belli olur canım merak etme bukadarı oldu ya :)
buyuk ihtimal sende 2013 gelinisin degilmi duygucum?
2013 gelinlerinin sohbet topiklerine de ugrasana :) bizim gibi 2013 u sabırsızlıkla bekleyen baya arkadas var, cogu asker yolu bekliyor kimisi nişanlı :)
merak etme olur canım niye stres yapıyorsun takma kafana belli olacak elbet
O zaman aşağı yukarı isteme - tanışma takvimimiz şu şekilde olacak kızlarryanlış bişe varsa söyleyin düzeltelimmm ayrıca isterseniz konunun başında ekleyebilirimmmm
2-3-4.09.2011
süpürgesiz cadı : tanışma
08.09.2011
ymrzgr - isteme
10.09.2011
ymrzgr - nişan
ebrum_ - tanışma + isteme + söz ( sanırım )
11.09.2011
Cookie_Dough - isteme + söz
duygum - tanışma + isteme
KirmiziPapatya - isteme
Kızlarr listemiz doğru mu atladığım kimse var mı yada atladığım yanlış yazdığım bişeler???
SANIRIM bende onlardan alıcamm cnm hayırlı olsunn
yaa sorma bizdede var o belirsizlik. bayramdan sonra haftasonu dendi ama bayramdan sonra bisürü haftasonu var. bakalım kesin bi cevap bekliyorum bende.
ayrıca benim aşkım da mayıs ta gidecek ama uzun dönem
canım çok uzun değil mi yaa bayramla kurban arası 2 ay
sanırım biraz uzun ama bizde bilmiyoruz canım ya bakalım kısmet kardeside sözlendi biliomusn :) gerçi ben isteme törenine katıldım :) söze ne yazıkki katılamıyorum. babam hangi sıfatla gideceksin deyip duruyor. bizimkide bi an önce söz yapalım deyip duruyor. babam olmaz diyor. babamla kavga ettik zaten tartıstık daha doğrusu konusmuyorum. o gün tanısma günü ne olacak onu hiç bilmiyorum. annem sözlenmeyi kabul etti. erkek arkadasımda babamlar halleder merak etme babanın altından girer üstünden cıkarlar hallederler diyor. iikimizde heyecanlıyız ama benim keyfim yok kızlar kaçtı tüm keyfim . canım cook sıkkın cooookkk
sanırım biraz uzun ama bizde bilmiyoruz canım ya bakalım kısmet kardeside sözlendi biliomusn :) gerçi ben isteme törenine katıldım :) söze ne yazıkki katılamıyorum. babam hangi sıfatla gideceksin deyip duruyor. bizimkide bi an önce söz yapalım deyip duruyor. babam olmaz diyor. babamla kavga ettik zaten tartıstık daha doğrusu konusmuyorum. o gün tanısma günü ne olacak onu hiç bilmiyorum. annem sözlenmeyi kabul etti. erkek arkadasımda babamlar halleder merak etme babanın altından girer üstünden cıkarlar hallederler diyor. iikimizde heyecanlıyız ama benim keyfim yok kızlar kaçtı tüm keyfim . canım cook sıkkın cooookkk
Sevgi Pıtırcıklarıııııı Benim İsteme 1 Eylüle Alındı
bencede kesnlkle elbise giymelsn canım illa saten olmasına gerek yokkı...bn öyle dşnyrm..ama şeylerde dikkatimi çekmiyor değil yüksek bel dar etek gömlek tarzı ..:))son zamanlarda ilgimi çekiyor.. ama tabı bende nasıl durur orası şüpheli:))büyük ihtimal bende bi elbise giyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?