- 25 Mart 2022
- 897
- 801
- Konu Sahibi showingnoemotions
Günlük bakım ürünleri dışında bir şeyler sürüyor olmalılar. Mesela böyle Nasıl oluyor? Işıl ışıl görünmek çok güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ışıltılı cildi makyajla yapıyorlar.sürdüğü kremin içine bıraz sıvı aydınlatıcı damlattığında aynı etkiyi görürsün.Kendınden sağlıklı bır cilt ise beslenmeyle doğru orantılı.Günlük bakım ürünleri dışında bir şeyler sürüyor olmalılar. Mesela böyle Nasıl oluyor? Işıl ışıl görünmek çok güzel.
Ekran karşısındaki kimse makyajsız çıkmıyor, haliyle o parlaklık hep makyaj. Elbette kaliteli cilt bakımlarının da etkisi vardır. Arkadaşım Loreal'in hyaluronik asit olan ürününü kullanıyor. Geçen zoom toplantısındayken alttan bana mesaj attı cildimde bi fark var mı diye. Evet dedim ben de fondötenini soracaktım. Yok dedi Bu ürün baya patlatıyormuş cildi öyle diyor ben de deneyeceğim. Ben Roaccutane kullanırken güneş kremi olarak La Roche Posay'in shake bilmem ne ürünü vardı onu kullanırken baya beğeniliyordu cildimin parlaması. Onu da deneyebilirsin günlük hayatında.
Sanırım o revialift mi öyle bi adı vardı. Cildi ışıl ışıldı baya da övmüştü beni mi kandırdı acabaŞey mi bu mor şişede olan bi hyaluronik asit mi? Onu ben de kullanıyorum nemlendirmesi iyi ama bana ekstrası olmadı
Sıvı aydınlatıcı olarak ne tavsiye edersiniz ?Canım ışıltılı cildi makyajla yapıyorlar.sürdüğü kremin içine bıraz sıvı aydınlatıcı damlattığında aynı etkiyi görürsün.Kendınden sağlıklı bır cilt ise beslenmeyle doğru orantılı.
Lorıelin var bır tane küçük şişede ondan kullanabılırsınız.sürdüğünüz kremin içine çok az damlatın.Sıvı aydınlatıcı olarak ne tavsiye edersiniz ?
Sıvı aydınlatıcı olarak ne tavsiye edersiniz ?
TeşekkürlerLorıelin var bır tane küçük şişede ondan kullanabılırsınız.sürdüğünüz kremin içine çok az damlatın.
Sigara içmeyerek ve bol su icerekGünlük bakım ürünleri dışında bir şeyler sürüyor olmalılar. Mesela böyle Nasıl oluyor? Işıl ışıl görünmek çok güzel.
Lorealin mucizevi yağ gündüz bakım kremi çok güzel. Cildi pırıl pırıl yapıyor.Günlük bakım ürünleri dışında bir şeyler sürüyor olmalılar. Mesela böyle Nasıl oluyor? Işıl ışıl görünmek çok güzel.