Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

haklısınız kızlar oturma duzenine gore gitmek en guzeli

duygucumm papatyacım ebrumunda dedigi gibi tırnaklarım kırıldı o yuzden french yaptıramıyorum malesef yoksa bende french yaptırcaktım 3 gune uzazma bu tırnaklar malesef kısa tırnaga bi cozum bulmam gerekiyor

buarada biz alyanslarımız aldık sözde takıcaz... nişan olup olmıcagı belli degil cunku olsa bilr arası uzun olcak askım benim alyanssız dolasmamı istemedi bende onun

tektası zaten o evlenme teklifi ederken takmstı.. sozden sonra ikisini beraber takıcam

ebrucummm tanısmaya ole herkes gelmez isteme yada soz olsa neyse tanısma iki aile arasında olur anneler babalar kardesler bence ole herkesi cagırmayın abes kacar gibime gelio

Son düzenleme:

duygucumm papatyacım ebrumunda dedigi gibi tırnaklarım kırıldı o yuzden french yaptıramıyorum malesef yoksa bende french yaptırcaktım 3 gune uzazma bu tırnaklar malesef kısa tırnaga bi cozum bulmam gerekiyor

buarada biz alyanslarımız aldık sözde takıcaz... nişan olup olmıcagı belli degil cunku olsa bilr arası uzun olcak askım benim alyanssız dolasmamı istemedi bende onun

tektası zaten o evlenme teklifi ederken takmstı.. sozden sonra ikisini beraber takıcam

ebrucummm tanısmaya ole herkes gelmez isteme yada soz olsa neyse tanısma iki aile arasında olur anneler babalar kardesler bence ole herkesi cagırmayın abes kacar gibime gelio

canım akşamına isteme olur gibi bakalım yaaa amannn valla şükür bizim derdimz yok insanlar bu çevre baskısı çok kötüü..neolcak sankı nişana düğüne buyrun gelin dimiii :27:

canım tek çözum o bence..haa çok şey yapıosan takma tırnaklar var böyle özel frenchli şekilde:27:ama onlarda platik gibi geliyor :)) denenmiştir bizzattt:27::27::27:

canım aslında kısa tırnağa french yapılamaz diye birşey yok kuzenimin uzun tırnağa kastı var kısa kullanıyor hep kısa tırnaktada fena durmuyor açıkçası bence çünkü onda hep görüyorum tabiiii senin içindeki önemli içinden geleni yap

kızlar tırnaklarını kestirdği için zaten yaptıramıyor....o yuzden kırmızı oje gayet guzel durur..hem neden hoşlanmasınlar özel bir gun süslenmek en doğal hakkı...herkese göre ayarlarsak kendimizi işin içinden çıkamayız şekerparelerimmm :66:

duygucummm arar bak tarih vermişler artık kuzum...Müsait olduğunda arar en gec bu hafta sonu arar ...

tatlım arkadaşların dedği gibi onların aile büyüğünden başla sırasıyla ver oturma sırasına göre devam et..

Benimde canım sıkkın aslında..yaa bekar halam var o çok gelmek istedi tanışmaya gelsin dedik neolcak..babanemede söyledim hani büyüktr gelmek ister diye..ama halam babamı armaış .diğer halam var onada söyleyin şöyle böyle..yahu bu söz değilki daha ilkkez tanıscaz başka şehirden gelcekler sadece kendi ailesi..şimdi onları çağırsam teyzemleri çağırmam lazım onu çağıram başkası ..haailk defa olmasa neyse ama benm annem babamda ilkkez tanışcak...bilmiyorum kafama takıldı..yazık babamda ben karışmam kızımla annesi karar verir demiş..bende halamı aradım işte snei kaçta alayım hala o gun dedim konuştuk sonra kendiliğnden konuyu açtı tamam halacımda dedim onlar gelse diğerli de gmesi lazım bu bi tanışma rahat edememki öyle çok kalabalık ilk tanışmada dedim..kafam karışık kızlar...öğlen nasip olursa gelcekler,olmazsa akşama isterler ozaman çağırsammı herkesi ..ama biz öyle alyans falan takmıcaz o nişanda..sadece söz alındığına dair tek taş alıcaklar okdr..

cnm umarım arar pazara kadar yaa:26::26:

ayrıca hayatım öyle tanışmada ne işi var herkesin. ben aile dışında kimseyi istemiyorum tanışmada. olur mu cnm öle şey. önce siz bi kaynaşın.
ama madem halan heveslenmiş o gelsin ama bence de çok kalabalk ollaması en iyisi cnmm:68:

cnm ebrumun dediği gibi takma frenchli tırnaklar var ama hoş durmuyor cidden:9:

