• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri bb krem kullanan kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

burcu2310

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
231
0
16
İstanbul
günaydın kızlar..Benim sorum şu ben şimdi 5-6 aydır akneterent kullanıyorum ufak tefek lekeler ve yüzüm inceldği için kızarlıklar varr bu bb kremlerden alıp kullansam tekrar sivilce çıkartırmı hangisi en iyisi yardıımcı olurmusunnz muckk :)

cilt tipine göre değişiyor canım hassas bir cildin varsa mutlaka sivilce yapar kızım kullanıyordu 2 ci haftada sivilce çıkmaya başladı bıraktı kendim kullanıyorum bende sorun olmadı

Ben zamanında aknetrent kullandım şimdi de garnier bb krem kullanıyorum cildim pürüzsüz ve tek renk oluyor hiç bi zaman vazgeçmicem! :)

Aknetrent kuvvetli bir ilaç bence bir daha çıkmaz. Tabi cildi çok fazla yormamak lazım. Ben BB krem kullandım ama yüzümde kalıp gibi duruyor biraz, koyu kalıyor. Yoksa güzel krem çevremdekiler memnun.

la roche bb kremin güneş koruması var.tavsiye ederim.eczaneden bir testerını al dene istersen.

ne kadar kullandın canım aknterenti sen pürüzsüz bir cildin oldu :/

8 ay kullandım cnm fazla fazla kullandım hatta sivilcelerden öyle nefret etmiştim ki doktor bana günde 20mg iç diodu ben 50 60 içiyodum hiç de zararını görmedim. Sadece zaman zaman eklem ağrısı, aşırı şişkinlik, iştah ve sürekli bi cilt kuruluğu yaşadım saçlarım kupkuru oldu özellikle.. Yalnız cildin çok hassas oluyor bu mevsimde değil eylülde başlamalısın eğer başladıysan da artık bırakma kesinlikle bırakınca sivilceler güçlenio daha kötü bi hal alıo. Güneş kremini yanında taşı 2 saatte 1 yenile. Son tavsiyem de benim cildimde güneş lekeleri oluştu çil çil göz altlarımda doktor leke kremi verdi bana biri expigment diğerini hatırlamıyorum. Bu kremi asla kullanma. Ben kullandım yüzüm pütür pütür oldu timsah derisi gibi sertleşti çok zor geçti ve lekelerim koyu kahveye döndü. İlaç kullanımın bittiğinde zamanla sivilce izlerin azalacak kızarıklıklar hafiflicek. O yüzden ilaç bitince leke kremi kullanma. Ben şimdi garnierin açık renk bb kremini keşfettim ve çok memnunum o lekeleri kapatıyor yeterince üstüne bi allık harika duruo. Ama ilaç tedavin bitmeden yüzüne güneş kreminden başka bşy sürme sadece evinde bakımını maskeni yapacaksan yap. Sonuçta o bb krem de bi çeşit fondoten bence ve sivilcelerini tahriş eder. Sabret sadece sabret sonra dilediğin makyajı yapacaksın. Bana çok kullanma şu ilacı artık diyen oldu ama ben kimseyi dinlemedim şimdi çok mutluyum.. :kkk:

