Yatak Odası Dekorasyonu bazanın ayaklarını çıkaran var mı?

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar daha öncede bazanın yüksekliğinden şikayet etmişti. ayak yapmışlar baya. bi yandan güzel bişey altına vileda giriyotrve silinebiliyor.

bazanın ayaklarını çıkarttırıp direkt yere otuttursam zarara görür mü acaba. bu arada bazam krem deri kirlenme olasığı çok yüksek

Ben bazayı sevmiyorum ama gelecek yıl taşınacağım lojmanın 90m2 olması ihtimalini göze alarak baza aldım. Malum misafir yorganları, çarşaflar... Eski usul üzt üste yığıp bir battaniyeyle örtmektense baza aldım fakat bu kadar yüksek olabileceğini tahmin bile etmemiştim. Yatağıda rahat olsun diye pedli aldım bu biraz daha yükselmesine sebep oldu. Takım modern ama yatak anneannemin yüksek karyolasından farksız. Sizce bazanın ayaklarını çıkarsam nasıl olur. Yerden nem alma yata laminantları çizme durumu olabilirmi? Deneyeniniz var mı?

Ben bazayı sevmiyorum ama gelecek yıl taşınacağım lojmanın 90m2 olması ihtimalini göze alarak baza aldım. Malum misafir yorganları, çarşaflar... Eski usul üzt üste yığıp bir battaniyeyle örtmektense baza aldım fakat bu kadar yüksek olabileceğini tahmin bile etmemiştim. Yatağıda rahat olsun diye pedli aldım bu biraz daha yükselmesine sebep oldu. Takım modern ama yatak anneannemin yüksek karyolasından farksız. Sizce bazanın ayaklarını çıkarsam nasıl olur. Yerden nem alma yada laminantları çizme durumu olabilirmi? Deneyeniniz var mı?

annemler yerde kullanıyo ayaksız bi sorun olmadı
hem yere daha yakın durur

ya annen okurken kendimi gördüm baza yüksek bide rahat olsun diye petli yatak aldım yataga zıplayarak cıkcaz sanki annanemin yatagı gibi.mazadada dedim adam sorun değil ayaklarını cıkartarakk kullanırsınız dedi bende ev kurulurken direk ayakları cıkartarak kurdurtucam bazayı.

ayaklarının olması temizlik yaparken çok rahat oluyor.süpürge ve vileda girebiliyor.

canım evin doğalgaz yada kaloriferliyse bence ayakları çıkar. nem olmaz.

ama temizlik problemin çok olur altını temizleyemezsin. silerken yanları aşınır

aslında ayakları cıkarınca temizlik daha pratik olmazmı yere tam oturucak ve altına toz girmicek altını silme gibi bi derdin hiç olmucak.

bence de zevk ve kullanış meselesi göze hoş hitab eden varsa o tercih edilmeli..

benim görümcem de sürekli bazanın altındaki tozlardan şikayet ediyodu
en sonunda ayaklarını çıkarttı, görüntüsü de hoş oldu
aylar sonra yatagı çekip altına baktık
tek bir toz zerresi yoktu
süpper

kızlar aylar sonra cevap gelmiş. hala gözüm alışamadı o yüksekliğe. hayran kaldığım takım eve kurulunca tam bir hüsran oldu. şimdi nasıl çıkarıcam kuruldu artık. bi de çıkarsak yere oturtsam kenarları kirlenecek. karadenizdeyim nem olma olasığı var.gerçi evim kaloriferli nem de yok.
sanırım yatak da yüksek. ben de tek kişilik bi baza daha var o böyle değil. karyola gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…