Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

aa hani bende geliyimmm bi bakayımmmm

merak etme olur canım niye stres yapıyorsun takma kafana belli olacak elbet

bilmiyorum ki bende anlamadım neden stress yapıyorum bişeler ters gitcek diye koruyorum sanırım

Son düzenleme:
cnm yaa daha isteme topiğimi zamanı geçmiyor 2013 düğün için gün saymaya başlarsam zamann hiç hiçç geçmezz..

sırasıyla abone olcağım topiker şöyle

1.söz topiği

2.nişan topiği

3.asker şafak topiği

4 düğün topiği

5.bebiş topiği

ayrıca hepsiyle birlikye çeyiz topiği

benim sözden sonra sayacak birseyim kalmayacak gibi dugune kadar
2011 gelinleri 2009 da baslamıslar saymaya simdi hepsi birer birer evleniyor canım

buyutme gozunde.. evet zor ama geciyor zaman sıkma canını

bugun askımla alısverişe gitcez galiba.. kıyafet bakmaya bayram icin...

söz içinde bayramdan sonraki haftasonu bakayım diyorum ama bugun karsıma guzel elbiseler cıksa hiç fena olmazdı..

su ne giyicem derdinden gına geldi ya

aa bizde bayram alışverişini pazartesin günü yapıcaz

ne almayı düşünüyosun.

tanışma günü için ne giyim dedim aşkıma bur daha var az daha zaman geçsin bakarız dedi

inan hiçbişey yok aklımda canım ya
öle gidip bakıcam begendigim bişey olursa artık :44: kafamda bişey olsa bole sıkıntı olmaz zaten

söz icinde kafamda bişey yok biz bakmıstık ramazandan once zaten yine bulamamıstım sonra dedik ramazan gecsin yeni seyler gelir o zaman bakarız dedik işte bakalım inş gelmiştir vardır bişeyler...

birde söz gunu yapacagım makyaj icin fondoten alıcam tabi aradıgım fondoteni bulabilirsem.. evde vardı 2 tane ikisinin de tarihi gecmiş, pek sevmiyorum fondoten falan kullanmayı alıyorum heves ediyorum sonra kullanamadan tarihi geciyo bozuluyo ya

canım oyle demesine bakma benimkide oyle der ben cok stres yapmayayım diye
bende itiraz ederim yaa bak sukadar kaldı zaman yok falan die
o da rahat rahat takmaaa hallederiz sakin ool kendine yazık ediyosun stres yapıp da der

onun o rahatlıgını gordukce daha cok sinir olurum.. hiç telase memuru degildir benim gibi.. nası basarıolar bu kadar rahat olmayı bilmiyorum ama cogu boyle

ayy sorma cnm yaa

daha dün dedim ki tanışmaya gelirken ne giyceksinn takım giycem dedi.

ben ne giycem dedim cevap: sende takım giy

bazen sinir ediyoru uyuz sevgilim benim ama ben hala karar vermedim tanışmada çok abartılı giyinmek sitemiyoırumm elbise abea kaçar sanki

yani milet kotla otururken ben saten elbise düşünemiyorum

seninki takım mı giycekmiş
benimki ole cizgili gomlek ve koyu lacivert pantolonla gelmişti canım hatta beraber almıstık ben secmiştim şık ama gunluk normal kıyafetti

bende elbise giydim ama normal dısarda gunluk de giydigim siyah spor bi elbiseydi

dizaltıma kadar uzun etekleri bol, belden oturtmalı gogusten buzgulu... altına da , ustu siyah altı hasır gibi olan dolgu topuk onu acık ayakkabılardan giymiştim, saclarıma fon cektirmiştim, cok hafifde makyajım vardı, allık, göz kalemi ve rimel surmustum

yani dısarda gezmeye giderkn giydigim normal kıyafetlerim normal halimdi :) bu tarz seylerde cok abartırsan komik oluyo dedigin gibi millet kotla otururken senin saten elbise giymiş olman gibi
yada makyajını sacını cok abartman gibi

ama cokda ozensiz olmamalısın niyahetinde gelinsin :) onları hafife almıssın gibi bir goruntun olmamalı

dogal halinle, bakımlı ve derli toplu bir goruntu yakalarsan super olacaktır

bencede kesnlkle elbise giymelsn canım illa saten olmasına gerek yokkı...bn öyle dşnyrm..ama şeylerde dikkatimi çekmiyor değil yüksek bel dar etek gömlek tarzı ..:))son zamanlarda ilgimi çekiyor.. ama tabı bende nasıl durur orası şüpheli:))büyük ihtimal bende bi elbise giyerim

Sevgi Pıtırcıklarıııııı Benim İsteme 1 Eylüle Alındı

Teşekkür Ederim Canım Gönlüne Göre Olsun Hepsi:123:

canım çok uzun değil mi yaa bayramla kurban arası 2 ay

sanırım biraz uzun ama bizde bilmiyoruz canım ya bakalım kısmet kardeside sözlendi biliomusn :) gerçi ben isteme törenine katıldım :) söze ne yazıkki katılamıyorum. babam hangi sıfatla gideceksin deyip duruyor. bizimkide bi an önce söz yapalım deyip duruyor. babam olmaz diyor. babamla kavga ettik zaten tartıstık daha doğrusu konusmuyorum. o gün tanısma günü ne olacak onu hiç bilmiyorum. annem sözlenmeyi kabul etti. erkek arkadasımda babamlar halleder merak etme babanın altından girer üstünden cıkarlar hallederler diyor. iikimizde heyecanlıyız ama benim keyfim yok kızlar kaçtı tüm keyfim . canım cook sıkkın cooookkk

uzulme canım
bu tarz mevzularda oluyor boyle seyler
sıkma canını birsekilde haloluyor

cnm yaa nedir bizim bu kardeşlerden çektiğimizz

bnm de erkek arkadaşım askere gidicekti kardeşi gitti o yüzden 1 sende daha beklemek zorunda kaldık

ama baban haklı soranlara ne dicekler bu da büyük oğlumun sevgilisii

kesinlikle babana katılıyorum cnm madem öle ilk sana söz yapsalardı

kızlarrrrrr nerdesiniz yaaaa

benim erkek arkadaşımın bütün akrabaları memleketten gelmişler isteme günü içinnn

teyzes, halası amcası dayısı dıdısının dıdısı bile gelmişş:78:

erkek arkadaşım siyah kumaş beyaz gömlek giyecek cnm bende belki beyaz bi pantalon üzerinede çık siyah bi bluz olabilir diye düşünmüştüm

ama gri bi elbisede olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…