8 ay kullandım cnm fazla fazla kullandım hatta sivilcelerden öyle nefret etmiştim ki doktor bana günde 20mg iç diodu ben 50 60 içiyodum hiç de zararını görmedim. Sadece zaman zaman eklem ağrısı, aşırı şişkinlik, iştah ve sürekli bi cilt kuruluğu yaşadım saçlarım kupkuru oldu özellikle.. Yalnız cildin çok hassas oluyor bu mevsimde değil eylülde başlamalısın eğer başladıysan da artık bırakma kesinlikle bırakınca sivilceler güçlenio daha kötü bi hal alıo. Güneş kremini yanında taşı 2 saatte 1 yenile. Son tavsiyem de benim cildimde güneş lekeleri oluştu çil çil göz altlarımda doktor leke kremi verdi bana biri expigment diğerini hatırlamıyorum. Bu kremi asla kullanma. Ben kullandım yüzüm pütür pütür oldu timsah derisi gibi sertleşti çok zor geçti ve lekelerim koyu kahveye döndü. İlaç kullanımın bittiğinde zamanla sivilce izlerin azalacak kızarıklıklar hafiflicek. O yüzden ilaç bitince leke kremi kullanma. Ben şimdi garnierin açık renk bb kremini keşfettim ve çok memnunum o lekeleri kapatıyor yeterince üstüne bi allık harika duruo. Ama ilaç tedavin bitmeden yüzüne güneş kreminden başka bşy sürme sadece evinde bakımını maskeni yapacaksan yap. Sonuçta o bb krem de bi çeşit fondoten bence ve sivilcelerini tahriş eder. Sabret sadece sabret sonra dilediğin makyajı yapacaksın. Bana çok kullanma şu ilacı artık diyen oldu ama ben kimseyi dinlemedim şimdi çok mutluyum.. :kkk:

canım şimdi bu benim 6. ayım ben 30 mg kullanıyorum bende çok fazla sivilce yoktu ama ben olanlardan da rahatsızdımm ondan bu ilacı kullanmya başladım şimdii iyi ama neremi vursam hemen morarıyo o kadar hassas ki cildimm adet olurken o kadar sancım olyokiii eklem ağrıları falan bunlardan artık bunaldımm ondan artık bırakmak istyorum açıkcası ama sende benim gözümü korkuttun yaa çok büyükk sivilceleer çıkarsa :/ son kez bu ayda dr gidiyim en iyisi bakalım ne diycek garnierın bb kremi çok yağlı bakmştım ben ona ondan onu pek kullanmka istemiyorum vee ben hiç güneş kremi kullanmıyorum onu süğrünce pütür pütür olyo cildim vee o halde işe gidemem ben :)

gratiste testır veriolar bb krem. ayrıca 100 yılın mucizesi o krem. 3dk da bebek gibi bi cilt pürüzsüz. ayrıca yüzde kalıp gibi durmuo rahatsız etmio. akşam silerken sürdüğün kadar çıkmıo. zaten özelliği nemlendirici krem özelliğinde olması ve cildi havasız bırakmaması. normal sürdüğün yüz kreminin renklisi gibi düşünülebilir.

bende la roche kullanıyorum ve gayet memnunum clinique için de oldukça iyi diyorlar ayrıca clinique cc krem bileçıkmış :D
garnier kullanan tüm arkadaşlarımda sivilce yaptı ....

Arkadaşlar BB kremden vazgeçin CC krem kullanın,BB den bin katlı güzel ve artıları fazla. Kullanan biri olarak tavsiye ediyorum :)

bende araştırdım iyice la roche iyi diyolar bide doktorum bana bioderma kullan dedi 50 faktör koruması varmış ve en iyisi oymuş öle

söledi henüz almadım fiyatı 59,99 eczanelerde satılıyo bu bb kremi kullanan varmı aranızda ?

cc kremmi yeni duydum onun ne farkı var :/
Cc kremin cilde sürümü daha güzel ve daha parlak bir cilt oluyor,yani ben her ikisinide kullandım ama cc kremden vazgeçmem kesinlikle :)
Bu arada doktorunun dediklerine bakma onlar firmalarla anlaştıkları için yazdıkları ürünlerden para alıyorlar,yani fiyatı kalitesinin göstergesi değil. Ben olay'in göz kremini aldım mesela 45 tl ye ama hiç begenmedim çok kalitesiz bir üründü ve bir faydasını görmedim,sonra farmasinin göz kremini aldım 20 tl ye,yemin ediyorum pahalı satılan ürünlerden bin katlı güzel :)

Back
X