Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deniz ürünlerine bayılırım.Balık,kalamar,midye dolma-tava,ahtapot salatası,karides,ıstakoz,hatta deniz kestanesi...Nasıl yeniyor derseniz,ikiye bölüp bıçakla içiyorsunuz. kaydirigubbakcemile3
Balık yiyen,balık gibi olur.sempatiksalakcinni
Hatırlıyorum da küçükken kesinlikle karides filan yemezdim...sonra denedim şimdi o kadar katı değilim bu konuda...arada bir yiyorum...
Birde yengeç bacağı çok ama çok lezzetli...mmmm...
Yani kısacası balık+kalamar+yengeç bacağı yiyorum arada bir karides de olabilir ama ahtapot filan asla yemem, görüntüsü zaten midemi bulandırıyor böyle vantuzlu vantuzlu...
bayılırım balığa..ama onun dışında karidesmiş,ıstakozmuş,kalamar,midye hele ki ahtapot..mümkün değil yiyemem..
böcek resmen..deniz böceği yaa..yani benim onları yemem hamam böceği,kertenkele yemem gibi bişey...
ben karadenizliyim ama öyle deniz ürünlerine falan düşkünlüğüm yoktur. hatta bana derler ne biçim karadenizlisin sen diye:) balık olmazsa aramam fındık sevmem:)
deniz ürünlerinden sadece balık yerim ayda yılda birkez oda.
Deniz ürünlerinden en fazla tonbalığı ve hamsiyi severim. Onun dışında kalamar ve midye dolmaya bayılırım. Karides ve istakoz kesinlikle yiyemem. Bir keresinde farkında olmadan ahtapot salatası yemiştim, fena değildi.