Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

yok canım usutmusum tatilden geldim 1.5 hafta once, o zamandan beri toplayamadım kendimi..
regl.. ooof onu hiç sorma zaten.. benm normalde gun sekmez ama bu ay bu stresten 2 gun erken oldu, sabah sok oldum yani pazar gunune bekliodum ben kendilerini bole sıkıntıdan ter dokuyorum suan ilk 1-2 günü zor gecio bu meretin

gecen ay da tam tanısmaya gelcekleri gun oldu biliyomusun.. ay ne delirmiştim neyse allahtan isteme gunune denk gelmicek artık bu ayki oldu da kurtuluyorummm tabi bi supriz yapmazsa :44:

Son düzenleme:
mrb kızlar ben aranıza yenı katıldım konusmalrınızı okudum cok guzel konular ama bende cok heyecanlıyım bızede 25 agustosta gelıyorlar tanısmaya bayramın4 gunu de ısteme sozde 12 eylul oncesınde olcak hersey cok hızlı gelısıo hala ınanamıyorum sevdıcegımle 5 yılı gecen bı beraberlıgımız var bırbırımızı cok sevıyoruz hanı bı gun bunların olacagını bılıodum ama hayal gıbı gelıodu halaaa ınanamıorum ben cok mutluyum allah bozmaz ınsaalla darısı herkesın basına. ne yapcam ne gıycem nasıl olcak bılmıorumm :96:

of çok heyecanlıyım çok stresliyim ve bayramdan sonrasını düşünemiyorum aşkımla 4 seneden sonra kavuşabilicekmiyiz düşünmekten deliricem kızlarr:2:

hayırlısı canım umarım herşey yolunda gider Allah bozmasın çok stresli bi dönem

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çokmutluyum hani diyordum ya ya sorun olursa fılan diye dayanamadım annemle konustum babam hakkında. yok olmaz herhangi olumsuz bişey takma kafana herşey güzel geçecek güleryüzlü halde dedi . çok sevindim. beni istemeye gelmiyorlar sadece tanısma olacak ama ona rağmen heyecanlıyım düşünün. gerçi buranın adetlerine göre tanısmadan sonra kız evinide çağırıyorlarmıs ondan 1 ay sonra filanda istemeye geliyorlarmış. ne olur ne biter bilemiyorum valla suan için durum bunu gösteriyor.
:92:

hosgeldin canımmm
guzel telaslar bunlar :) gelip gecicek inşallah, sende aynı gunlerde sozleniyosun benle
özel bişey var mı aklında? ben kalabalık gelselerdi söz kurabiyesi vercektim ama cok az kişi olcagı için gerek duymuyorum suan

of çok heyecanlıyım çok stresliyim ve bayramdan sonrasını düşünemiyorum aşkımla 4 seneden sonra kavuşabilicekmiyiz düşünmekten deliricem kızlarr:2:

bayram sonrası isteme mi oluyo canım :) hayırlı olsun simdiden

çok sevindim senin adına inşallah hersey gonlunce olur kavusursunuz heemen

duygum kalan tarihler aynı senide 11 eylülde mi isteyecekler?

cnm bayramdan sonraki hafta tanışma olacak aşağı yukarı 11i gibi isteme olur yani bizde 3 kez isteneceğim için ailemin ilk 2 seferinde vermeyeceğii için ortalama tarihi yazdım oraya

cnmm çok geçmişş olsunnn dikkat et kendine söz arifesinde hasta filan olma tekrar sakınn... bende bugün yarın olurum reglimi isteme söz tanışmada öle bi sorunum kalmayacakk inşallahh. bugünde ehliyet sınavım vardı. ondandda tam not alısam değmeyin bnm keyfimee

canım hoşgeldin aramıza inanmıyorummmm 5 gün sonra geliceklerr yaa sen heyecandan ölüyosundur şimdiiii bence tanışma olayı isteme ve sözden daha heyecanlı yani kimse birbirini tnımıyo süprizlerle doluu. allhım o günleri göstersinnn hepimize mutlu mesut atlatalımm inşallahh bizimde 5buçuk yıl oldu cnm 2006 dan beri birlikteyizz bitanemle

canım ne zaman gelecekler istmeye? aileleriniz tanışıyor mu önceden yoksa tanışmaya mı gelcekler????

