How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Baza üzeri yatak problemi

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Günlerdir internete bakıyorum tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım. Satış yapan yerlere gidip sorduğumda cvplar satmak içimdi. Baza üzerine hem yetişkin hem de 2 yaş çocuğunun aybı anda yatacağı yatak nedir? 15 yaşa kadar çocuklar yaylı yatak kullanamasınlar yazıyor. Viskon, sünger vs. Günlerdir beynim yandı. Bende bel ağrısı yapmayacak,çocuğ ia da uygun bir yatak arıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı ü

Ozelden yazamıyorum ama bildiğim 2 marka var yazarsanız msj cvp verrm

Günlerdir internete bakıyorum tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım. Satış yapan yerlere gidip sorduğumda cvplar satmak içimdi. Baza üzerine hem yetişkin hem de 2 yaş çocuğunun aybı anda yatacağı yatak nedir? 15 yaşa kadar çocuklar yaylı yatak kullanamasınlar yazıyor. Viskon, sünger vs. Günlerdir beynim yandı. Bende bel ağrısı yapmayacak,çocuğ ia da uygun bir yatak arıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı ü
Yaylı yatak üzeri visco lateks yatak kullaniyorum memnunum ben.

Bizim zamanizda oyle yayli ve konforlu yataklar cok bilinmezdi..
Deliksiz uyku cektiren yatak,100 gunluk deneme sureci olan yatak..
Yok destek ve konfor sungeri,vay torba yay.. Vs Vs..
Yiilarca yattik yayli olmayan yatakta(yer yatagi,koylerde olur genelde)..Dipcik gibiyim..
Bence cok abartiliyor su zaman da bazi seyler..
Ha olsa iyi olur ama olmayinca da cok bir kaybi olmuyor..
Kendimden tecrubeledigim kadariyla.
Ama bir 5-6 cm kadar lateks ister..Ona dikkat et.

özellikle bir yatak aradığınıza göre sürekli mi beraber yatacaksınız? bu çocuk için sağlıklı bir durum değil eğer öyleyse. süreklilik söz konusu değil nadir olan bir durumsa da bu kadar özel yatak almanız gerekir mi ki?

Doktorumuz bize doğal lateks ya da bambu önermişti, bambu almıştık. Viscoda kimyasal maddeler var ve kemik yapısı gelişimi açısından zaten önerilmiyor 3 yaşına kadar. 12-13 yaşına kadar da serte yakın orta sert yatak önermişti doktorumuz. Oğlum 3 yaşından sonra sert latekse geçti. Ama zaten imkaniniz varsa aynı yatakta uyumayın.

Doçent olan vir fizyoterapiste (oğlumun fizyoterapisti), fizyoterapist bir arkadaşıma, 2 çocuk doktoruna sordum. Yanıt şu: yarı ortopedik yaylı yatak...
Ben de 7 aylık oğlum için orta sertlikte yaylı yatak aldım.

özellikle bir yatak aradığınıza göre sürekli mi beraber yatacaksınız? bu çocuk için sağlıklı bir durum değil eğer öyleyse. süreklilik söz konusu değil nadir olan bir durumsa da bu kadar özel yatak almanız gerekir mi ki?
Kendisi odasına gitmek isteyene kadar birlikte yatacağız.

Doçent olan vir fizyoterapiste (oğlumun fizyoterapisti), fizyoterapist bir arkadaşıma, 2 çocuk doktoruna sordum. Yanıt şu: yarı ortopedik yaylı yatak...
15 yaşına kadar yaylı yatakta yatmasınları okuyunca bi vuww dedim. Neyse bunu okudum da rahat ettim😂 hangisine inanacağız bilmiyorum valla. Çocukların yatakları yaylı da yarı ortopedik mıydı acaba hatırlamıyorum bile 😂

Yine Tivoli, yine bdv ile alkası olmayan konusu😁
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. uyarmaktan yoruldu ama Tivoli aynen devamke
Bdv’yi de geçtim çocuğunun sağlığını yatağına kadar düşünen kadın nasıl çocuğuyla birlikte uyur o kısmı çözmeye çalışıyorum. İkilemlerin nirvanası. Çocuğun sadece beden sağlığı önemli demek.

Tamamdır. Bu bilgiyle gidiyorum
Yine Tivoli, yine bdv ile alkası olmayan konusu😁
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. uyarmaktan yoruldu ama Tivoli aynen devamke
Yalnız farkındaysanız çoğu kişinin konusu bdv ye uymuyor. Mesela bwbeğim uyumuyor dşye konu var az çmce açılmış, ya da çocuğum korunduğum için olmuyor diye hatta park yatak mı alayım montessori dşye de. Onlar neden konudışı değil. Bu forum ne zaman çifte standart uygulamalardan vazgeçecek bilmiyorum. Evet şu anda derdim bu. Bel ağrısından ölüyorum. Bir ihtimal yatak kaynaklı diye düşünüyorum. Böbrek, bağırsak rahatsızlıjları aklıma geliyor. Şu anda benim derdim de bu. Hem kendi sağlıpımı hem çocuğu hem cebimi düşünöek zorundayım. Günletdir kafa yoruyorum.

Back