• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAZEN BURDAKİLERİ OKUMAK İSTEMİYORUM

SORUNLU EŞLERİ OLANLAR 2. YA DA 3. ÇOCUĞU DÜŞÜNMELİ Mİ?

• EVET. ÇOCUK DOĞURMA LÜKSÜ TERCİHTİR

OY: 1 1,8%
  • HAYIR. BÜTÜN ÇOCUKLAR İYİ YAŞAMAYI HAKEDER.

OY: 55 98,2%

• Ankete Katılan
    56
  • Anket Kapalı .

karlarprensi

varlığı var edene hamdolsun ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
2.986
1.862
133
o zaman niye burdasın diyeceksiniz? aslında burda olmaktan mutluyum ama intihar edicem , yine hamileyim eşim hep şiddet uyguluyo 3 çocuğa 4. çocuğa hamileyim diyenler aldırayım mı die danışanlar doğurmam diyenler ... bunlar beni sinir ediyor ... eğer bir insan size hatalar yapıyorsa o insan değiştim diyorsa o insana bolca zman verin yeni bir çocuk dünyaya getirmek için ... hangi çağda yaşıyorsunuz doktora gidin ve korunma yöntemi öğrenin... intihar edicem diye naralar atmayın burda... yazık değil mi o çocuklara ne hakkınız var sizin ... gerçekten zor yazıyorum bu yazıyı ama içimi dökmek istedim . zorlu bir hamilelik geçirdim ve bebeğime kavuştum eşimle bir bebek daha düşündüğümüzde bu çocuğumuza haksızlık yaparız ona ilgimizi azaltırız die engelliyoruz kendimizi burdaki düşüncesiz insanlardan sıkıldım ... azıcık aklınızı kullanında doktora gidin yazık gerçekten yazık bu çocuklara ...

eskiden olsa yapacak bir şey yok denilebilirdi.
ama günümüzde korunma yöntemleri çok gelişti, ücretsiz bile bu hizmeti alabiliyorsunuz.
böyle olunca ben de sinirleniyorum elbette, ufacık bir önlemle çok farklı hayatlar yaşanabilecekken, insanların bu kadar umarsız olması gerçekten üzücü ve sıkıntı verici.

Her ay sağlık Ocağına gidip popoma bir iğne yiyorum korunmak için. Insanlar çok rahat valla. Problemli evlilik ve bir Sürü çocuk. Acıyorum bebelere. Çok şükür mutlu bir evliliğim olduğu halde hep acaba çocuklarıma yetebiliyor muyum,mutlular mı diye düşünüyorum. Şiddetin içinde büyüyen çocuklar için çok üzülüyorum.

Bende bu konulara yorum yapmaya çekiniyorum. Aldatan , döven , çocuğuyla ilgilenmeyen , kadının ailesine hakaret eden ,bir aile kurduğunu idrak edemeyen ama özünde iyi olan adamla nasıl geçinilir bilemiyorum.

teknoloji çok ilerdi ama cahil insanımız düzelmedi malesef..gerçi çaresizsiz olanlarda var içlerinde..herkes şanslı doğmuyor malesef..zor aile evlendirilmiş veya kötü seçilmiş eş..ardından gelen aile içi şiddet çocuk falan..hayat çekilmez hal alıyor işte...

Deger gormeden buyuyen insanlar dogurduklari bireylerede deger vermedigi icin onlara gayet normal geliyo cocuk dogurmak 2 tane 3 4 5...
Asil en acısı cocuk yapayim kocam duzelir mantigi..
Allah askina adamda merhamet olsa ztn esine Allahin emaneti der dgl siddet sözlü siddette bulunmaz..Icinde merhamet olmayan adama cocuk yapinca merhamet sahibi olacagina inaniyolar ya bende buna inanamiyorum..

