• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller bb krem kullanan ve leklerinede iyi gelen varmı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
arkadaşlar bb krem alcm bi taşda çok kuş misali:)
fondoten kullanmak istmyrm bb krem mantıklı geldi güneş koruması fondoten etkisi aynı zamanda düzeltme
ancak lekeleri tedavi edip cildimi beyazlatmada yardımcı oolsun istiyorum böyle bildiğiniz bi bb krem varmı

pure beauty bb krem kullanıyorum çok memnunum, özellikleri arasında beyazlatma da var- zaten içinde arbutin ve zinc oxide var bunlar beyazlatmada kullanılan ürünler. beyazlatma özelliğine dikkat etmedim açıkçası, ama üründen çok memnunum.

pure beauty bb krem kullanıyorum çok memnunum, özellikleri arasında beyazlatma da var- zaten içinde arbutin ve zinc oxide var bunlar beyazlatmada kullanılan ürünler. beyazlatma özelliğine dikkat etmedim açıkçası, ama üründen çok memnunum.

süpermiş
birde fiyat uygun olsaydı benm gibi sürekli kullanan birine dayanmaz herhalde:(
annagaspinin bb kremide var içersnde arbutin var onunda onda seçenek yok sadece bi çeşt herkese bu daha mantıklı

pardon forumda başka bb kremden bahseden var onu söylüyosun sandım:)

arkadaşlar bb krem alcm bi taşda çok kuş misali:)
fondoten kullanmak istmyrm bb krem mantıklı geldi güneş koruması fondoten etkisi aynı zamanda düzeltme
ancak lekeleri tedavi edip cildimi beyazlatmada yardımcı oolsun istiyorum böyle bildiğiniz bi bb krem varmı

Missha bb krem var. Ben kullanmadım ancak youtube'dan takip ettiğim vlogger lar tavsiye ediyorlar. Pahalı ve sanırım Türkiye'de satılmayan bir krem.

Ben misshayı kullanıyorum çok da memnunum ama ne yeni sivilce çıkardı ne de tedavi etti sadece duruşu çok güzel.

pure beauty bb krem deparıltı varmı öyle görnyo sanki simli gibimi yani
birde watson yokbulunduğm yerde nasıl temin edecem?

pure beauty bb krem deparıltı varmı öyle görnyo sanki simli gibimi yani
birde watson yokbulunduğm yerde nasıl temin edecem?

simli değil parıltı da yok. watsonstan başka yerde satılmıyor sanırım, internete bakarsanız belki online satışı olabilir bilemiyorum

Back
X