• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayramım zehir oldu kızlar bir fikir verin akıl akıldan üstündür :(

kadın manyak, 2 çocuklu evliyken kocasını bırakıp evlenen kadından ne beklenir. abin de aldatmış o da temiz değil ama kadın ettiğini bulmuş. böyle iki tipin dünyaya çocuk getirmesi... işte mesele bu. kadın en az 3 çocuk öğüdüne uymuş ama bakın o 3 çocuk ne olacak büyüyünce.

yapabilirseniz yeğeninizi kurtarın derim.

yalnz abiniz aldattığı için kadın ispatlarsa mahkeme çocuğu vermez. sizde kadının deli olduğunu ispatlamaya çalışın.

tedavi yoluna gıdılıp annesıyle bızım yanımzda yasamasını tercıh ederdım ben ama sartlar :/

Son derece tarafli bir yazi hakkatten. Sizin taraftan her kabahate kilif yazmissin da yengenin hareketleri havada kalmis. Sadece yenge sorunlu, sadece yenge hasta. Zaten kadin hobi olarak intihar ediyordur, degisiklik olsun diye.

Kadin sizin yaninizda 8 sene cekmis, intiharlara kalkisacak kadar. Ustune cocugunu dovmus el kadar bebekken. Hepsine seyirci kalmissiniz. Kadin sonunda kacip gidince de cocugu versin de kendi ne halt yerse yesin demeye getiriyorsunuz. Niye versin ki cocugunu size? Ona sorsak kimbilir neler anlatir hakkinizda...

O yasta cocugu aldatan bir babaya da niye versinler? Vermezler.

Ama ana da sorunlu baba da sorunlu. Ikisi de sutten cikma ak kasik degil. Ne diye cocuk yapmislar ki. O cocuga yazik. Insallah yengenin ailesi cocugu sevip, sahip cikiyordur ne diyim. Sonucta onlarin da kani. Kadin da belki durulmustur, aile destegi gormustur, belki cocuguna iyi bakiyordur, siddette bulunmuyordur, bulunsa da engel olan bir ailesi vardir. bilemiyorum da umuyoruz iste...

Siz de yerini biliyorsaniz ararsiniz, ziyaretlerine gidersiniz. Ille cocugunu bize ver diye diretmenin alemi yok.
.

Son düzenleme:
Son derece tarafli bir yazi hakkatten. Sizin taraftan her kabahate kilif yazmissin da yengenin hareketleri havada kalmis. Sadece yenge sorunlu, sadece yenge hasta. Zaten kadin hobi olarak intihar ediyordur, degisiklik olsun diye.

Kadin sizin yaninizda 8 sene cekmis, intiharlara kalkisacak kadar. Ustune cocugunu dovmus el kadar bebekken. Hepsine seyirci kalmissiniz. Kadin sonunda kacip gidince de cocugu versin de kendi ne halt yerse yesin demeye getiriyorsunuz. Niye versin ki cocugunu size? Ona sorsak kimbilir neler anlatir hakkinizda...

O yasta cocugu aldatan bir babaya da niye versinler? Vermezler.

Ama ana da sorunlu baba da sorunlu. Ikisi de sutten cikma ak kasik degil. Ne diye cocuk yapmislar ki. O cocuga yazik. Insallah yengenin ailesi cocugu sevip, sahip cikiyordur ne diyim. Sonucta onlarin da kani. Kadin da belki durulmustur, aile destegi gormustur, belki cocuguna iyi bakiyordur, siddette bulunmuyordur, bulunsa da engel olan bir ailesi vardir. bilemiyorum da umuyoruz iste...

Siz de yerini biliyorsaniz ararsiniz, ziyaretlerine gidersiniz. Ille cocugunu bize ver diye diretmenin alemi yok.
.

kadın bızım yuzumuzden ıtıhar etmedı yalnız cocuklarından ayrıldıgı için sıkıntıları vardı uzerıne abmle sıkıntı yasadı o ıcınde ne yasadı bılmem ayrıca ben bız haklıyız o haksız yada ılla cocugubıze versen demedım tekrar yanımıza gelıp uzlasılmalı dıorum bunn ıcın fıkır ıstedım :19:

kadın bızım yuzumuzden ıtıhar etmedı yalnız cocuklarından ayrıldıgı için sıkıntıları vardı uzerıne abmle sıkıntı yasadı o ıcınde ne yasadı bılmem ayrıca ben bız haklıyız o haksız yada ılla cocugubıze versen demedım tekrar yanımıza gelıp uzlasılmalı dıorum bunn ıcın fıkır ıstedım :19:

