• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

Canlarim bakiyorumda bu ara cok sözlenen olmus RAbbim insallah hepinizi mutlu etsin tek tek yazamiyorum bizde insallah bu cumartesi alisverise cikiyoruz nisan icin alyans imizi ismarladik askimla gelcek insallah cok mutluyum ya :))))

Canlarim bakiyorumda bu ara cok sözlenen olmus RAbbim insallah hepinizi mutlu etsin tek tek yazamiyorum bizde insallah bu cumartesi alisverise cikiyoruz nisan icin alyans imizi ismarladik askimla gelcek insallah cok mutluyum ya :))))

allah mutlus mesut etsin cnmmm resimlerini koy görelim sözünü olur mu??

vay bee bayram da geldi gecti gün sayarken :1:

heyecan da dorukta bakıyorum kızlarr inş hersey süper gecer :66:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:slm kızlar ay heyecanım doruklarda cumartesiye az kaldı ya bugünü artık saymıyorum bi cuma günü kaldı çok mutluyum yaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

paptya bütün hazırlıklar tamam dimi bi eksik gedik kalmasın dikkat et.:52::52:

vay bee bayram da geldi gecti gün sayarken :1:

heyecan da dorukta bakıyorum kızlarr inş hersey süper gecer :66:

evet yaa daha dün açtım konuyu. hızla yaşlanıyoruz:5:

hani bakalımm neler adınızzzzz??

bizde görelim yaaa

ayy sorma cnm yaaa öle oluyor işte varlığı bağımlılık yapıyor, görüşemeyince de insan kötü hissediyor kendisini.

inş. sende isrediğin işi bulursun tatlım:emir_bebek:

biri bana mı seslendi:1::1:

:)mrb duygucum benim erkek arkadaşımbuzdolabı alıcak fakat dışı çelik mi yoksa beyazmı olması gerekir acaba?genelde yeni gelinler beyaz alır ama ben çelik alsam tuaf dururmu sence?:44:

:)mrb duygucum benim erkek arkadaşımbuzdolabı alıcak fakat dışı çelik mi yoksa beyazmı olması gerekir acaba?genelde yeni gelinler beyaz alır ama ben çelik alsam tuaf dururmu sence?:44:

cnm eğer diğer beyaz eşyaların çelik gri ise buzdolabını da öyle aldır.

ben şahsen hiçbi beyaz eşyamı beyaz düşünmüyorum hepsi gri gümüş olacak.

diğer beyaz eşyaların nasıl?

günaydın kızlarrrrr....

duygummm çok sevindim hadi gözünaydınnnnnn inşallah guzel geçer herşey..bizde nişan için bekliyoruzzz

KirmiziPapatya ve duygum iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

günaydınn cnmmm saoll inş güzel geçer tatlımm, sizin nişan tarihi ne oldu?

bitanem benim saoll inş güzel geçer

22 ekimde inşallah canım benim..salon tutuldu...inşallah guzel geçer herşeyyy...darısı basınaaaa en tez zamanda kuzum:nazar::nazar:

22 ekimde inşallah canım benim..salon tutuldu...inşallah guzel geçer herşeyyy...darısı basınaaaa en tez zamanda kuzum:nazar::nazar:

aminnn bebişimmmmm benim nişan aylar sonra olur heralde. hele bi sözü yapalım da bakalım hayat bizi nereye sürüklicek:34:

Back