midye dolma malesef zararlı maddeler içeriyo. onu yiyemem. ama onun dışında börtü böcek hertürlü deniz ürününü afiyetlen yerim çokta severimsempatiksalakcinni
yemem mi ya harikadır canım tavuk eti gibi biraz sert olur. bak yengeç ıstakoz bunlar çok faydalıdır ayrıca çokta lezizdir.denemek istersen deniz ürünleri salatası satılıyor süpermarketlerde. içinde ahtapot karides yengeç ıstakoz balık eti karışık var. öyle deneyebilirsin.ben karides yiyemezdim. şimdi onu mantar kırmızı biberle soteliyorum yemiyor yanında yanıyorumopuyorumnanaktanahtopot yedin mi hiç?? salatası mı ne oluyormuş onun ..
ama çok korkutucu geliyor yahuuuueyvahedigeldismile
yemem mi ya harikadır canım tavuk eti gibi biraz sert olur. bak yengeç ıstakoz bunlar çok faydalıdır ayrıca çokta lezizdir.denemek istersen deniz ürünleri salatası satılıyor süpermarketlerde. içinde ahtapot karides yengeç ıstakoz balık eti karışık var. öyle deneyebilirsin.ben karides yiyemezdim. şimdi onu mantar kırmızı biberle soteliyorum yemiyor yanında yanıyorumopuyorumnanaktan
yemem mi ya harikadır canım tavuk eti gibi biraz sert olur. bak yengeç ıstakoz bunlar çok faydalıdır ayrıca çokta lezizdir.denemek istersen deniz ürünleri salatası satılıyor süpermarketlerde. içinde ahtapot karides yengeç ıstakoz balık eti karışık var. öyle deneyebilirsin.ben karides yiyemezdim. şimdi onu mantar kırmızı biberle soteliyorum yemiyor yanında yanıyorumopuyorumnanaktan
denizden babam çıksa yerim derler ya haniiben sadece balık alayımm.şu resimlerdekine bakamıyorum bile..ıyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?