canım çok sevindim senin adına. demkki neymiş babalardan korkmaya gerek yokmuşş..
benim babacım da öle sert dörünür ama içi nutela gibidir evet cnm o dediğin şey iade-i ziyaret oluyormuş. bizde yapıcaz aynısından. önce erkek tarafı gelcek tanışmaya giderlerken diceklerki önümüzdeki hafta şu gün sizi yemeğe / çaya bekliyoruz. bizimkilerde tamam dicekler. sonrasında onların evine gidicez. ordan kalkarkene bize diceklerki yine hayırlı bi iş için gelmek istiyoruz şu gün. ok dicek babamlarda gelcekler istemeye. bizimkiler düşünelim dicekler. sonraki hafta geldiklerinde yeniden allahın emri ile istediklerinde tek taşımı parmağıma geçireceklerrr
:78:

Son düzenleme:
evlenmiyoz meleğimmm evlenme yolunda ilk adımları atıyoruz allah izin verirsee ee snede katıl aramıza yaaa beraberr gelin olalımmmmm

3 haftayıda devirdik

2 hafta 6 gün kalmışşş duygumm zaman yaklasıyor

buarada ehliyet sınavındanda iyi sonuclar getirirsin umarımm

ayy cnm sorma yaaa senin sözün olcağı gün beni istemem olcak allah nasip ederse

valla sınavım süperdi çok basit sorular zaten. şimdi bide direksiyon sınavım var ama aşkım bana araba kullanmasını öğretirken sinir krizi geçiriyor. o yola bak diyo ben direksiyona bakıyoruumm

aynı benim babam yaa ben babamdan araba kullanmayı hayatta ogrenememmm

benimde o gun isteme olucak canım

ama sozde olucak... ikisi aynı gun

hatta belki biz sonradan nişan yapmayız... ole olursa nişan yerine de gecmiş olcak

benm gelin olmak için daha çok zman var cnm en az bi 2 yıl vardır heralde, hem siz bana örnek olun yol göstern dimi ama

benimde 2 yıl var cnmmm hatta daha fazla vardır belki biz fazla mı aceleci davrandık ne:44:

bende nişanla sözü aynı gün istiyorum. annem olmaz diyo:26:

sizinkiler biraz daha gelenekci sanırım canım..

ben gereksiz buluyorum acıkcası gelin bakın ben nişanlandım demek icin o kadar para harcanmasını.. evdede olmuyor valla bi tanısmaya geldiler heryer karıstı, evde kalabalık agırlamak cok zor, dısarda oluncada iş buyuyor

zaten kınamda dugunumde dısarda olcak inşallah, o yuzden birde nişanı gereksiz buluyorum...
bohca falan işlerine de girmicem.. en azından gelin-damat bohcasına... kaynanaların gelipte benim evledikten sonra giycegim geceligi secerken yanımda olmasını yada ne bilim oyle ozel kıyafetlerimi bohcalarken butun milletin gormesini anlamsız buluyorum

sevgilimle ben gider neye ihtiyacımız varsa alırız... buyuklere hediye anlamında bi bohca gonderirim, onun dısında gelin-damat bohcası yapmayı dusunmuyorum karsı taraftan yada bizimkilerden itiraz gelmezse

haklısın cnm ya bi gelsinler tanışmaya yine sölicem sözle birlikte yapılsın nişan dicem ama annemi ikna etmek biraz zoz:26:

haklısın cnm ya bi gelsinler tanışmaya yine sölicem sözle birlikte yapılsın nişan dicem ama annemi ikna etmek biraz zoz:26:

annen öyle istiyorsa öyle olsun canım...hepsinin yeri farklı biraz masraflı ama birkere oluyor hangı gun gelicekler ?? :) henuz kendi adıma heycanlı değilm ama siizn adınıza heycanlandımm:)

aa nasıl heyecanlı değilsinn yaa dur dur ben senin yerine de heyecanlanayımm

cnm bayramdan hemen sonra gelmeyi düşünüyolar sonra biz gidicez yani benim sözlenmem eylül sonunu bulabilir hatta ekim bile olabilir.

ama canım bizde nişanı erkek yapar bu yüzden yük olmak istmiyorum ben ama annem de nişansız olmaz diyoe akrabalar filan eve sığmaz çünkü evde yapacak olursak bilmiyorum nasıl olucak bu işler

canımm aslında heycanlanıyorum arada ama korkuyorum heycanlanmaktanbilee :))) böyle tartışıyoruz bazen nezaman heycanlansamm ..bende ikisi arasında bağlantı kurdum aklımca :) hadi yaaa erkek tarafımı yapıyor nişanıı..bilmiyordum hiç öyle cnm..ozaman onlar geldikelrinde oturup iki aile karar verir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…