- 15 Haziran 2016
- 7.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.426
- 348
- 38
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Ölük ne beYamuk yumuk yün yataklarda yattık, şimdi kamburumuz çıktı, bacaklarımız eğri, kaslarımız ölük defolu insanlar olduk
ya biz yakın zamanda yatak aldık, o arada mağaza mağaza gezdik. Yok nano teknoloji yok uyurken masaj falan satarken 100 tane özellik sayılıyo kafa bulandırıcı sadece. Ortopedik, iyi bi markadan, sertliği sana uyan bi yatak al geç.Hic saglikli bir yaklasim degil bu yani ne demek kendisi gitmek isteyene kadar birlikte yatacagiz linclenicem ama olsun yazmadan edemedim ayrica bazi seyler cok abartiliyor normal bi yatak alin iste hic bunu dusunmek aklima gelmemsiti
Ölmek üzere olan (kudra dili ve edebiyatı)Ölük ne be
Çocuğu yaptıktan sonra cinsel faaliyetleri ikinci çocuğa kadar askıya alıp asker arkadaşı oluyorlar bence. İkinci çocuk olmazsa aldatılana ya da biri ölene kadar.küf sorununa kalıcı çözüm aramak (yalıtımdan tut taşınmaya kadar) birinci öncelik olmalıyken hele ki artık 2 yaşına gelmiş cinsel kimlik başta olmak üzere bir sürü soruna yol açacak şekilde çocuğu kendi yataklarında yatırmak için yatak bakması enteresan. Karı koca ilişkisine kadar etkiler yani çok afedersin hiç mi insanın eşi sabah / gece oynaşır modda uykudan uyanmıyor aniden (terbiyeli benzetme yaptım bak kelimeyi kullanmadım) . ortada çocuk pat diye. Her açıdan olumsuz bir durum. çocuk 4-5 yaşına da gelse dur merdivenlerden düşersin teklikeli denir. Askerliğe kadar beraber yatacaklar herhalde.
Bizim evlerimizde de maalesef hep aynı sorun vardı. Ama ilkokul mezunu canım annem bile çocukların odasında yatması gerektiğini bilirdi.Çocuğun sağlığını yatağına kadar düşünüp küflü evde yaşatmak da yeni ikilemimiz. Konu ikilemler üzerine kurulu
O şehirdeki bütün evler öyleyse o zaman o şehirdeki bütün insanlar astım, kanser, koah vs ile uğraşıyordur.
Ay içime kötü kaçtı iyi güldümÖlmek üzere olan (kudra dili ve edebiyatı)
Ben de cidden birçok şeyin çok çok abartıldığını düşünüyorum. Bebek eşyaları bakıyoruz sanırsınız ben ilk çocuğumu taşlarda büyütmüşüm. O kadar çok ayrıntı girdisi çıktısı var ki herşeyin sinirim bozuluyor kafam karışıyorBizim zamanizda oyle yayli ve konforlu yataklar cok bilinmezdi..
Deliksiz uyku cektiren yatak,100 gunluk deneme sureci olan yatak..
Yok destek ve konfor sungeri,vay torba yay.. Vs Vs..
Yiilarca yattik yayli olmayan yatakta(yer yatagi,koylerde olur genelde)..Dipcik gibiyim..
Bence cok abartiliyor su zaman da bazi seyler..
Ha olsa iyi olur ama olmayinca da cok bir kaybi olmuyor..
Kendimden tecrubeledigim kadariyla.
Ama bir 5-6 cm kadar lateks ister..Ona dikkat et.
Viscon çocuklara kesinlikle önerilmiuor15 yaşına kadar yaylı yatakta yatmasınları okuyunca bi vuww dedim. Neyse bunu okudum da rahat ettimhangisine inanacağız bilmiyorum valla. Çocukların yatakları yaylı da yarı ortopedik mıydı acaba hatırlamıyorum bile
Bir fısfıslı şişeye sulu çamaşır suyu koyup küfe sık bol bol ama silme2010 dam beri oturuyoruz. Denemediğimiz yöntem kalmadı. Aynı bölgeler. Oradaki küfü yok ediyoruz, 15 gün sonra tekrar çıkıyor. Ama artmıyor da. Ya da sıçramıyor. Sabit kalıyor. Karadeniz sahil şehri. Aşırı aşırı nemli.Nem çekme özelliği olan klşma bile aldık. Yan binalar da aynı şekilde.
Ben yapmistim bunu.. birde sildim gitti..Bir fısfıslı şişeye sulu çamaşır suyu koyup küfe sık bol bol ama silme
10 güne bitiyor.
Denedin mi hiç?
Kafan karismasinBen de cidden birçok şeyin çok çok abartıldığını düşünüyorum. Bebek eşyaları bakıyoruz sanırsınız ben ilk çocuğumu taşlarda büyütmüşüm. O kadar çok ayrıntı girdisi çıktısı var ki herşeyin sinirim bozuluyor kafam karışıyor
Dün liste yaptım ne eksik ne fazla. Biraz bazı kimseleri takip ettikçe bilgilenme amaçlı, gerilmeye başlamıştım onu al bunu al vs sürekli link. Benim ilk kızım şimdi oğlum olacak. Çoğu eşyayı elden çıkarmıştım 8 seneden sonra sıfırdan başladım büyük kalemleri hallettim de ayrıntıda boğuldum resmen. Artık ihtiyacım oldukça alayım diyorum zaten 2 günde kapıda oluyor herşey. İnşallah daha kolay olacakKafan karismasinabartiyor herkes herseyi.. ilk cocukta ok acemilik oluyoda sonrakiler zaten ilk cocuktaki esyalari kullaniyor kiyafet dahil.. ilk bebemde gorsen losyonlar sabunlar yaglar gereksiz seyler cok almisim.. son cocukta yatak yorgan aldim en fazla 8-10 parca dis kiyafet zibinda 8-10 tane…sampuan bile
Almamistim…zaten cok
Kullanmiyorum ara ara iste..eline eldiven bile giydirmedim.. kullanacagi bezler vs. Battaniye zaten doluydu digerlerinden..
Yatağınızın hemen yanına bır cocuk yatağı alın hem kendı yanınızda olur hem de sizinle aynı odada kalmıs olur söyle bişeyŞöyle. Ev dubleks. Bir oda alt katta, diğer iki oda üst katta. Üstteki iki odadan biri yatak odası biri otırma odası. Alttaki odanın üst kattaki gardrop yada oturma grubunu alma şansı yok. Çok küçük. Ancak çocuk odası olabilir. Ama biz yıkarıda o aşağıda yatamaz henüz 2 yaşında. Mecbur kendş merdiven inip çıkana kadar yukaryda yanımda yatacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?