Kalıcı Makyaj Uygulamaları Bb glow - kalıcı fondoten uygulaması

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

ben kararsızdım ama şimdi bu yazdığınızı görmek iyice tereddüte düşürdü beni :/

Ankarda zuhal hanim var tlf yazayım sana ben çok memnunum ıyi yaptırdım sizinde memnun kalacaginizdan eminim iyigunler
...

Son düzenleyen: Moderatör:
Acil sizden yardım etmenizi rica ediyorum benim de bb glowda 3. Günüm ve egzema benzeri oldu siz ne yaptınız o aşamadayken ve iz kalmadan iyileşiyor mu lütfen yardımcı olun

Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz. Benim bu hün 3. Günüm ve kızarıklık egzema gibi oldu sizinki nasıl düzeldi iyileşmesi ne kadar sürdü ve iz kaldımı?

bende yaptırdım ama pek memnun kalmadım.normal bildiğimiz fondöten gibi değil cilt pürüzsüz durmuyor sadece ışıltı veriyor cilde.3 seans sürdü ilk günler kızarıklık hafif şişme yapıyor soyulma oluyor yüzde sonra geçiyor.dediğim gibi sadece parlaklık veriyor sanki krem nemlendirici sürmüş gibi oluyor fondöten sürmüş gibi değil.benim cildim soluk bi renk hergün işe giderken fondöten kullanan biriyim bb glow yaptırim makyaj yapmaktan kurtulayım dedim ama ne yazık ki yaptırdıktan sonra fondöten kullanmasamda bb krem mutlaka kullandım çünkü yaptırdığım işlem bana yeterli gelmedi.

Ben yaptırdım ,Almanyada , harika çok memnun kaldım, bunca zaman boşuna vermişim markalı kremlere, kolajen B,C,E vitaminlerini cildi parlak tutan vitaminler vs serumları iğneli bir şekilde cildimizin direk içine giriyor, ve hemen etkisini gösteriyor,
Fondöten diyorlar deli oluyorum
Yahu okadar kolajen kremleri C vitami kremleri alıyoruz sür sür boş, direk cildin altına işlemediği için etkisini hemen göremiyoruz, ama bunda hemen gördüğümüz için kendimizi fondötenliymişiz gibi sanıyoruz,

Merhaba, Almanya'da nerede yaptırdınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…