Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, Çillerbb krem kullanan ve leklerinede iyi gelen varmı?
arkadaşlar bb krem alcm bi taşda çok kuş misali:)
fondoten kullanmak istmyrm bb krem mantıklı geldi güneş koruması fondoten etkisi aynı zamanda düzeltme
ancak lekeleri tedavi edip cildimi beyazlatmada yardımcı oolsun istiyorum böyle bildiğiniz bi bb krem varmı
pure beauty bb krem kullanıyorum çok memnunum, özellikleri arasında beyazlatma da var- zaten içinde arbutin ve zinc oxide var bunlar beyazlatmada kullanılan ürünler. beyazlatma özelliğine dikkat etmedim açıkçası, ama üründen çok memnunum.
pure beauty bb krem kullanıyorum çok memnunum, özellikleri arasında beyazlatma da var- zaten içinde arbutin ve zinc oxide var bunlar beyazlatmada kullanılan ürünler. beyazlatma özelliğine dikkat etmedim açıkçası, ama üründen çok memnunum.
süpermiş
birde fiyat uygun olsaydı benm gibi sürekli kullanan birine dayanmaz herhalde
annagaspinin bb kremide var içersnde arbutin var onunda onda seçenek yok sadece bi çeşt herkese bu daha mantıklı
arkadaşlar bb krem alcm bi taşda çok kuş misali:)
fondoten kullanmak istmyrm bb krem mantıklı geldi güneş koruması fondoten etkisi aynı zamanda düzeltme
ancak lekeleri tedavi edip cildimi beyazlatmada yardımcı oolsun istiyorum böyle bildiğiniz bi bb krem varmı