Fasulyeden bebege nasil gecildi yaBen 3 senelik evliyim ben 30 esim 36 yasinda cocugum yok olmadı bende gittim bisey cikmadı esimde bu yıl bi testisini aldirdi diğerinde ufak varkosel ameliyat oldu ikili olarak 7 ayda öyle bekledik olmadı esimde bi çaba göremiyorum hem istiyo cocuk hemde hep islerden dolayı ameliyatini hep ileri tarihe atmıştı tüp bebek diyorum yine işlerden dolayı ileri tarihe atıyo benim bi sorunum daha var gereksiz basit konuları büyütüyo tartisiyoruz ben yıpranıyorum kırılan ben oluyorum yine tartıştik yanında yatmak istemedim sinirden o rahatca uyudu ben kendimi yiyorum tartisma konusu ise esimin ailesinin bahcesi var yakin oturuyoruz oglen eltimle kislik fasulye biber hallettik biraz bisey kaldi aksam oldu yorulduk evlere cekildik aksamda esim niye anneme is birakiyosunuz mutfagi iyice tam toplamadan gidiyosunuz annem siz eve gidincede oturuyo yapiyo fasulye filan diyorum yorulduk bende cevap verdim kendimi ifade ettim oyle bagirma filan yoktu esimin uslubu beni cileden cikardi tartistik bebek konusunu actim o ara yok işler yogun filan dedi benim modum iyice dustu daha gecen günlerde de yemegi niye sicak diye cikti gitti evden hep kendisi haklı beni gör diyorum yok
Böyle bir evlilikte çocuk için iyi düşünmenizi öneririm.. hatta siz bir durun bu evliliği bir kez daha düşünün benceBen 3 senelik evliyim ben 30 esim 36 yasinda cocugum yok olmadı bende gittim bisey cikmadı esimde bu yıl bi testisini aldirdi diğerinde ufak varkosel ameliyat oldu ikili olarak 7 ayda öyle bekledik olmadı esimde bi çaba göremiyorum hem istiyo cocuk hemde hep islerden dolayı ameliyatini hep ileri tarihe atmıştı tüp bebek diyorum yine işlerden dolayı ileri tarihe atıyo benim bi sorunum daha var gereksiz basit konuları büyütüyo tartisiyoruz ben yıpranıyorum kırılan ben oluyorum yine tartıştik yanında yatmak istemedim sinirden o rahatca uyudu ben kendimi yiyorum tartisma konusu ise esimin ailesinin bahcesi var yakin oturuyoruz oglen eltimle kislik fasulye biber hallettik biraz bisey kaldi aksam oldu yorulduk evlere cekildik aksamda esim niye anneme is birakiyosunuz mutfagi iyice tam toplamadan gidiyosunuz annem siz eve gidincede oturuyo yapiyo fasulye filan diyorum yorulduk bende cevap verdim kendimi ifade ettim oyle bagirma filan yoktu esimin uslubu beni cileden cikardi tartistik bebek konusunu actim o ara yok işler yogun filan dedi benim modum iyice dustu daha gecen günlerde de yemegi niye sicak diye cikti gitti evden hep kendisi haklı beni gör diyorum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?