öleyse kırmızı yaptır hem ebrumun dediği gibi kısa tırnakta kırmızı çok şeker duruyor:12:

cnm umarım arar pazara kadar yaa:26::26:

ayrıca hayatım öyle tanışmada ne işi var herkesin. ben aile dışında kimseyi istemiyorum tanışmada. olur mu cnm öle şey. önce siz bi kaynaşın.
ama madem halan heveslenmiş o gelsin ama bence de çok kalabalk ollaması en iyisi cnmm:68:

cnm ebrumun dediği gibi takma frenchli tırnaklar var ama hoş durmuyor cidden:9:

öleyse kırmızı yaptır hem ebrumun dediği gibi kısa tırnakta kırmızı çok şeker duruyor:12:

ayy içim rahatladı duygucum yaa...yanı sözü aldık diye tektaş takıcaklar ya ayıp olmaz dimii..ne bileyim kırgınlık olsunda istemem ama keşke iki kere gelme şansları olsaydıönce tanışma sonra isteme..ama uzak yer..ne gerek var ..8 saatlik yol..Bende çok rahat edemem hem..Normalde tanıyorum ailesini ama çok kalabalık olunca smaimi davranamam ilk gunden ..oldugum gibi olamam gibime geliyor hayırlsıı bakalım..hayırlısıyla gelsinler de gerisi önemli dğeil :16:

canım ailesi bence arar bu hfta sonuna kadar en geç...çiçeğini falan çikolatanı hep düşünmüş baksana...bende siyahlı grili bi elbisem vardı onu giycektim içime sinmiyor şimdi daha cici bici oluyum istiyorum :))

ayy içim rahatladı duygucum yaa...yanı sözü aldık diye tektaş takıcaklar ya ayıp olmaz dimii..ne bileyim kırgınlık olsunda istemem ama keşke iki kere gelme şansları olsaydıönce tanışma sonra isteme..ama uzak yer..ne gerek var ..8 saatlik yol..Bende çok rahat edemem hem..Normalde tanıyorum ailesini ama çok kalabalık olunca smaimi davranamam ilk gunden ..oldugum gibi olamam gibime geliyor hayırlsıı bakalım..hayırlısıyla gelsinler de gerisi önemli dğeil :16:

canım ailesi bence arar bu hfta sonuna kadar en geç...çiçeğini falan çikolatanı hep düşünmüş baksana...bende siyahlı grili bi elbisem vardı onu giycektim içime sinmiyor şimdi daha cici bici oluyum istiyorum :))

tatlım bence insanlardan çok kendi durumunu düşünmelisin. tanışma - isteme - söz biarada olmayacak dimi

akrabalarınız söze gelsinler işte. beni bildiğim tanışmada sadece aileler olur. hatta ben evli ablamı bile çağırmayacaktım az kalsın eniştem aileden değil diye:9:

evet cnm çiçek çikolata hatta sevgilimin giyeceği giysi bile hazlanmış ama annemi de biran önce araması gerekiyor ki tarih kesinleşsin ve bizde yapalım artık hazırlıklarımızı. bakalm umarım arar pazara kadar. zaten aradı aradı aramazsa çok çirkefleşeceğimi hissediyorum:23::23:

papatyamm sen neden öle aşağıda bekliyosunn hayatımmm katılsana dedikoduya:10::10:

papatyamm sen neden öle aşağıda bekliyosunn hayatımmm katılsana dedikoduya:10::10:

evet kızlar aşağıda durmayın gerçi şimdi hiç biriniz yoksunuz ama:66:

canım tanışma akşamınada isteme olur onlarda kız verildi diye sözü aldık diye tektaş takarlar bukadar..nişanı falan sonra..İlkk düşüncemiz şeydi mesela o gun istesinler ertesi gun söz yapalım ama onlarda biz ailecek gelcez 5 kişiler ablası eniştesi anne babası sözü nişanı sonra yapalım dediler... tamam dedik..

