyoKızlar cildim karma bundan alasım var ne diyorsunuzEki Görüntüle 1746030
Kullananların coğu menunbnm kullandığım da bu canm.bn sadece ozel gunlerde kullanıorum cildi çok guzel toparlıyo
10-20 aralısı çok vermek istemiyorum
bnce kesinlikle dışarı çarşıdır şudr budur da kullanma. Çunku bunlar fondoten ve cilde hava aldrmıo. Ha bi duğun olur ozel bi davet olur o ayrı..Yok hiç lekem yok çok şükür durun size foto atiyim ama sanki rebk uyumsuzluğu var cildimde
herkes cildi puruzsuzlştirmesinden memnun, çok ışıltılı gosterio cildi, bnde o yonden çok memnunum. Ama cilde zarar vermediğini bnce kimse idda edemez..Kullananların coğu menun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?