bende bu aralar tam tersi tam bi sevgi yumağı gibiyim ama çok fazla ilgi bekliyorum hep şımarıyorum erkek arkadaşıma. o da saolsun idare ediyor beni. bide yapımdan kaynaklı yaa aşırı çocuk ruhluyum. seninkide kendin de sölediğin gibi geçici cnm. ne rahasızlığın vardı ki regl filan mı??
mrb kızlar ben aranıza yenı katıldım konusmalrınızı okudum cok guzel konular ama bende cok heyecanlıyım bızede 25 agustosta gelıyorlar tanısmaya bayramın4 gunu de ısteme sozde 12 eylul oncesınde olcak hersey cok hızlı gelısıo hala ınanamıyorum sevdıcegımle 5 yılı gecen bı beraberlıgımız var bırbırımızı cok sevıyoruz hanı bı gun bunların olacagını bılıodum ama hayal gıbı gelıodu halaaa ınanamıorum ben cok mutluyum allah bozmaz ınsaalla darısı herkesın basına. ne yapcam ne gıycem nasıl olcak bılmıorumm :96:
mrb kızlar ben aranıza yenı katıldım konusmalrınızı okudum cok guzel konular ama bende cok heyecanlıyım bızede 25 agustosta gelıyorlar tanısmaya bayramın4 gunu de ısteme sozde 12 eylul oncesınde olcak hersey cok hızlı gelısıo hala ınanamıyorum sevdıcegımle 5 yılı gecen bı beraberlıgımız var bırbırımızı cok sevıyoruz hanı bı gun bunların olacagını bılıodum ama hayal gıbı gelıodu halaaa ınanamıorum ben cok mutluyum allah bozmaz ınsaalla darısı herkesın basına. ne yapcam ne gıycem nasıl olcak bılmıorumm :96:
of çok heyecanlıyım çok stresliyim ve bayramdan sonrasını düşünemiyorum aşkımla 4 seneden sonra kavuşabilicekmiyiz düşünmekten deliricem kızlarr:2:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çokmutluyum hani diyordum ya ya sorun olursa fılan diye dayanamadım annemle konustum babam hakkında. yok olmaz herhangi olumsuz bişey takma kafana herşey güzel geçecek güleryüzlü halde dedi . çok sevindim. beni istemeye gelmiyorlar sadece tanısma olacak ama ona rağmen heyecanlıyım düşünün. gerçi buranın adetlerine göre tanısmadan sonra kız evinide çağırıyorlarmıs ondan 1 ay sonra filanda istemeye geliyorlarmış. ne olur ne biter bilemiyorum valla suan için durum bunu gösteriyor.
:92:
duygum kalan tarihler aynı senide 11 eylülde mi isteyecekler?
yok canım usutmusum tatilden geldim 1.5 hafta once, o zamandan beri toplayamadım kendimi..
regl.. ooof onu hiç sorma zaten.. benm normalde gun sekmez ama bu ay bu stresten 2 gun erken oldu, sabah sok oldum yani pazar gunune bekliodum ben kendilerinibole sıkıntıdan ter dokuyorum suan ilk 1-2 günü zor gecio bu meretin
gecen ay da tam tanısmaya gelcekleri gun oldu biliyomusun.. ay ne delirmiştimneyse allahtan isteme gunune denk gelmicek artık bu ayki oldu da kurtuluyorummm tabi bi supriz yapmazsa :44:
of çok heyecanlıyım çok stresliyim ve bayramdan sonrasını düşünemiyorum aşkımla 4 seneden sonra kavuşabilicekmiyiz düşünmekten deliricem kızlarr:2:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çokmutluyum hani diyordum ya ya sorun olursa fılan diye dayanamadım annemle konustum babam hakkında. yok olmaz herhangi olumsuz bişey takma kafana herşey güzel geçecek güleryüzlü halde dedi . çok sevindim. beni istemeye gelmiyorlar sadece tanısma olacak ama ona rağmen heyecanlıyım düşünün. gerçi buranın adetlerine göre tanısmadan sonra kız evinide çağırıyorlarmıs ondan 1 ay sonra filanda istemeye geliyorlarmış. ne olur ne biter bilemiyorum valla suan için durum bunu gösteriyor.
:92:
evlenmiyoz meleğimmm evlenme yolunda ilk adımları atıyoruz allah izin verirsee ee snede katıl aramıza yaaa beraberr gelin olalımmmmm
benm gelin olmak için daha çok zman var cnm en az bi 2 yıl vardır heralde, hem siz bana örnek olun yol göstern dimi ama
aynı benim babam yaa ben babamdan araba kullanmayı hayatta ogrenememmm
benimde o gun isteme olucak canım
ama sozde olucak... ikisi aynı gun
hatta belki biz sonradan nişan yapmayız... ole olursa nişan yerine de gecmiş olcak
haklısın cnm ya bi gelsinler tanışmaya yine sölicem sözle birlikte yapılsın nişan dicem ama annemi ikna etmek biraz zoz:26:
aa nasıl heyecanlı değilsinn yaadur dur ben senin yerine de heyecanlanayımm
cnm bayramdan hemen sonra gelmeyi düşünüyolar sonra biz gidicez yani benim sözlenmem eylül sonunu bulabilir hatta ekim bile olabilir.
ama canım bizde nişanı erkek yapar bu yüzden yük olmak istmiyorum ben ama annem de nişansız olmaz diyoe akrabalar filan eve sığmaz çünkü evde yapacak olursak bilmiyorum nasıl olucak bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?