Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben zamanında aknetrent kullandım şimdi de garnier bb krem kullanıyorum cildim pürüzsüz ve tek renk oluyor hiç bi zaman vazgeçmicem! :)
ne kadar kullandın canım aknterenti sen pürüzsüz bir cildin oldu :/
la roche bb kremin güneş koruması var.tavsiye ederim.eczaneden bir testerını al dene istersen.
8 ay kullandım cnm fazla fazla kullandım hatta sivilcelerden öyle nefret etmiştim ki doktor bana günde 20mg iç diodu ben 50 60 içiyodum hiç de zararını görmedim. Sadece zaman zaman eklem ağrısı, aşırı şişkinlik, iştah ve sürekli bi cilt kuruluğu yaşadım saçlarım kupkuru oldu özellikle.. Yalnız cildin çok hassas oluyor bu mevsimde değil eylülde başlamalısın eğer başladıysan da artık bırakma kesinlikle bırakınca sivilceler güçlenio daha kötü bi hal alıo. Güneş kremini yanında taşı 2 saatte 1 yenile. Son tavsiyem de benim cildimde güneş lekeleri oluştu çil çil göz altlarımda doktor leke kremi verdi bana biri expigment diğerini hatırlamıyorum. Bu kremi asla kullanma. Ben kullandım yüzüm pütür pütür oldu timsah derisi gibi sertleşti çok zor geçti ve lekelerim koyu kahveye döndü. İlaç kullanımın bittiğinde zamanla sivilce izlerin azalacak kızarıklıklar hafiflicek. O yüzden ilaç bitince leke kremi kullanma. Ben şimdi garnierin açık renk bb kremini keşfettim ve çok memnunum o lekeleri kapatıyor yeterince üstüne bi allık harika duruo. Ama ilaç tedavin bitmeden yüzüne güneş kreminden başka bşy sürme sadece evinde bakımını maskeni yapacaksan yap. Sonuçta o bb krem de bi çeşit fondoten bence ve sivilcelerini tahriş eder. Sabret sadece sabret sonra dilediğin makyajı yapacaksın. Bana çok kullanma şu ilacı artık diyen oldu ama ben kimseyi dinlemedim şimdi çok mutluyum..![]()
Arkadaşlar BB kremden vazgeçin CC krem kullanın,BB den bin katlı güzel ve artıları fazla. Kullanan biri olarak tavsiye ediyorum :)
Cc kremin cilde sürümü daha güzel ve daha parlak bir cilt oluyor,yani ben her ikisinide kullandım ama cc kremden vazgeçmem kesinlikle :)cc kremmi yeni duydum onun ne farkı var :/