• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

Kizzlarrr son 1-2 hafta hic giremedim ya hem calisiyorum bos vakit dede söz nisan su bu derken yataga ölü gibi giriyorum ALLAH dan bu hafta tatil dha bugün kavusabildim bilgisayar ia :61: bizde pazartesi sali nisan alisverisini yaptik bu cumartesi insallah nisanim var kizlarrr:52: sadece aile arasi bisi olcak onlardan 5 aile geliyo bizdende insallah o civarda elbisemi aldim cok güzel alyanslarimiza begendik ya hersey güzel geciyo ama sevgilimin ablasi cok karisiyo herseye kizlar ya:50: herseye bisi diyo alirkan biside diyemiyo insan :50: insallah böle devam etmez sizdede benim durumunda olan varmi:44:

kızlarrrrrrrrrrrrr bizde kurban bayramında iadei ziyaret yapacağız sonrasındada gelip isteyecekler :))) kasımın ortalarına kadar sanırım bi söz yapılacak. çok heyecanlıyım. bakalım gidelimde sonra arayacaklar gelmek için.

Kizzlarrr son 1-2 hafta hic giremedim ya hem calisiyorum bos vakit dede söz nisan su bu derken yataga ölü gibi giriyorum ALLAH dan bu hafta tatil dha bugün kavusabildim bilgisayar ia :61: bizde pazartesi sali nisan alisverisini yaptik bu cumartesi insallah nisanim var kizlarrr:52: sadece aile arasi bisi olcak onlardan 5 aile geliyo bizdende insallah o civarda elbisemi aldim cok güzel alyanslarimiza begendik ya hersey güzel geciyo ama sevgilimin ablasi cok karisiyo herseye kizlar ya:50: herseye bisi diyo alirkan biside diyemiyo insan :50: insallah böle devam etmez sizdede benim durumunda olan varmi:44:

canım bende aksine alışveriştee hepp abla bi fikir ver sende dedimm sağolsunn hep istediğim olsun istedi ama ben özellikle fikir istedimm..belki oda guzel olsun iyisi olsun falan diye karışmış olabilir tatlım

süpürgesizcadi hadi hayırlısı olsunn

ebru19G

canım bende ben sormadan karısmasılmasından hiç hoslanmam.. ama insanın fikir verecek birine cidden ihtiyacı oluyo

herseyi sozlumle sectik ama kıyafet konusunda annemden yardım istemiştim annemin zevkine guvenirim cunku eger zevkinin uydugu biriyse sorun yok iyi bile olur hatta

ama ters dusuyosanız bi şekilde anlat yada sözlüne soyle ben basbasa yapalım istiyorum sevmiorum böle ablana uygun bri dille anlatırmısın diye

slmm kızlarrr

cnmm hoşgeldinnn hayırlısı olsunn bakalımmmm resimlerini bekliyoruzz:emir_bebek:

benimkinin ablası yada kızkardeşi yok. görümce derdim olmayacak yani:emir_bebek:

ama bence şimdiden sana bu derece mudahale etmesine izin verme:20:

kızlarrrrrrrrrrrrr bizde kurban bayramında iadei ziyaret yapacağız sonrasındada gelip isteyecekler :))) kasımın ortalarına kadar sanırım bi söz yapılacak. çok heyecanlıyım. bakalım gidelimde sonra arayacaklar gelmek için.

süpürgesiz cadımmmm hadi bakalımm hayırlısı. bizede haftada pazar gelcekler sanırımmm bizde 1-2 hafta sonra iadeyi ziyaret yaparızz. :12:

Selam Kızlarr Bende Epeydir Giremedim iş ev git gel çok yoruldum ebrucum benimde ilk görümcem terslik yaptı mesela şöle nişanda misafir gibi geldi gitti ben buna çok üzüldüm ama boşuna üzülmüşüm şimdi çok değişti üzülme bu günlerin tadını çıkar derim sana şekerim:nazar:

duygucum sanada hayırlı olsun bişey kalmadı neler yaptın eminim heyecan doruktadır ama nişanlılık güzelde babamın görüşmemize karışması beni deli ediyo

bu arada düğün içinde ekim 2012 veya kasım 2012 düşünüyoruz sizde varmı bişeyler sevgi pıtırcıkları:nazar::nazar:

