• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri bb krem kullanan kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Missha Perfect Cover BB Cream, ini kullanan varmı arkadaşlar yada Pure Beauty Bulgarian Rose BB Cream i....ikisinden birini denemk istiyorum ...

Missha Perfect Cover BB Cream, ini kullanan varmı arkadaşlar yada Pure Beauty Bulgarian Rose BB Cream i....ikisinden birini denemk istiyorum ...

Missha Perfect Cover BB Cream bu kremi bende baya araştırdım kullananlar memnunmuş sanırım netten sipariş verebiliyosun ama benim cildim hassas olduğu için cesaret edemedim biodermanın aldım renkli güneş kremini eğer cildince bi sorun yoksa bence alabilrsin netten

Missha Perfect Cover BB Cream bu kremi bende baya araştırdım kullananlar memnunmuş sanırım netten sipariş verebiliyosun ama benim cildim hassas olduğu için cesaret edemedim biodermanın aldım renkli güneş kremini eğer cildince bi sorun yoksa bence alabilrsin netten

canım denemeye korkuyorum vall benim cildim hem cok kuru hemde hassas en ufak seyden tahriş oluyo...ama bi yerden baslamak gerek...bu ürün internetten mi oluyo sadece ..watsons gibi magazalarda bulamaz mıyım

canım denemeye korkuyorum vall benim cildim hem cok kuru hemde hassas en ufak seyden tahriş oluyo...ama bi yerden baslamak gerek...bu ürün internetten mi oluyo sadece ..watsons gibi magazalarda bulamaz mıyım

yok canım bulamazsın ama ben aramıştım şişlide ofisi oraya gidip deneyip alabilirsin istanbulda otoruyosan eğer

ben niveanın açık tonu aldım. çok koyu geldi. çekmecemde uyuyor. ondan daha açık sivilcelenmeyen ne önerirsiniz?

ben niveanın açık tonu aldım. çok koyu geldi. çekmecemde uyuyor. ondan daha açık sivilcelenmeyen ne önerirsiniz?

canım ne öneririm bilmiyorum amaniveanın hiç bir ürününü kullanma derim...cildine yazık olur

ben garnierin bb sini ve göz altı roll onunu alıyordum. görevli kadın bana ısrarla nivea al onu göz altına da sürebilirsin 2 in 1 dedi aklımı çeldi. :D garnier bb ne çıkacaktı bilemiyorum gerçi de...

ben garnierin bb sini ve göz altı roll onunu alıyordum. görevli kadın bana ısrarla nivea al onu göz altına da sürebilirsin 2 in 1 dedi aklımı çeldi. :D garnier bb ne çıkacaktı bilemiyorum gerçi de...

canım ben Pure Beauty bb cremini birde arkadsın önerdiği bi krem var onu denemeyi düşünüyorum...ne garnier ne nivea vazgectim :)

NİVEA arkadşımda aldı çok yağlıymış ve memnun kalmadı ben şuan biodermayı kullanıyorum memnunum deborahnında testrını almştım ondan da memnun kaldım bence onları bi dene

ben kullanıyorum ama sulu olduğu için çok kapatıcı özelliği yok. yani kabasını alıyor gibi bir şey. ama iyice yedirmen lazım canım. :)

günaydın kızlar..Benim sorum şu ben şimdi 5-6 aydır akneterent kullanıyorum ufak tefek lekeler ve yüzüm inceldği için kızarlıklar varr bu bb kremlerden alıp kullansam tekrar sivilce çıkartırmı hangisi en iyisi yardıımcı olurmusunnz muckk :)

sivilce çıkartacağını sanmıyorum ben nivea bb krem medium to dark kullanıyorum bir sorun çıkarmadı bana :)

Back
X