Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Missha Perfect Cover BB Cream, ini kullanan varmı arkadaşlar yada Pure Beauty Bulgarian Rose BB Cream i....ikisinden birini denemk istiyorum ...
Missha Perfect Cover BB Cream bu kremi bende baya araştırdım kullananlar memnunmuş sanırım netten sipariş verebiliyosun ama benim cildim hassas olduğu için cesaret edemedim biodermanın aldım renkli güneş kremini eğer cildince bi sorun yoksa bence alabilrsin netten
canım denemeye korkuyorum vall benim cildim hem cok kuru hemde hassas en ufak seyden tahriş oluyo...ama bi yerden baslamak gerek...bu ürün internetten mi oluyo sadece ..watsons gibi magazalarda bulamaz mıyım
yok canım bulamazsın ama ben aramıştım şişlide ofisi oraya gidip deneyip alabilirsin istanbulda otoruyosan eğer
tesekkürler canım ...internetten bakınıyım olmazsa sipariş veririm artık...sen kullanıyor musun onu suan
ben niveanın açık tonu aldım. çok koyu geldi. çekmecemde uyuyor. ondan daha açık sivilcelenmeyen ne önerirsiniz?
canım ne öneririm bilmiyorum amaniveanın hiç bir ürününü kullanma derim...cildine yazık olur
ben garnierin bb sini ve göz altı roll onunu alıyordum. görevli kadın bana ısrarla nivea al onu göz altına da sürebilirsin 2 in 1 dedi aklımı çeldi.garnier bb ne çıkacaktı bilemiyorum gerçi de...
ben niveanın açık tonu aldım. çok koyu geldi. çekmecemde uyuyor. ondan daha açık sivilcelenmeyen ne önerirsiniz?
günaydın kızlar..Benim sorum şu ben şimdi 5-6 aydır akneterent kullanıyorum ufak tefek lekeler ve yüzüm inceldği için kızarlıklar varr bu bb kremlerden alıp kullansam tekrar sivilce çıkartırmı hangisi en iyisi yardıımcı olurmusunnz muckk :)