Selam Kızlarr Bende Epeydir Giremedim iş ev git gel çok yoruldum ebrucum benimde ilk görümcem terslik yaptı mesela şöle nişanda misafir gibi geldi gitti ben buna çok üzüldüm ama boşuna üzülmüşüm şimdi çok değişti üzülme bu günlerin tadını çıkar derim sana şekerim:nazar:

duygucum sanada hayırlı olsun bişey kalmadı neler yaptın eminim heyecan doruktadır ama nişanlılık güzelde babamın görüşmemize karışması beni deli ediyo

bu arada düğün içinde ekim 2012 veya kasım 2012 düşünüyoruz sizde varmı bişeyler sevgi pıtırcıkları:nazar::nazar:

oh ne guzel yaa tarihler de belli gibi..

benim annem kayınvalidemlere gitti az once nişan adet vs mevzuları konusulcak.. bugun nişan yapılıp yapılmıcagı

yapılcaksada ne zaman olcagı konusulur heralde..

dugun 2013 haziran gibi gorunuyo bizde... bi supriz olmazsa :97:

oh ne guzel yaa tarihler de belli gibi..

benim annem kayınvalidemlere gitti az once nişan adet vs mevzuları konusulcak.. bugun nişan yapılıp yapılmıcagı

yapılcaksada ne zaman olcagı konusulur heralde..

dugun 2013 haziran gibi gorunuyo bizde... bi supriz olmazsa :97:

Nasıl Geçicek Bu Yıllar Aylar Sen İstiyomusun Nişan Peki :71:

Nasıl Geçicek Bu Yıllar Aylar Sen İstiyomusun Nişan Peki :71:

canım aslında istemiyodum bana gereksiz geliyo söz de takıldı alyanslar zaten bidaha telaseye masrafa gerek yok diyorum..

ama yapılırsada hayır olmaz diye itiraz etmem yani olsa da olur olmasa da bana gore..

bende onu dusunuyorum nası gecicek diye ... ceyizle falan gecer heralde..

bide epilasyona gitmek istiyorum ben evlendikten sonra kıldan tuyden meselelerle ugrasmak istemiyorum .. onunda tamamen bitmesi 1 yılı buluyomus heralde... en azından 1 yılım ole gecer :60:

sözde cok guzelmişş :69:

canım aslında istemiyodum bana gereksiz geliyo söz de takıldı alyanslar zaten bidaha telaseye masrafa gerek yok diyorum..

ama yapılırsada hayır olmaz diye itiraz etmem yani olsa da olur olmasa da bana gore..

bende onu dusunuyorum nası gecicek diye ... ceyizle falan gecer heralde..

bide epilasyona gitmek istiyorum ben evlendikten sonra kıldan tuyden meselelerle ugrasmak istemiyorum .. onunda tamamen bitmesi 1 yılı buluyomus heralde... en azından 1 yılım ole gecer :60:

sözde cok guzelmişş :69:

Nişan şöle masraf oluyo bohça işleri yapmıcaz az da yapcaz desen çok masraf oluyo her iki tarafa da hee şöle bişey var nişanda takı adetdir bizde mesela benim nişanımda nerden baksan 3 - 4 milyar para toplandı bu kar oluyo :52:
epilasyon işinegelince ben sir ağda yaptırıyorum hiç de memnun değilim bilmiyorum azalmasına azalıo da kıl dönmesi çok oluyo:50:

saol balımm heyecan bascak da hala bizim aileye net olarak açılamadık bizde. bu hafta abimlere filan açıcaz inş konuyu. haftayada gelirler sanırım.

baban neden karışıyor ki cnm??

Sen,
Mecnun kadar sevseydin
Ben,
Leylay'ı utandırmasını bilirdim..

*O. Rıfat

:69::69::69:
Nasıl Arkadaşlarr Ben Bittim Valla

mükemmelll:42:

ayy kızlar bu kıl tüy işi benide geriyor. sir yapıyorum bende ama böyle pürüzsüz olmuyor tabi. iğneliye gidicem ben ama biraz daha zaman geçsin. sevgilim askere gidince giderim heralde:1:

Son düzenleme:
Bugün yüzünde bir başka güzellik var senin,
bugün dudağında başka bir tad var,
boyunda başka bir yücelik.
Bugün kırmızı gülün bir başka daldan.

