Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cookie_ ben sizin fotoğrafları nerden görcemm yaaaaaa![]()
arkaadas degilmiyiz biz senle kuzum yaa
arkadas olmamız lazım gormen icin listene ekle beni![]()
slm kızlar nasılsınız
ben iiyim papatyam sen napıyosun bakimm nasıl gidiyor hazırlıklarrr
selam milleeet![]()
ben iiyim papatyam sen napıyosun bakimm nasıl gidiyor hazırlıklarrr
Ben nişanlı bir bayanım ama biraz mutsuzum sanırım geçiş dönemi nişanlandıktan sonra biraz üstümden azaldı mı ne sizede aynı şeyler oldumu ben mi abartıyorum kafam karışık offf
duygum sende ne var ne yok neşen yerinde bakıorum maşalllah
Selaamm Naber Nasılsın
![]()
maşallah diyeyim cumartesi söz için alışverişe çıktık herşey harikaydı harika şeyler aldık
iyiyim canım cok sukur
iş konuları canımı sıkıyor işte..
bugun bende biraz tuhafım.. epidir izindeydi izni bitti işe geri dondu, cok yogunlar haliyle izindeki giibi degil.. alısmısım her dakika onla olmaya yanımda olmasa konusmaya mesajlasmaya
suan sanki bosluktaymısım gibi, kafama gore iş bulsam da bende biraz baska seylerle ilgilenip kafa dagıtabilsem keske bole her dakika aklım onda oluyor :44:
arkadaşlar ben çeyiz hakkında bişi danışmak istiyorum bana yardımcı olacak biri varmı![]()
hani bakalımm neler adınızzzzz??
bizde görelim yaaa
ayy sorma cnm yaaa öle oluyor işte varlığı bağımlılık yapıyor, görüşemeyince de insan kötü hissediyor kendisini.
inş. sende isrediğin işi bulursun tatlım
amin canım inşallahh :) gelinlik de cok sekerr yaa
eveeettt bizde gorelimmmmm
ben ekledim valla resimlerimi sizden de beklioruz kızlarrr hani resimlerrr
duygucum sen benim profildeki albume baktınmı
hiç yorumunu alamadımm da sen yorumsuz gecmezdin dedim acaba gormedimi![]()
slm kızlarr bende geldim bugünlerde çenem düştü hiç konuşmayan ben telefonda orda burda konuşuyorum sanırım heyecandan ee nişanıma az kaldı ve ben pek bilmiyorum diye tüm forumlardan bilgi alıyorum buraya yazmıştım daha öncede snr başka topiğe takılıp burasını unuttum
bi gelinlik gördüm çok güzel bi gelinlikmiş...allah hayırlısı ile giymeyi nasip etsin