Bazen insanlara gerekli tepkiyi vermiyorum..

Bazen gerçekten ona cevap vermek istemiyorum.. Yani şunu söylemek istiyorum ama diyemiyorum durumu olmuyor. O anda onun o hareketi niye yaptığını biliyorum basit, komik, çocukça geliyor, sonra da canım sıkılıyor niye böyle yapıyorum, şunu deseymişim ya diyorum..
Saçma sapan davranışlar karşısında, davranışın saçmalık derecesine bağlı olarak bazen ben de hiçbir şey söylemem, cevap vermem mesela. Ama bu muhtemelen çok saçma sapan birşeydir, komiktir, çocukçadır falan yani saçmalık algı eşiğimin çok altında falandır. O kadar saçmadır ki söyleyecek birşey bulamam, bu yüzden cevap vermem ama bana sonradan dert olmaz. Sizi anlıyorum, içinize bari dert etmeyin. Bazı saçmalıklara gerçekten söylenecek laf olmuyor.

Bazen gerçekten ona cevap vermek istemiyorum.. Yani şunu söylemek istiyorum ama diyemiyorum durumu olmuyor. O anda onun o hareketi niye yaptığını biliyorum basit, komik, çocukça geliyor, sonra da canım sıkılıyor niye böyle yapıyorum, şunu deseymişim ya diyorum..

benimde sıkça yaşadığım bir durum,ama onlar lafları soktuklarıyla kalıyor..hazır cevap değilim ama öğreniyorum galiba yavaş yavaş... eşimin erkek kardeşi daha önce evlenmiş bir kızı var , biz eşimle,kardeşlerimizden sonra evlendik,eşimin teyzesi olaccak dengesiz aklı sıra laf sokmaya kalkmıştı bigun....falanca abla oluyor ablalık yapıcak senınkıne dıye...normalde cevap veremeyen donup kalan ben .... (elticikte hamıle şuan ) ...o kendı kardeşine ablalık yapıcak benim oğluma karışamaz dedim.... bişey dıyemedı dondu kaldı... bende içten içe alkış ttuttum kendıme....artık yapıyorum galiba isteyene vermek kolaymışş

Ayni sorundan muzdaribim insanlari kirmiyim diyorum sonra bi bakiyorum kendi icimde niye bunu demedin diye ic huzursuzluk yasayip sinirlerimi bozuyorum genelde bu gece uyurken oluyo tabii))ve yaklasik 1 yildirda etrafimdaki art niyet besleyen kiskanc tipleri soyle bi guzel eledim.nede guzel oldu.bos tenekelerden cok ses cikarmis cok uzuyolarsa mesafeni koy bence...su dunyada laf soylese bile icinde art niyet olmayan tek insan annedir gerisi vizz...

Ben de o an söylüyorum. Yoksa içime dert oluyor. Ben düşünecegime o düşünsün artık.

X