How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Baza üzeri yatak problemi

Hic saglikli bir yaklasim degil bu yani ne demek kendisi gitmek isteyene kadar birlikte yatacagiz linclenicem ama olsun yazmadan edemedim ayrica bazi seyler cok abartiliyor normal bi yatak alin iste hic bunu dusunmek aklima gelmemsiti
ya biz yakın zamanda yatak aldık, o arada mağaza mağaza gezdik. Yok nano teknoloji yok uyurken masaj falan satarken 100 tane özellik sayılıyo kafa bulandırıcı sadece. Ortopedik, iyi bi markadan, sertliği sana uyan bi yatak al geç.

küf sorununa kalıcı çözüm aramak (yalıtımdan tut taşınmaya kadar) birinci öncelik olmalıyken hele ki artık 2 yaşına gelmiş cinsel kimlik başta olmak üzere bir sürü soruna yol açacak şekilde çocuğu kendi yataklarında yatırmak için yatak bakması enteresan. Karı koca ilişkisine kadar etkiler yani çok afedersin hiç mi insanın eşi sabah / gece oynaşır modda uykudan uyanmıyor aniden (terbiyeli benzetme yaptım bak kelimeyi kullanmadım :KK70:) . ortada çocuk pat diye. Her açıdan olumsuz bir durum. çocuk 4-5 yaşına da gelse dur merdivenlerden düşersin teklikeli denir. Askerliğe kadar beraber yatacaklar herhalde.
Çocuğu yaptıktan sonra cinsel faaliyetleri ikinci çocuğa kadar askıya alıp asker arkadaşı oluyorlar bence. İkinci çocuk olmazsa aldatılana ya da biri ölene kadar.

Çocuğun sağlığını yatağına kadar düşünüp küflü evde yaşatmak da yeni ikilemimiz. Konu ikilemler üzerine kurulu 😂

O şehirdeki bütün evler öyleyse o zaman o şehirdeki bütün insanlar astım, kanser, koah vs ile uğraşıyordur.
Bizim evlerimizde de maalesef hep aynı sorun vardı. Ama ilkokul mezunu canım annem bile çocukların odasında yatması gerektiğini bilirdi. :işsiz:

Bu konuyu ticari kurumlardan ziyade çocuk ortopedi uzmanı ya da çocuk fizyoterapistine danışmanız ve onların yönlendirmesine göre almanız daha doğru olacaktır. Onlar söylerler orta sertlikte anatomik bir yatak mı yaylı mı sert lateks mi vs. Sonra da marka model bazında bakın aceleye getirmeyin.

Yatagin icinde yay olmasi degil onemli olan, muhim
Olan yaylarin yatagin icine nasil ve ne sıklıkla yerlestirildigidir.

Bizim zamanizda oyle yayli ve konforlu yataklar cok bilinmezdi..
Deliksiz uyku cektiren yatak,100 gunluk deneme sureci olan yatak..
Yok destek ve konfor sungeri,vay torba yay.. Vs Vs..
Yiilarca yattik yayli olmayan yatakta(yer yatagi,koylerde olur genelde)..Dipcik gibiyim..
Bence cok abartiliyor su zaman da bazi seyler..
Ha olsa iyi olur ama olmayinca da cok bir kaybi olmuyor..
Kendimden tecrubeledigim kadariyla.
Ama bir 5-6 cm kadar lateks ister..Ona dikkat et.
Ben de cidden birçok şeyin çok çok abartıldığını düşünüyorum. Bebek eşyaları bakıyoruz sanırsınız ben ilk çocuğumu taşlarda büyütmüşüm. O kadar çok ayrıntı girdisi çıktısı var ki herşeyin sinirim bozuluyor kafam karışıyor 🤦‍♀️

Çok afedersiniz ama sanırım siz çocuğunuzla birlikte yatıyorsunuz geceleri.
2 yaşında ve bence yavaş yavaş ayırmak makul olabilir. Anne babanın da hayatını olumsuz etkiler, çocuk için de sağlıklı değil. Aynı odada yatıyor olsanız bile ayrı yatak tercih etmelisiniz. Hem bedeni hem ruhi gelişimi için doğru olan bu. O sebeple düzeni ona göre kurmamakta fayda var

15 yaşına kadar yaylı yatakta yatmasınları okuyunca bi vuww dedim. Neyse bunu okudum da rahat ettim😂 hangisine inanacağız bilmiyorum valla. Çocukların yatakları yaylı da yarı ortopedik mıydı acaba hatırlamıyorum bile 😂
Viscon çocuklara kesinlikle önerilmiuor
Lateks ise doğal olanı bulmak lazım
Bir çok firma yapay üretiyor
Ayrıca lateks alerjik bir ürün
Ya alerjisş varsa? Gitti o kadar para

2010 dam beri oturuyoruz. Denemediğimiz yöntem kalmadı. Aynı bölgeler. Oradaki küfü yok ediyoruz, 15 gün sonra tekrar çıkıyor. Ama artmıyor da. Ya da sıçramıyor. Sabit kalıyor. Karadeniz sahil şehri. Aşırı aşırı nemli.Nem çekme özelliği olan klşma bile aldık. Yan binalar da aynı şekilde.
Bir fısfıslı şişeye sulu çamaşır suyu koyup küfe sık bol bol ama silme
10 güne bitiyor.
Denedin mi hiç?