Ayın gökyüzüne bugün sığmamış.
Göklere benzeyen göğsün bugün daha geniş.
Hangi yanından kalktın bu sabah, söyle,
bir başka kavga var dünyada senin yüzünden,
dünyada bir başka gidiş

Biz senin gözlerinden gördük
arslanlara meydan okuyan o ceylanı,
Başka bir ovası var o ceylanın bugün
iki cihandan da dışarı

Seven insanın ayağı mı yok,
işte ona ölümsüzlük kapandı.
Yukarlarda onunla uçar gider.

Gözlerinin denizinde onu arama.
O inci bir başka denizde.

Bakarsın bugün sever bu yürek,
yarın sevilir bakarsın.

Yüreğimin özünde başka yarınlar var.........

canlarım.. haklarınızı helal edin.. hepinize guzel yarınlar mutlu yuvalar diliyorum ve bu topice de veda ediyorum...

Bugün yüzünde bir başka güzellik var senin,
bugün dudağında başka bir tad var,
boyunda başka bir yücelik.
Bugün kırmızı gülün bir başka daldan.

Ayın gökyüzüne bugün sığmamış.
Göklere benzeyen göğsün bugün daha geniş.
Hangi yanından kalktın bu sabah, söyle,
bir başka kavga var dünyada senin yüzünden,
dünyada bir başka gidiş

Biz senin gözlerinden gördük
arslanlara meydan okuyan o ceylanı,
Başka bir ovası var o ceylanın bugün
iki cihandan da dışarı

Seven insanın ayağı mı yok,
işte ona ölümsüzlük kapandı.
Yukarlarda onunla uçar gider.

Gözlerinin denizinde onu arama.
O inci bir başka denizde.

Bakarsın bugün sever bu yürek,
yarın sevilir bakarsın.

Yüreğimin özünde başka yarınlar var.........

canlarım.. haklarınızı helal edin.. hepinize guzel yarınlar mutlu yuvalar diliyorum ve bu topice de veda ediyorum...

neden veda ediyorsun tatlımm

bende veda ediyorum kızlar sözümüz iptal oldu:14: babam istemiyor

bende veda ediyorum kızlar sözümüz iptal oldu:14: babam istemiyor

canımmm çok üzüüldümmmm neden istemedi baban..askerden sonramı dedi..tanışma olsaydı bari sadece...cnm ya vardır bir hayır..belki ikna olur dur bakalım..benimde babam ilk nişan olayına sıcak bakmadı üni bitsin öle dedi son senem..ama sonradan ikna oldu...daha gelmelerine var belki ikna edersinizz tatlım

canımmm çok üzüüldümmmm neden istemedi baban..askerden sonramı dedi..tanışma olsaydı bari sadece...cnm ya vardır bir hayır..belki ikna olur dur bakalım..benimde babam ilk nişan olayına sıcak bakmadı üni bitsin öle dedi son senem..ama sonradan ikna oldu...daha gelmelerine var belki ikna edersinizz tatlım

yok cnm nuh diyor peygamber demiyor abilerimde istemiyor askerlik olayı çıksın sonra diyolar tanışmakda istemiyolar. ben babamı ikna etmiştim ama abilerimden dolayı onunda fikri değişti:26:

yok cnm nuh diyor peygamber demiyor abilerimde istemiyor askerlik olayı çıksın sonra diyolar tanışmakda istemiyolar. ben babamı ikna etmiştim ama abilerimden dolayı onunda fikri değişti:26:

canım ya vardır bir hayır dur bakalım belli olmaz daha..En azından biliyorlar artık böyle birşey olduğunu...

erkek arkadaşına söyledin mi ..o ne düşünüyor bu konuda..

duygum hiç üzülme..

aceleye getirme bu işleri.. cidden bu donemler zor geciyomus cunku...

ilişkinizi yıpratmadan yavas yavas olsun hersey en guzeli

duygum hiç üzülme..

aceleye getirme bu işleri.. cidden bu donemler zor geciyomus cunku...

ilişkinizi yıpratmadan yavas yavas olsun hersey en guzeli

üzülmüyorm cnm hayırlısı buymuş. düşündükçe kafama yatıyor hatta ama ne bileyim tuaf oluyor insan babamdan beklemezdim ki

canım ya vardır bir hayır dur bakalım belli olmaz daha..En azından biliyorlar artık böyle birşey olduğunu...

erkek arkadaşına söyledin mi ..o ne düşünüyor bu konuda..

söyledim cnm konuş ikna et babanı diyor onun aileside karşıydı askerlikten önce olmasına ama o ikna etmişti. sende ikna et diyor

Back