Ben 3 senelik evliyim ben 30 esim 36 yasinda cocugum yok olmadı bende gittim bisey cikmadı esimde bu yıl bi testisini aldirdi diğerinde ufak varkosel ameliyat oldu ikili olarak 7 ayda öyle bekledik olmadı esimde bi çaba göremiyorum hem istiyo cocuk hemde hep islerden dolayı ameliyatini hep ileri tarihe atmıştı tüp bebek diyorum yine işlerden dolayı ileri tarihe atıyo benim bi sorunum daha var gereksiz basit konuları büyütüyo tartisiyoruz ben yıpranıyorum kırılan ben oluyorum yine tartıştik yanında yatmak istemedim sinirden o rahatca uyudu ben kendimi yiyorum tartisma konusu ise esimin ailesinin bahcesi var yakin oturuyoruz oglen eltimle kislik fasulye biber hallettik biraz bisey kaldi aksam oldu yorulduk evlere cekildik aksamda esim niye anneme is birakiyosunuz mutfagi iyice tam toplamadan gidiyosunuz annem siz eve gidincede oturuyo yapiyo fasulye filan diyorum yorulduk bende cevap verdim kendimi ifade ettim oyle bagirma filan yoktu esimin uslubu beni cileden cikardi tartistik bebek konusunu actim o ara yok işler yogun filan dedi benim modum iyice dustu daha gecen günlerde de yemegi niye sicak diye cikti gitti evden hep kendisi haklı beni gör diyorum yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazen eşimi anlamıyorum
- Konu Sahibi Meyra6144
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #bir derdim var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Eşinizin geçinmeye niyeti yok bence. Çok darlanıyorsa kendisi annesine iş bırakmasın.
Siz kendi annenize babanıza iş bırakmaması yönünde eşinize baskı yapıyor musunuz mesela? Hayır. Yapan kadın yoktur zaten.
Orta-doğuda kadın dramına küçük bir örnek daha.
Bilmiyorum bu adamla geçim yok bence. Olursa da sinir hastası olursunuz. Çok bencil duruyor burdan bakınca. Siz onun annesine bahçe işi yapmak zorunda değilsiniz.
Siz kendi annenize babanıza iş bırakmaması yönünde eşinize baskı yapıyor musunuz mesela? Hayır. Yapan kadın yoktur zaten.
Orta-doğuda kadın dramına küçük bir örnek daha.
Bilmiyorum bu adamla geçim yok bence. Olursa da sinir hastası olursunuz. Çok bencil duruyor burdan bakınca. Siz onun annesine bahçe işi yapmak zorunda değilsiniz.
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.228
- 598
- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Anne kuzusu yontulmamış bir odun daha... Memlekette ağaçtan çok odun var maşallah.
Fakat bu adamlarda Pinokyo olacak potansiyel bile yok siz de Gepetto usta değilsiniz, onu yontmaya çalışarak hayatınızı tüketmeyin... Ayrıca lütfen bu hikâyeye bir de çocuk eklemeyin. Hikâyenin en azından onun için iyi bir sonu olacak gibi durmuyor böyle bir baba adayıyla.
Fakat bu adamlarda Pinokyo olacak potansiyel bile yok siz de Gepetto usta değilsiniz, onu yontmaya çalışarak hayatınızı tüketmeyin... Ayrıca lütfen bu hikâyeye bir de çocuk eklemeyin. Hikâyenin en azından onun için iyi bir sonu olacak gibi durmuyor böyle bir baba adayıyla.
- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.247
- 248
- 3 Şubat 2018
- 25.491
- 109.815
- 598
Bence adam ya kompleks yaptigi icin yada baska sebeplerden dolayi cocuk tedavisi görmek istemiyor. Benim ailemdede var böyle biri. Saglik sorunu onda oldugunu bildigi halde gidip tedavi olmuyor gururuna yediremedigi icin. Esi de bebeksiz kaliyor öyle. Yaslar da geciyor. Bence evliliginizde ciddi iletisim sorunu var. Onun yaninda bu bebek stresi. Konu fasulyeden bebege nasil geldi kavga ederken anlamadim. Ama belkide ikiniz cok yiprandiniz bu sürecte ve biraz destege ihtiyaciniz vardir cift olarak
- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.627
- 83
- 36
O adam çocuk istemiyor. Bunun için de çeşitli bahaneler sunuyor. Çocuk istemiyorum da diyemiyor. Sağlıklı,aklı başında biri olsa çocuk konusu için her türlü tedavide size yardımcı olur. Destek olur.Sizin bu konudaki hassasiyetinizi bildiği için geçiştiriyor. Annesi bağımlısı bir adam. İlerleyen zamanlarda bu davranışları artarak devam edecek. Bir sorun yaşadığı zaman geçip annesine gidecek ve sizi yalnız bırakacak.
- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
- 198
Tüp bebek icin paraniz varsa ozelde yaptirin zaten hep sen uğraşıyorsun adamin bisey yaptığı yok tup bebekte kendiniz tedavi olup sadece adam 1 saatliğine gelip sperm verecek hastanede. Niye bu kdr üzülüyorsun. Siz iyi bir hastane bakin ben gider gelirim diyin .guzelce konusun belki sizi surekli hastaneye goturup getirmek işten izin alman sorun geliyor gururunna yediremiyor bazilari hem hasta hem kabullenemiyor durumunu. Nasil biri eşiniz ben 2 hastane begendim hangisinde yapalim diyip tamamm mi der yoksa benden habersiz ne yapıyorsun mi der .nen genelde her işimi kendim cozerim sadece formaliteden ex kocama secenek sunar yine bildigimi yapardim sizin yaklaşımınizda önemli. Ama istemiyorsa cocuk zorlamayın guzelce sakin sakin konusun.bixm pederin hp lafi var Allah cocuk vermiyorsa zorlama vardir bildigi.
Son düzenleme:
- 21 Ağustos 2015
- 31.534
- 95.537
- 598
- 37
Fasulyeden bebege nasil gecildi yaBen 3 senelik evliyim ben 30 esim 36 yasinda cocugum yok olmadı bende gittim bisey cikmadı esimde bu yıl bi testisini aldirdi diğerinde ufak varkosel ameliyat oldu ikili olarak 7 ayda öyle bekledik olmadı esimde bi çaba göremiyorum hem istiyo cocuk hemde hep islerden dolayı ameliyatini hep ileri tarihe atmıştı tüp bebek diyorum yine işlerden dolayı ileri tarihe atıyo benim bi sorunum daha var gereksiz basit konuları büyütüyo tartisiyoruz ben yıpranıyorum kırılan ben oluyorum yine tartıştik yanında yatmak istemedim sinirden o rahatca uyudu ben kendimi yiyorum tartisma konusu ise esimin ailesinin bahcesi var yakin oturuyoruz oglen eltimle kislik fasulye biber hallettik biraz bisey kaldi aksam oldu yorulduk evlere cekildik aksamda esim niye anneme is birakiyosunuz mutfagi iyice tam toplamadan gidiyosunuz annem siz eve gidincede oturuyo yapiyo fasulye filan diyorum yorulduk bende cevap verdim kendimi ifade ettim oyle bagirma filan yoktu esimin uslubu beni cileden cikardi tartistik bebek konusunu actim o ara yok işler yogun filan dedi benim modum iyice dustu daha gecen günlerde de yemegi niye sicak diye cikti gitti evden hep kendisi haklı beni gör diyorum yok
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Böyle bir evlilikte çocuk için iyi düşünmenizi öneririm.. hatta siz bir durun bu evliliği bir kez daha düşünün benceBen 3 senelik evliyim ben 30 esim 36 yasinda cocugum yok olmadı bende gittim bisey cikmadı esimde bu yıl bi testisini aldirdi diğerinde ufak varkosel ameliyat oldu ikili olarak 7 ayda öyle bekledik olmadı esimde bi çaba göremiyorum hem istiyo cocuk hemde hep islerden dolayı ameliyatini hep ileri tarihe atmıştı tüp bebek diyorum yine işlerden dolayı ileri tarihe atıyo benim bi sorunum daha var gereksiz basit konuları büyütüyo tartisiyoruz ben yıpranıyorum kırılan ben oluyorum yine tartıştik yanında yatmak istemedim sinirden o rahatca uyudu ben kendimi yiyorum tartisma konusu ise esimin ailesinin bahcesi var yakin oturuyoruz oglen eltimle kislik fasulye biber hallettik biraz bisey kaldi aksam oldu yorulduk evlere cekildik aksamda esim niye anneme is birakiyosunuz mutfagi iyice tam toplamadan gidiyosunuz annem siz eve gidincede oturuyo yapiyo fasulye filan diyorum yorulduk bende cevap verdim kendimi ifade ettim oyle bagirma filan yoktu esimin uslubu beni cileden cikardi tartistik bebek konusunu actim o ara yok işler yogun filan dedi benim modum iyice dustu daha gecen günlerde de yemegi niye sicak diye cikti gitti evden hep kendisi haklı beni gör diyorum yok