Bazı deniz ürünlerini yiyemeyenlerden misiniz?

Bayılırım..özellikle karidesecokacimcoook
Nasıl canım çekti şimdi :1rolleyes:

Balık yerim sadece boshayallersmile

Bi tane böceğe benzeyen varya onu görünce korkuyorum eyvahedigeldismile

Deniz ürünlerine bayılırım.Balık,kalamar,midye dolma-tava,ahtapot salatası,karides,ıstakoz,hatta deniz kestanesi...Nasıl yeniyor derseniz,ikiye bölüp bıçakla içiyorsunuz. kaydirigubbakcemile3
Balık yiyen,balık gibi olur.sempatiksalakcinni

balıgı pek sevmıyorum sadece barbunu severım ,oyle ılla herhafta yıcem demem hıc aramam ,

ama midye dolma-tava ufff, bı bıra bı mıdye dolma ,,ne keyıf yaplır ama .

kalamar,ahtapot salatası,karides, bunları cok severek yerim

ayyy kızlarr valla benim midem kaldırmıo..
o içilen şey ne yaa valla anlamadım deniz kestanesimi

Hatırlıyorum da küçükken kesinlikle karides filan yemezdim...sonra denedim şimdi o kadar katı değilim bu konuda...arada bir yiyorum...
Birde yengeç bacağı çok ama çok lezzetli...mmmm...
Yani kısacası balık+kalamar+yengeç bacağı yiyorum arada bir karides de olabilir ama ahtapot filan asla yemem, görüntüsü zaten midemi bulandırıyor böyle vantuzlu vantuzlu...

bayılırım balığa..ama onun dışında karidesmiş,ıstakozmuş,kalamar,midye hele ki ahtapot..mümkün değil yiyemem..
böcek resmen..deniz böceği yaa..yani benim onları yemem hamam böceği,kertenkele yemem gibi bişey...

sadece balık yerim
ayy ne o resimdekiler ya hele deniz hıyarı içim ürperdi

ben karadenizliyim ama öyle deniz ürünlerine falan düşkünlüğüm yoktur. hatta bana derler ne biçim karadenizlisin sen diye:) balık olmazsa aramam fındık sevmem:)
deniz ürünlerinden sadece balık yerim ayda yılda birkez oda.

hiçbir deniz ürününü yemem
baligida pek sevmem kokusu yetiyor ama arada cok nadir saglikli diye yerim

midye dolmaya bayılırım..özellikle sokaktaki mardinli satıcıların seyyar tezgahlarından yerimsempatiksalakcinni
karides,kalamar,midye,yengeç..bunlar favorilerimdircokacimcoookhamsi sevmem,istavrittebenneyaptımkiama barbunyaya bayılırımsüprizzzzz

Deniz ürünlerinden en fazla tonbalığı ve hamsiyi severim. Onun dışında kalamar ve midye dolmaya bayılırım. Karides ve istakoz kesinlikle yiyemem. Bir keresinde farkında olmadan ahtapot salatası yemiştim, fena değildi.

Karides,calamar, fener baligi, , midye, ahtapot, istakoz hepsini de cok severim... Cok da guzel yaparim.. Ozellikle de hamsiyi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…