O zaman soyle ekliyim. O kadin mutsuz oldugu, cektigi bir ailenin yanina gelmez, gelmemeli. Tekrar ayni yillari yasamak ister mi sence? Sen bence yegeninin artik sizden ayri yasadigi gercegini kabullen. Ve her hala/teyze gibi yegenini kendi evinde gidip gor. Her cocuk gidip halasiyla babaannesiyle mi yasamali yahu? Annesiyle gitmis, yeni hayat kurmus cocuk iste. Her Normal akraba gibi siz de ziyaretle, misafirlikle gorursunuz.
:6:

Bir çocuğun ihtiyacı olan en son şeydir halası.
Annesi varken halası da kim oluyormuşta çocuk üzerinde söz sahibi olmak istiyormuş;
hem de o çocuğu doğurup büyüten annesi hakkında hiçte güzel şeyler düşünmeyen halası!
Çok istiyorsanız gider annesinin yanında görürsünüz yeğeninizi, tabi amaç bağcıyı dövmek değil üzüm yemekse!

Bir çocuğun ihtiyacı olan en son şeydir halası.
Annesi varken halası da kim oluyormuşta çocuk üzerinde söz sahibi olmak istiyormuş;
hem de o çocuğu doğurup büyüten annesi hakkında hiçte güzel şeyler düşünmeyen halası!
Çok istiyorsanız gider annesinin yanında görürsünüz yeğeninizi, tabi amaç bağcıyı dövmek değil üzüm yemekse!

Dogru. Anasi basindayken hala nedir ya? :ssz:
Anladik, akrabalik olarak yakin ama o kadar da uzun boylu degil.
Herkes haddini, durmasi gerektigi yeri bilecek. Halaysan halasin, annesi degil. Bu kadar da sorun yasamislar, cocugun anasi ne kadar gorustururse o kadar gorusurler artik. Hele de biz cocugu isteriz diya yaklassinlar kadina, o zaman kadinin cocugu hala konu sahibi arkadasla gorusturdugune sukretsinler. :37:

evli bir kadınla ilişki yaşayan sonra o kadını aldatan baba ile,

evliyken başka bi adamla ilişki yaşayan ve çocuğunu acımasızca döven bi anne

yeğeniniz ne kadar şanssız, kıyamam yavrum, böyle bi aileye evlat olarak gelmek ister miydi hiç :(

böyle insanlara üreme izni verilmese, kimbilir belki dünya daha güzel bi yer olurdu.

evli bir kadınla ilişki yaşayan sonra o kadını aldatan baba ile,

evliyken başka bi adamla ilişki yaşayan ve çocuğunu acımasızca döven bi anne

yeğeniniz ne kadar şanssız, kıyamam yavrum, böyle bi aileye evlat olarak gelmek ister miydi hiç :(

böyle insanlara üreme izni verilmese, kimbilir belki dünya daha güzel bi yer olurdu.

evet olan yavrucağa olmuş.ben bu konuda anne ya da baba tarafında olamıyorum çünkü ne anne anne gibi ne de baba baba gibi.

Çok tuhafsınız
Abim de aldattı haliyle ne demeki
Hak etmişti yani der gibi
Kim kendini fare zehri ile zehirlemek ister, demek ki neler yaşadı kadın
Hele de bu bi anne kendisinden vazgeçse bile çocuklarını düşünür de vazgeçer

Yengenin psikolojisi iyi değilse, abin götürüp tedavi ettirmeliydi.
Gitmiş aldatmış bi de efeleniyosunuz

İntahara kalkışma zehir içme durumlarını belgeleyebilir misiniz? Hastane kayıtlarıyla falan? Ya da şahitlerle? Bir avukata sorsanız daha mantıklı ama iyi bir avukatınız varsa bu belgeler ve şahitlerle en azından bilir kişi tarafından annenin ruh sağlığı incelenebilir? Ayrıca ziyaret hakkı olur babasının bu ziyaret zamanlarında morluk falan farkederse bunları belgeleyebilirsiniz? Ama çok emek ve para isteyen bir durum bu. Baya peşini bırakmamanız lazım. Umarım çocuk için hayırlısı olur. Hem belki de yengenizin ailesinde bu çocuğa destek olacak insanlar vardır. En az sizin kadar sevecek teyzesi ve ananesi vardır belki de. Belki yengeniz abinizden ayrı daha huzurlu bir insanken çocuğuna iyi bakar. İnşallah çocuk için hayırlısı ne ise o olur.

Back
X