Bazılarımızın korkulu rüyası ilk gece 🤣🤣 ...

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
Kızlar acıyormu 🤣 tek sorum bu gerçekten acıyormu yani belki bu soru binlerce kere soruldu bu sitede ama bende 10001. olmak istiyorum 🤣 bazısı çok acıyor diyor bazısı hiç acımıyo diyor hangisi karar veremedim lütfen doğrusunu söyleyin🤣🤣🤣🤣

İstekli olursan hiç acımıyor. Oradaki kaslar açılıyor ve vajinanın içi ıslanıyor. Bunlar olmadığı zaman istersen yüzüncü kere birleşme yap gene acır. İlk ilişkiyle ilgili değil, senin kafana bağlı. Cinsel organımız beynimiz aslında. Ben ilk ilişkimde acıyacak mı diye düşünmedim bile çünkü karşımda çok sevdiğim ve deli gibi birleşmek istediğim bir adam vardı

Güzellik merkezine gidip ağda yaptırdınız değil mi daha önce? Kaş aldırdınız mı? ya da cilt bakımı yaptırdınız mı?. Şimdi ben düzenli olarak, hele sıkma işlemli, cilt bakımı ve kaş aldırma gibi işlemler yaptırıp, onların acısına katlanıp da "ilk gece çok acır mı?" diye korkan kızlara çok gülüyorum. Acısa da onlar kadar acıtmıyor inanın.

Bunu yasayan ilk kisi degilsin son da olmayacaksin.acisa bile ne kadar aciyabilirki 😂

Güzellik merkezine gidip ağda yaptırdınız değil mi daha önce? Kaş aldırdınız mı? ya da cilt bakımı yaptırdınız mı?. Şimdi ben düzenli olarak, hele sıkma işlemli, cilt bakımı ve kaş aldırma gibi işlemler yaptırıp, onların acısına katlanıp da "ilk gece çok acır mı?" diye korkan kızlara çok gülüyorum. Acısa da onlar kadar acıtmıyor inanın.
Kız ne yazdın böyle reklam yapar gibi olmuş 🤣
Daha önce yaptınız mı ? Aldirdiniz mi ? Aldırmamissaniz sizi en yakın zaman da ofisimize bekleriz sizi duyar gibiyim 🤣🤣🤣 alahh iyiliğini versin 🤣🤣

Eşin ya da partnerin seni o endişe kuyusundan çıkarıp zevk aldırmayı başarırsa, orgazma yaklaştırırsa acı falan hissetmezsin. İş odaklanmada bitiyor. Bunun için de partnerinin bu konuda çok hassas ve düşünceli olması önemli

O yüzden hep diyorum keşke düğüne bağlı, olmak zorunda olan bir şey olarak görmesek de gerçekten zevkin zirvede olduğu bir anda yaşayabilsek, kendiliğinden olsa.

Beni o kadar rahatlattınızki bir kökten 3 kılı çıkan bir insandım çat çat ağda yaptırıyodum 🤣 gerçektem daha az acıyosa çok sevindim aşırı rahatladım şuan 🤣

Kızlar acıyormu 🤣 tek sorum bu gerçekten acıyormu yani belki bu soru binlerce kere soruldu bu sitede ama bende 10001. olmak istiyorum 🤣 bazısı çok acıyor diyor bazısı hiç acımıyo diyor hangisi karar veremedim lütfen doğrusunu söyleyin🤣🤣🤣🤣
Canım kim ne derse desin herkesin deneyimi farklıdır.. Ama tek bir gerçek var ki biz kadınlar tahrik olmadan yani ıslanmadan, aşık olmadan bu işi yaparsak canımız acır .. Ben evlenmeden kimseye birşey sormamıştım ama bana çok efsaneler anlatıldı bu konuyla ilgili 😂kimseyi de takmadım çünkü onlar ayrı ben ayrı insanlarız.. Karşında sevdiğin adam var sana ne kadar acı verebilir?? Benim canım hiç acımamıştı mesela..

Ben hiç acı hissetmedim hatta kan gelince anlamıştık yırtıldığını daha sonra da alıştıkça ve rahat oldukça gerçekten çok zevk veren bir şey hiç korkmayın ve etrafın ürkütücü, çok acıyor vs. sözlerine kulak asmayın. Yakın zamanda evlenecek mısınız ?

Acıyo
Küçücük yatakta kaçmaktan bitap düştüm .
Yatak futbol sahası gibi biturlu bitmedi kaç kaç bitmedi.

Bir hafta uğraş sonrasinda yapabildik

X