Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklenti içine girme bence hayal kırıklığı yaşarsın..
amacın eşinle mutlu bir yuva kurmak olsun..kayınvalide kayınpederden beklentin olursa şayet de onlar yerine getirmezlerse bunu diş bileyebilirsin..
arkadaş tavsiyesi..:a.s.:
klava: Evlenirken ne gördüm ki nişanlıyken görcektim klava:
Allahın gıcıkları klava:
tabiki önemli olan nişanlımla mutlu olmamız ama ya inanın bekliyosunuz.mesala ben bir kere evlerine gittim bana gümüş kolye taktı(( bi kerede onlar bize geldi ozamanda gümüş bileklik(( şok oldum ama bişey diyemiyorum tabiki.asla sorun çıkarmam bu konuda.
yinede bence yapılması lazım maddi duurmları gayet iyi hatta ev eşyalarında bana hiç beyaz eşya aldırmıyorlar sadece oturma grubu alıcam onuda belki onlar alıcak.ütü masasını bile kendi alıcakmış kayınvalidem.
o konularda gayet cömert ve ince düşünür ama gelin kız görme işinde sıfır yani.
bide nişanda anneme beşibiryerde taktılar düşünün yani.beşibiyerde takıyo anneme bana bir küçü altın takmıyo görüştümüzde.biraz ilginç tabii
daha ne yapsınlar canım..demek kredilerini başka şeylere kullanıyorlar.
hem hediyenin büyüğü küçüğü olmaz.bileklik altında olsa gümüşlükde olsa hediyedir.düşüncedir..bence sen farklı düşünceler içine girme
tabiki önemli olan nişanlımla mutlu olmamız ama ya inanın bekliyosunuz.mesala ben bir kere evlerine gittim bana gümüş kolye taktı(( bi kerede onlar bize geldi ozamanda gümüş bileklik(( şok oldum ama bişey diyemiyorum tabiki.asla sorun çıkarmam bu konuda.
yinede bence yapılması lazım maddi duurmları gayet iyi hatta ev eşyalarında bana hiç beyaz eşya aldırmıyorlar sadece oturma grubu alıcam onuda belki onlar alıcak.ütü masasını bile kendi alıcakmış kayınvalidem.
bide nişanda anneme beşibiryerde taktılar düşünün yani.beşibiyerde takıyo anneme bana bir küçü altın takmıyo görüştümüzde.biraz ilginç tabii