Kendim için hayal ettiğim hayat bu değildi galiba.Hadi ama dostum biZe yolunda gitmeyen şeyi anlat..
Ne olduğunu cok iy biliyorsun
Aman demeyin öyle, o ne biçim lafBende çoğu zaman ölmek istiyorum
Siz gittiniz mi?işte o his, 5- 10 sene içinde öyle bir hale geliyor ki bir bakmışsın gidiyorsun..
Ben bu ara biraz daha sık yaşıyorum herhalde. Bir yandan da "Millet ne problemlerle uğraşıyor, benim derdime bak" diyorum.Herkes donem.donem.bu boşluğu bilinmezliği yasiyor
Bende söyle bir hayata baktigimda herşey dört dörtlük soruyorum.ama içimde dolduramadigim uzaklaşmak istediğim boşluklar var
Keşke belli aralıklarla şöyle resetleyebilsek. Öyle iyi olacak ki.Ben gittim,insanları nesneleri varlıkları bırakabılıyorsunuz geride ama kafayı bırakamıyorsunuz.İlk zamanlar ıyıkı gıttım desenızde sonrada göruyorsunuzki hiç bir işe yaramamış
Siz neden veteriner olmadınız? Sizde de mi aileBen hiç sevmiyorum mesleğimi. Veteriner olmak istemiştim zamanında kısmet buymuş. Pöfff için karardı akşam akşam
Kesinlikle hatta bazen fabrıka ayarı olsada dönsem demişliğim çoktur.Bişeyleri bıraksanda kafan bırakmıyor kısacası olmuyorKeşke belli aralıklarla şöyle resetleyebilsek. Öyle iyi olacak ki.
Kendi kendimizi tatmin ediyoruz herhalde "İstersem gidebilirim" diye.Ben her bahar gitmek isterim..gittigim olmadi hicc ama olsun...istemekte guzel...
.boyle bi soz vardi o geldi aklima.....
Basim ne zaman sıkıssa hep cooook uzaklara gidesim.gelir...ama gittigim olmadi hicc...gidemedim..;(
Eternal Sunshine of the Spotless Mind'daki teknikten lazım bize.Kesinlikle hatta bazen fabrıka ayarı olsada dönsem demişliğim çoktur.Bişeyleri bıraksanda kafan bırakmıyor kısacası olmuyor
Aynen. Sınavda derece yaptım, her normal insanın sevinmesi gereken bir duruma ben aksine çok üzülmüştüm. Ailem puanını çar çur etme diye diye beni işledi. Şimdi de pismanlar tabi ama artık geçtiSiz neden veteriner olmadınız? Sizde de mi aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?