Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

Ben göremedim :/ silinmiş hemen..neyse cnaım olsun sağlık olsun,mutluluklar dilerim

bilmem..

ama inat ettim o demezse gorusmıcem dunde gorusmedik.. bugunde gorusmeyelim ona gore hava hossa bana da hos :97:

duygucum konyadayım..buugn yurt genelinde sıcak heralde..://haftayada okul açılıyo bu senede geçsede bitse artık su okulda inşallahh.....bnmknn bitti rahatladı valla..askere gitmeden ufak çaplıda olsa nişan yapalım istiyor ama babam askerden sonra diyor yinede hanı ben istersem kıramaz..şimdi daha neolduğunu bende anlamadım açıkcası :) annesini falanda aramadım hiç...sevgiliyken arardım..napsam kızlar bi arasammıı ama nedicem yaa x teyze demeye alışkınım öyle desem olur dimii :)

ayyy aradım kızlarr:) oda işleri bitince beni aramayı düşünüyomuş iyki önce ben aradım,yaa sevgiliyken hep arardım konuşurduk sonra bi çekingenlik geldi...ne dicem bilemedim...x teyze dedim yine eskisi gibi ,o herzamanki gibi guzel kızım yavrum diye teli açtı neysee :))

yaaa kuzum anne diyedin kadına

senin sevdiceğin ne diyor annene?

yaaa kuzum anne diyedin kadına

senin sevdiceğin ne diyor annene?

kuzum oda daha amca teyze diyor :) biz önceden aileler tanışmadı ama biz tanışmıştık anne babalarımızla o yüzden teyze amca alıştık şimdi zorlanıyoruz:) dememem için hiç bir sebep yok çok sıcakkanlı davranıyor sağolsun herzamanki gibi ama nedense ben diyemedim hiç bişey demicektim öylede olmadı demem gerekti sanki :) ayy ayyy ne zaman derim bilmiyorum ...ama böyle şeyler yokken sevgiliyken derim diyordum rahatca..öyle olmuyormuş

ohhh cnm ya bak seni düşünmüşş saçların ıslak diye,ayy neguzel,keşke bizde aynı yerde olsak ta almaya gelsee...

Kizlarrr herkesin basini yedim bitirdim ama sonunda olduuuu gecen Pazar bize oturmaya geldiler yine (3.sefer) babam sonunda gencler bi konussun dedi annemde birden tmm insallah hayirlisi olsun verdik gitti kizi diye espiriyi patlatti adamlar bakiyo simdi acaba sakami degilmi diye sonra kahveleri yapdim askim bana aldigi tek tas i takti ve cok SIk bitane beyaz altindan bilezik de almis yaninda oturdular balkona cikdik resim fln cekdik cok güzel ya anlicaniz bende artik sözlüyümmmmmmmmmm:)) RAbbim insallah isdeyen herkesi mutlu eder.. :76:

ebrucum hayırlı olsun çok sevdnm :)

evet canım koç burcuym ben feci inatcıyımdır

nitekim inat kazandı

banyodan cıkmıstım saclarım ıslaktıda onu bekliomus.. hazır olmanı bekliorum almaya gelicem dedi

aynen cnm bendede öyle bi katır inatı var neyseki kazanan taraf biziz

bende teyze diyorum sevgilim henüz tanışmadı ama eğer ki olursa ( ki olmiycak sanırım:44: ) söz takılır takılmaz anne baba diycez

cnmmmm hayırlı olsunnnnnn ne güzel ağız tadıyla geçmiş herşey darısı nişanın ve düğününün başına tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…