çağlammm çok güzelsin tatlımmm çıtı pıtı bişemişsin sen yaaaa yada eniştenin yanında öle duruyosun..
allah bi ömür mutlu mesut yaşamanızı ve tez zamanda ilişkinizi tamamına erdirmenizi nasip etsin balımmm
çağlammm çok güzelsin tatlımmm çıtı pıtı bişemişsin sen yaaaa yada eniştenin yanında öle duruyosun..
allah bi ömür mutlu mesut yaşamanızı ve tez zamanda ilişkinizi tamamına erdirmenizi nasip etsin balımmm
sana katılıyorum duygum cookie güzel olmuşsun
hahayyy boylarımız aynıymış evet tam tahmin ettiğim gibi sözlünün yanında minicik yavrucuk duruyosunn ama çokkk çokk yakışıyosunuz maşallahçok tesekkur ederim balımmm
aminn ayrıca darısı basına
evet canım cıtıpıtıyımdır ama boyum normal aslında 1.63, normal insanların yanında gayet normal hatta bazı resimlerde onlardan iri bile cıkmısım
burdaki durum biraz da benim sözlümden
sözlüm 1.90 boyunda ve an itibariyle 92 kilo
söz de sözlümü ve beni yanyana goren herkes yanında yavru gibi kalıyosun demişti..
birde benim topuksuz ayakkabı ile yanyana halimi gorseler ne derlerdi bilmiyorum o gun ayagımda kocaman topuklar vardı bide
hahayyy boylarımız aynıymış evet tam tahmin ettiğim gibi sözlünün yanında minicik yavrucuk duruyosunn ama çokkk çokk yakışıyosunuz maşallahi
inş tatlım darısı tüm isteyenlerin ve tabikiii benim başımaaaaa
bizde 1-2 hafta içince başlarız sanırım teleşlara
tesekkur ederim canımmm
aminnn darısı tez elden basına artık , demek aynı boydayız cok merak ediyorum senin o mutlu gunlerinin fotolarını
çok sevindim nocturne :)
demek atlattın nasıl gecti
Çok teşekkür ederim Cookie.Beklediğimden güzel geçti, hala rüyada gibiyim çok yorgunum ama mutluluktan uyuyamıyorum.Çok değişik bir duyguymuş
aayy ne guzelll maşallah
darısı nişan ve dugunune inşallah canım
Sonunda sözlendim ve o korkum bitti. Darısı tüm bu heyecanı yaşamak isteyenlerin başına:)
nocturne tebrikler canım benimde cumartesi sözüm isteme iki hafta önce olmuştu çok güzel şeyler bunlar yaaa
her akşam iş çıkışı bir işimizi hallediyoruz eksiklerimizi alıyoruz ama artık bitti sadece kuaförümü arayacağım bide fotoğrafçıdan randevu alacağız
papatyammm seninn çok az kalmışşşşş
ay canım sorma sözde bu kadar koşturmacaysa nişan evlilik olayında napacağız bilmiyorum inanır mısın her gün birşey yapıyoruz ama şükürler olsun artık bitti herşey sadece bugün kuaförümle konuşacağım bide fotoğrafçımızdan randevu alacağız cumartesi günü gene öleceğiz galiba
tatlı talaş bunlarrrrr ayyy ben daha heyecanlanmazdım heralde diyodum ama böle seni filan gördükçe elim ayağım titriyorrr
akşam telde konuşuyoruz hala inanamıyoruz biliyor musun ikimizde şimdi ikimizin sözümü olacak falan die erkek arkadaşımı hiç bu kadar heyecanlı görmemiştim konuşurken gözleri parlıyoama o kadar mutluyuzki bu telaşlar vız gelir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?