Valla bende kibarligimdan asla ödün vermezdim, taa ki hamile kalana kadar, hayvansal icgüdümüdür nedir, hamileyken sinirlerim bozulursa bebege bir zarar gelir diye, canimi sikan herkese hakettikleri cevaplari verir olmustum, hadlerini bildirmeniz lazim aksamlari cok daha rahat uyuyor insan.
Bebegimizi ne yazik ki kaybettik fakat bendeki bu degisiklik kalici oldu, cok memnunum tavsiye ederim, cemkirin rahatlayin.
Aynen ben de öyleyim.Arkadaşlar bir süredir kafama takılan olay, bazen beni kızdıranlara ya da bana birinin söylediği ters bişeye yeterince tepki göstermiyorum. Sonra kafama takılıyor kendime kızıyorum. Her zaman oyle olmuyor, beklemediğim beni üzen bişey oluyor mesela sanırım o an üzüldüğümden yeterli tepkiyi göstermiyorum. Bazen de karşımdaki kişinin hareketi bana çocukça geliyor ondan o anda sallamıyorum sonra da kendime kızdığım oluyor.. Ne yapmak lazım ki, aslında başta sana uymayan canını sıkan bişey oldu mu hemen belli etmen lazım ki bi daha öyle bişey olmasın..
Cok tesekkür ederim, melek oldu bebegimiz cennette annesiyle babasini bekliyor.Başınız sağolsun..
Biraz muzur birazda kendimize daha korumaci davranmaliyiz sanirsam.Bende aynen, sonr uzun sure niye boyle demedim keske deseydim diyorum hatta daha bugun yasadim. Napabiliriz ki, hemen lafi vurmayi ogrenmek icin
O anda ne dicemi hic bilemiyorum, sonradan aklima geliyoBiraz muzur birazda kendimize daha korumaci davranmaliyiz sanirsam.
Bence giris olarak en güzeli, "haddini bil" demektir. Bir kere baslayinca cemkirmeye arkasi geliyor zaten :)O anda ne dicemi hic bilemiyorum, sonradan aklima geliyo
Hahah denicem guzelmisBence giris olarak en güzeli, "haddini bil" demektir. Bir kere baslayinca cemkirmeye arkasi geliyor zaten :)
daha önemli sorunlarınız var ise aklınızı ona taktığınız için kendinizi cevap verecek kadar enerjik hissetmiyorsunuzdur .Arkadaşlar bir süredir kafama takılan olay, bazen beni kızdıranlara ya da bana birinin söylediği ters bişeye yeterince tepki göstermiyorum. Sonra kafama takılıyor kendime kızıyorum. Her zaman oyle olmuyor, beklemediğim beni üzen bişey oluyor mesela sanırım o an üzüldüğümden yeterli tepkiyi göstermiyorum. Bazen de karşımdaki kişinin hareketi bana çocukça geliyor ondan o anda sallamıyorum sonra da kendime kızdığım oluyor.. Ne yapmak lazım ki, aslında başta sana uymayan canını sıkan bişey oldu mu hemen belli etmen lazım ki bi daha öyle bişey olmasın..
O anda ne dicemi hic bilemiyorum, sonradan aklima geliyo
Ben insanları toplum içinde bozmaktan hoşlanmıyorum ama bazılarını gerçekten toplum içinde bozmak gerekiyor. Karşınızdakinin hareketi size çocukça geldiği için sözle cevap vermiyorsanız siz de onun bu hareketine dalga geçer gibi gülün mesela ya da takmadığınızı, ciddiye almadığınızı bir şekilde belli edin. İçinize dert olacağına böyle yapın. Beklenmeyen olaya yetersiz tepki göstermek bazen bana da oluyor ama diğeri için bence mutlaka bişey yapmalısınız. Yani, ya kafanıza takmayacaksınız ya da bir şekilde tepki vereceksiniz.Arkadaşlar bir süredir kafama takılan olay, bazen beni kızdıranlara ya da bana birinin söylediği ters bişeye yeterince tepki göstermiyorum. Sonra kafama takılıyor kendime kızıyorum. Her zaman oyle olmuyor, beklemediğim beni üzen bişey oluyor mesela sanırım o an üzüldüğümden yeterli tepkiyi göstermiyorum. Bazen de karşımdaki kişinin hareketi bana çocukça geliyor ondan o anda sallamıyorum sonra da kendime kızdığım oluyor.. Ne yapmak lazım ki, aslında başta sana uymayan canını sıkan bişey oldu mu hemen belli etmen lazım ki bi daha öyle bişey olmasın..