çogu zaman bende oyle hissediyorum kendimi..buraya takıldıgımdan berli bir seyler degısıyor gibi..insanlar burda kendilerini süzmeden içinden ne geliyorsa ne dertleri varsa onu yazıyorlar kezza yorumlarda öyle..kendimde o kadar çok tatkıyim yönlerim vardıkı burdaki dertleri yorumları okudukça çok sükür diyorum...mesela kendimde 5 kiloyu o kadar içlenirken bir başkasının çok yüksek kilolarda olup dert yandıgını okuyorum yada çenemde sürekli çıkan tüglerden rahatsız olurken insanların ne kadar dertlendigini okuyorum sivilcesinden lekesinde,kayınvalıdemle ilgili ufak tefek sorunları dert yaparken oyle mevzular okuyorumkiii canımmm deyip opesim geliyor bir iki gündür..vss...vs.... bunlar benim aklıma gelenler eminim seninde birda yada normal hayatta etrafına bakıp binlerce kez sükürler olsun dedigin konular vardır.....verhasıl insan elindekilerle yetinmeyi bilmeli elindekilerle mutlu olmalı..neden kendini işe yaramıyor hissdiyorsun önce bu sorunun cevabinı bulmaya çalış..mutlaka başarılı oldugun bir yetenegin vardir onu ortaya cıkart...sosyal olmaya çalış asosyal insanlar hep içine kapanık olur...sende ortaya çıkar kendini..arkadaş cevresi edin vada varsa katıl...sosyelleştıkce emin ol daha bakımlı olacaksındır canım..bakımlı oldukca kendini seveceksin beyeneceksin...veee hep olumlu düşün ..pozitif yaşamaya çalış..ve sükret ..bu gün başımdan bir olay geçti uzun meseleanlatılacak gibi değill yaaaa o odadan cıktıktan sonra kendi kendime bu nasıl bir savunmaydı dedim kendime hayret ettimm...önceki zamanlarda olsaydım kem küm kem ezik bir durum sergilerdim kesin ..kendi kendime saştım kaldım ..özgüvenle alakalı sanırım bu durum ...yikıyorum zamanla o bunalım durumlarını artık dimdik hayattan zevk alabilen güçlü kadın modeliyım..