Ben de cidden birçok şeyin çok çok abartıldığını düşünüyorum. Bebek eşyaları bakıyoruz sanırsınız ben ilk çocuğumu taşlarda büyütmüşüm. O kadar çok ayrıntı girdisi çıktısı var ki herşeyin sinirim bozuluyor kafam karışıyor 🤦‍♀️
Kafan karismasin😐 abartiyor herkes herseyi.. ilk cocukta ok acemilik oluyoda sonrakiler zaten ilk cocuktaki esyalari kullaniyor kiyafet dahil.. ilk bebemde gorsen losyonlar sabunlar yaglar😐😂 gereksiz seyler cok almisim.. son cocukta yatak yorgan aldim en fazla 8-10 parca dis kiyafet zibinda 8-10 tane…sampuan bile
Almamistim…zaten cok
Kullanmiyorum ara ara iste..eline eldiven bile giydirmedim.. kullanacagi bezler vs. Battaniye zaten doluydu digerlerinden..

5 aylik bebegim gece çok sık uyandığı için on gündür benimle yatağımda yatıyor..hic dusunmedim bu yatak ona olur mu dye...cok abartiyoruz bazı şeyleri...yanii yaylari batmadigi insanin tenine gelmediği sürece sıkıntı yok bence..Bu arada bende pinpirikli annelerdenim malesef...ama siz beni de gecmissiniz ki bence çok gereksiz

2 yaş çocuğu anne babadan ayrı yatırmaya başlamış olmanız gereken bir yaşken, siz yatak bakıyorsunuz. Çocuğunuza psikolojik olarak nasıl bir kötülük yaptığınızı farkında mısınız? Ayrıca eşinizle hiç cinsel hayatınız olmaz böyle bir durumda. Sizce de saçma değil mi?

Kadın yatak sormuş
Çocuğunla niye yatiyorsuna
Oturma odanı oraya taşı
Dolabını buraya koya gelmiş konu
Kocanla nasıl sevişiyorsuna kadar uzamış hata
Çocuğum ile yatayımmi, psikojisi bozulurmu, kocamla nerde sevişeyim diye sormuşmu? Sormamış. Eee ozaman kime ne kiminle nerde yatının? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Konu sahibi: ben en çok visko yatakta rahat ediyorum, çocuklarınki yarı ortopedik orta sertlikte. Onlarinkide çok rahat. Ama bunun için Dr.a, vs gitmedim. Gittim iyi ve kaliteli olduğuna inandığım mağazaya, sordum, denedim, aldım geldim.

Kafan karismasin😐 abartiyor herkes herseyi.. ilk cocukta ok acemilik oluyoda sonrakiler zaten ilk cocuktaki esyalari kullaniyor kiyafet dahil.. ilk bebemde gorsen losyonlar sabunlar yaglar😐😂 gereksiz seyler cok almisim.. son cocukta yatak yorgan aldim en fazla 8-10 parca dis kiyafet zibinda 8-10 tane…sampuan bile
Almamistim…zaten cok
Kullanmiyorum ara ara iste..eline eldiven bile giydirmedim.. kullanacagi bezler vs. Battaniye zaten doluydu digerlerinden..
Dün liste yaptım ne eksik ne fazla. Biraz bazı kimseleri takip ettikçe bilgilenme amaçlı, gerilmeye başlamıştım onu al bunu al vs sürekli link. Benim ilk kızım şimdi oğlum olacak. Çoğu eşyayı elden çıkarmıştım 8 seneden sonra sıfırdan başladım büyük kalemleri hallettim de ayrıntıda boğuldum resmen. Artık ihtiyacım oldukça alayım diyorum zaten 2 günde kapıda oluyor herşey. İnşallah daha kolay olacak 😊

Şöyle. Ev dubleks. Bir oda alt katta, diğer iki oda üst katta. Üstteki iki odadan biri yatak odası biri otırma odası. Alttaki odanın üst kattaki gardrop yada oturma grubunu alma şansı yok. Çok küçük. Ancak çocuk odası olabilir. Ama biz yıkarıda o aşağıda yatamaz henüz 2 yaşında. Mecbur kendş merdiven inip çıkana kadar yukaryda yanımda yatacak.
Yatağınızın hemen yanına bır cocuk yatağı alın hem kendı yanınızda olur hem de sizinle aynı odada kalmıs olur söyle bişey
2C3BF0A0-A385-4727-B235-772BD9FF3A71.png

Back