- 20 Temmuz 2022
- 280
- 351
-
- Konu Sahibi gamzeligunler
E tamam nisanlina soyle alsinlar madem. Biz de boyle seyler sevilmez ama bazi yoreler de seviliyor. En dogrusu iletisim.Selam kızlar bir süredir nişanlıyım. Nişanlımın ailesi pek gelenek görenek bilmiyor. Ben de daha geleneklerine bağlı bir aileden geldiğim için biliyorum, bir de doğuluyuz bizde bayramlarda geline mutlaka bayramlığı alınır ailenin durumuna göre altın takılır. Malum bayram geliyor. Bu durumda fikirlerinizi merak ediyorum, benim kayınvalide pek bir şey almaycak gibi. Bilse seve seve alır onu biliyorum ama. Bir yandan da annem soruyor.
Selam kızlar bir süredir nişanlıyım. Nişanlımın ailesi pek gelenek görenek bilmiyor. Ben de daha geleneklerine bağlı bir aileden geldiğim için biliyorum, bir de doğuluyuz bizde bayramlarda geline mutlaka bayramlığı alınır ailenin durumuna göre altın takılır. Malum bayram geliyor. Bu durumda fikirlerinizi merak ediyorum, benim kayınvalide pek bir şey almaycak gibi. Bilse seve seve alır onu biliyorum ama. Bir yandan da annem soruyor.
Bizim adetlerde var nisanli geline hediye almak.Selam kızlar bir süredir nişanlıyım. Nişanlımın ailesi pek gelenek görenek bilmiyor. Ben de daha geleneklerine bağlı bir aileden geldiğim için biliyorum, bir de doğuluyuz bizde bayramlarda geline mutlaka bayramlığı alınır ailenin durumuna göre altın takılır. Malum bayram geliyor. Bu durumda fikirlerinizi merak ediyorum, benim kayınvalide pek bir şey almaycak gibi. Bilse seve seve alır onu biliyorum ama. Bir yandan da annem soruyor.
E onların böyle bi adeti yok işte.Sizin adetler bizim adetler derken olay bağlamından uzaklaşmaz mı?Nisanlınıza değil annenize onların böyle bi adeti olmadıgnı bu sebeple beklentiye girmemesi gerektiğni söyleyin. Diğer türlüsü cok kaba ve itici olur.Selam kızlar bir süredir nişanlıyım. Nişanlımın ailesi pek gelenek görenek bilmiyor. Ben de daha geleneklerine bağlı bir aileden geldiğim için biliyorum, bir de doğuluyuz bizde bayramlarda geline mutlaka bayramlığı alınır ailenin durumuna göre altın takılır. Malum bayram geliyor. Bu durumda fikirlerinizi merak ediyorum, benim kayınvalide pek bir şey almaycak gibi. Bilse seve seve alır onu biliyorum ama. Bir yandan da annem soruyor.
Evet bu da mantıklıE onların böyle bi adeti yok işte.Sizin adetler bizim adetler derken olay bağlamından uzaklaşmaz mı?Nisanlınıza değil annenize onların böyle bi adeti olmadıgnı bu sebeple beklentiye girmemesi gerektiğni söyleyin. Diğer türlüsü cok kaba ve itici olur.
Yakın doğu, Van.Uzak Doğu mu? Yakın Doğu mu? Yakın olanda yok çünkü böyle bir adet.
O uzak doğu benceYakın doğu, Van.
Evet canım var elbise ,ayakkabı,altın bile takan var hatta kurban bayramında koç bile alıyorlar boynuzunda bilezikli olandan olursa tadından yenmezzzzSelam kızlar bir süredir nişanlıyım. Nişanlımın ailesi pek gelenek görenek bilmiyor. Ben de daha geleneklerine bağlı bir aileden geldiğim için biliyorum, bir de doğuluyuz bizde bayramlarda geline mutlaka bayramlığı alınır ailenin durumuna göre altın takılır. Malum bayram geliyor. Bu durumda fikirlerinizi merak ediyorum, benim kayınvalide pek bir şey almaycak gibi. Bilse seve seve alır onu biliyorum ama. Bir yandan da annem soruyor.