How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

bazen kendimi tuhaf hissediyorum

sedaesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
194
4
96
İstanbul
merhaba arkadaslar dogum yapalı yaklasık 9 ay oldu ... bebeğimi her anne gibi inanılmaz seviyorum am bazen kendimi cok tuhaf hissediyorum içim sıkılıyor aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum çirkinmişim gibi geliyor ruhum sıkılıyor canım birşey yapmak istemiyor ay ne bilim işte böle tuhaf tuhaf durumlar sizce bende mi bir gariplik var yoksa normal mi :uhm::1shok:

merhaba arkadaslar dogum yapalı yaklasık 9 ay oldu ... bebeğimi her anne gibi inanılmaz seviyorum am bazen kendimi cok tuhaf hissediyorum içim sıkılıyor aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum çirkinmişim gibi geliyor ruhum sıkılıyor canım birşey yapmak istemiyor ay ne bilim işte böle tuhaf tuhaf durumlar sizce bende mi bir gariplik var yoksa normal mi :uhm::1shok:
bende de oluyor o ara sıra canım. çevremdekilere bahsettiğimde yoksa çocuğunu istemiyor gibi saçma sapan sözler söylüyorlar. ben de kimseye bahsetmiyorum. bence yeni anne olanların birçoğunda var bu düşünce ama yadırganacakları için anlatmıyorlar. galiba ülkemizde bir anneden beklenen çok fazla şey var. o da aniden insanın sırtına binince bir bocalama devresi yaşıyor bence bu çok normal kim ne derse desin.

Bende aynıyım canım. Bunun bebeği istememekle falan hiçbir alakası yok. Tabiki bebişlerimizi çok seviyoruz. Ama hayatın baştan sona değişiyo. Kendine zaman ayıramıyosun bakımlı olamıyosun. E yepyeni bi hayat başlıyo anne için. Zamanla herşey yerine oturacak bence. Doğum sonrası depresyon dedikleri bu olsa gerek.

Back