Bizde yarın Allah izin verirse sarma sarmaya başlıcaz yavastan başlayalım dimi:)))

başlayın cnm başlayınnn
güzel güzell pastalar çörekler de yapınnnn

görenlerin gözü doysun önce:1::1:

inşallah canım..sizin nişan ne zamandıııııı..evet senn tektaşın çok guzel ..bende bulablrsem kenarları taşlı istyrm bakalım :)
Ben Çok Memnunum bide Benim Alyansım Da Klasik Yakışıyo Çok

canım aynı zamanda evlenirmişiz ne güzel günleri sayırız beraber
Tam Tarih Yok Ama Sayarız Şekerim

ayy ne sıkınılı stresli bi işmiş bu yaaaaaa:78::78::78:

evet canım yapcaz inşallah hepsiniii :))))

Kızlaar Stress Yok Dün İş Yerinde Baya Yoğundum 2 gün Merakta Da Kaldım Umarım Hepiniz İyisinizdirrr:74::74::nazar::nazar:

günaydınnn kızlarrrr..

ymrzgr bencede klasik alyans çok daha çok duruyor tatlımm:emir_bebek:

kızlarrr ben bi rüya gördümmmm hadi yorumlayalım mıı:10::10:

şimdi ben odamda eşofmanlarımla oturuyoken birden kaynana adayım bize geldi yanında da küçük bi kız çocuğu var.

Annemle konuşmaya gelmişmiş.

Ama benim yatağım dağınıktı. o gelir gelmez yatağımı toplamaya başladım. ( yatak kavga mı demek ti ?? )

Sonra annesiyle annem balkona geçtiler. kız yanımda kaldı. Sonra ben aşkımı aradım gelemden önce neden bi msj atmıyosunuz dedim bak işte hazırlıksız yakalandık diyodum:26:
m

ve uyandımm...

Evet kızlar ne olaki bu acep çok mu kafama takıyorum ki:17:

Bebeğimm Biraz Rahatla Kafana Çok Taktığın İçin Rüyalarına da Giriyor. Şu Zamanda Ben Bu Rüyayı Şöle Yorumların Hayır Olsun :60::60::60:

günaydın kızlar bir günümüz daha eksildi yüreğim hızlı hızlı çarpıyor bugün iş çıkışı tektaş bakmaya gideceğiz pazar günü gelmeyecek yaaa

anlatayım canım daisypath diye yazıyor kenarında zaten googledan gir ona içinden seç kilo evlilik çocuk gibi sayaçlar var zaten seç sırayla geçmiş veya gelecek tarihini geç en sonunda altta http gibi açılımlar çıkacak sen onlardan forum bölümünün başındakini kopyala kadınlar kulübü ayarlarından profil ayarlarına gir orada bayaaa aşağı in çizelge bölümüne yapıştır ayarları kaydete tıkla ve bitti

Bebeğimm Biraz Rahatla Kafana Çok Taktığın İçin Rüyalarına da Giriyor. Şu Zamanda Ben Bu Rüyayı Şöle Yorumların Hayır Olsun :60::60::60:

haklısın cnm yaa yada gece bitarafım açık da kalmış olabilir:1::1:

günaydın kızlar bir günümüz daha eksildi yüreğim hızlı hızlı çarpıyor bugün iş çıkışı tektaş bakmaya gideceğiz pazar günü gelmeyecek yaaa

:52::52::52::52: gelir gelir merak etme gelmez olur mu pazar. ben bişe fark ettim çizelge tutmatınca günler daha çabuk geçiyor:12:

Ya Bende O gün Sayan Çetvelden İstiyorum Nasıl Olucak:59::59::59:

Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers

burdan yap tatlım sonra profiline girip çizelge yazan yere bitirdiğin çizelgenin linkini ekle.

yada sen önce çizelgeni hazırla profil ile ilgili kısmı sonra anlatayımm:8:

kızlar bu arada dün erkek arkadaşımla tartıştık ya:5::5:

ay bilmiyorum canım geçmiyo valla

niye tartıştınız canım yaa

yaa ben anlamıyorum bi gr heyecan yok çocukta bende neden hiç heyecanlanmıyosun dedmi.

o da heyecandan çok korku var dedi sen benim ailemle tanışıyosun ama ben ilk kez karşılaşıcam sizinkilerle. bişelerin ters gitmesinden korkuyorum dedi.

bende böyle yaparak benim heyecanımıda yok ediyosun dedim.

hayatımda sadece 1 kere olcak bu. senin de öyle.

bişeylerden korkmayı bırakıp anı yaşasan olmuyo mu dedim.

sonra tartıştık biraz işte ama sonra sarıldık barıştık.

kızlar anlamıyorum mesela konuyla ilgili ben bişe sormadan hiçbişey söylemiyo.

diyorum ki tanışma günü için kıyafet aldın mı.

evet aldım diyo. ee bana neden haber vermedin dedim ben hala almadım dedim.

bana hiç sormuyo bu konu hakkında hiç konuşmuyoruz.

bende konuşmak o günle ilgili bişeyler paylaşmak istiyorum ama o aksine bu konuda hiç bişey söylemiyo:26::26:

Back