o zaman niye burdasın diyeceksiniz? aslında burda olmaktan mutluyum ama intihar edicem , yine hamileyim eşim hep şiddet uyguluyo 3 çocuğa 4. çocuğa hamileyim diyenler aldırayım mı die danışanlar doğurmam diyenler ... bunlar beni sinir ediyor ... eğer bir insan size hatalar yapıyorsa o insan değiştim diyorsa o insana bolca zman verin yeni bir çocuk dünyaya getirmek için ... hangi çağda yaşıyorsunuz doktora gidin ve korunma yöntemi öğrenin... intihar edicem diye naralar atmayın burda... yazık değil mi o çocuklara ne hakkınız var sizin ... gerçekten zor yazıyorum bu yazıyı ama içimi dökmek istedim . zorlu bir hamilelik geçirdim ve bebeğime kavuştum eşimle bir bebek daha düşündüğümüzde bu çocuğumuza haksızlık yaparız ona ilgimizi azaltırız die engelliyoruz kendimizi burdaki düşüncesiz insanlardan sıkıldım ... azıcık aklınızı kullanında doktora gidin yazık gerçekten yazık bu çocuklara ...
iyide sorun korunmadım,yanlışlıkl oldu değil,herkes bıle ısteye,kocaısnı dahada bağlamak için sınsı planlar içide doğruryor,

cocugumu ıhmal edıcem dıye dıye baska bebek yapmadım
yaparmıyım da bılmıyorum
6 yasında olmak uzere hala bana gore bana ıhtıyacı var ve hamılelıklerım zor gecıyor.
ard ardarda doguranlara sasırıyorum maddı degıl manevı olarak nasıl yetısıyorlar dıye

evet dışarıdan izleyen olarak bunu kendine nasıl layık görüyor, neden önlem almıyor, yada 4 . yü neden doğuruyor dediğim çok durumlar oldu. ama içinde olunca durumlar farklı.

Allah önce bana sonra da çevremdekilere akıl fikir versin...

insan cahildir 1 çocuk doğurabilir boyle adamlara ama 2. 3. anlam veremiorum kendisine faydası olmayan adamların çocuklarına ne faydası olur...

15 aylık bir evladım var ve 4 ay sonra ikincisi dünyaya gelecek inşallah ama ben en başta kendime, eşime, maddiyatımıza, maneviyatımıza güvenerek karar verdim bu çocuklara...Çok şükür iyi bir aile hayatımız var ama eğer olmasaydı zaten ilk çocukta olmazdı, asla mutlu olmadığım bir adamdan çocuk doğurup egomu tatmin etmez, yuvamı kurtarmaya çalışmazdım. Ben kötü olan bir eşin sonradan düzelebileceği ihtimaline inanmıyorum çünkü...İyi olan bir eş sonradan bozuladabilir ve bu ihtimalide göz önünde bulundurup yine ona göre çocuk yapmak lazım. Sonuç tek bir yerde birleşiyor aslında..Kendine güveniyorsan yapacaksın çocuk başkada bişey demiyorum....

Konuya katılıyorum ama böyle buraya konu açıp insanlara laf etmek etik değil, hoş olmamış. Diyeceklerinizi o konulara direkt yazabilirsiniz, insanların gözü önüne. Ama arkalarından konu açıp çekiştirmek filan... dedikodu gibi. yersiz.

Haklısın güzel konuya değinmişsin ama burası bdv. Herkesindir farklı dertleri oldugu gibi, herkesin acı eşiği farklıdır. Kiminin eşi başka kadına baksa onu aldatma olarak görüyorken, bazıları ben görmeyeyimde ne hali varsa görsün kafasında. Dolaylısıyla herkesin normları farklıdır. Biraz insanları yargılamak gibi olmuş, herkes sizin gibi sizin nezdinizde benim gibi düşünmek zorunda değil. Bende sonuna kadar katılıyorum size o ayrı

Uff soyle bir konudan aşırı etkilenip ayni konu ustune konu açanlaaaarr... Bende buna sinir oluyorum napalım.
Bebek istemeyen biri oldugunda "bebek icin yanip tutusanlarrrrr varkkennn"ciler
Bende buna sinir oluyorum vsvsvs
Banada baskalari sinir oluyodur :D filan napalımmmmm ????

Korunmayı geçtim, mütemadiyen dayağını yediği bir insanla nasıl ilişkiye girer bir insan? o_O

Konuya katılıyorum ama böyle buraya konu açıp insanlara laf etmek etik değil, hoş olmamış. Diyeceklerinizi o konulara direkt yazabilirsiniz, insanların gözü önüne. Ama arkalarından konu açıp çekiştirmek filan... dedikodu gibi. yersiz.
Konuya yazilinca da, benim derdim başımdan aşkın, olan olmuş şimdi neden yaptın demenin anlamı ne gibi tepkiler geliyor. Aslında olan olmuş durumundaki konulara bu yorumları yazmak hakikaten yersiz kaçıyor. Ha bu konunun yeri evet bdv değil.

Back