Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

canım tırnakların kırıldıysa siyahta elbise giyeceksin kırmızı oje sürebilirsin kısa tırnaklarda hoş duruyor ben seviyorum öyle çok yakıştırıyorumda

aa dogru ama dedeler falan da olcak vamp gorunmez dimi

yada tırnaklarıma dikkat etmezler heralde

aa dogru ama dedeler falan da olcak vamp gorunmez dimi

yada tırnaklarıma dikkat etmezler heralde

yok tatlım bence gayet guzel olurr tam kırmızı olmasada bordo ,koyu kırmızı o tonlarsa sürebilirsin..uzun tırnaktaan daha guzel duruyor bence kısa tırnakta bu renkler canım :)

inşallah guzel geçer

bende su dalgası istiyorum canım bide french yaptıracağım

sorun olmaz mı yaa zaten hep ufak şeylerr sinir bozuyorr

bu arada dediğin saç. modeli ev için kullanıma bence oldukça uygun.

Bide uzunsa saçların senden güzeli yok demektir

yok tatlım bence gayet guzel olurr tam kırmızı olmasada bordo ,koyu kırmızı o tonlarsa sürebilirsin..uzun tırnaktaan daha guzel duruyor bence kısa tırnakta bu renkler canım :)

inşallah guzel geçer

amin canım inşallah
dedigin gibi ben kırmızı surdureyim ojeleri

bende su dalgası istiyorum canım bide french yaptıracağım

en guzeli canım

sorun olmaz mı yaa zaten hep ufak şeylerr sinir bozuyorr

bu arada dediğin saç. modeli ev için kullanıma bence oldukça uygun.

Bide uzunsa saçların senden güzeli yok demektir

evet tatlım sacım uzun inşallah guzel olur

ufak tefek dedin deee dun gece aklıma geldi kızlaaar uykum kacıyodu nerdeyse ben bu kahveleri hangi sıraya gore vericeeeeem, kimden kime dogruuu :18::18:

size ortamda olacakları sayıyorum hemen

askımın babaannesi-dedesi
annesi- babası
teyzesi
amcaları-amcalarının eşleri
anne tarafından bir yengesi
teyzesinin kızı ve eşi

benim babanem-dedem
ananem-dedem
annem-babam
buyuk dayım-buyuk yengem
halam
diger buyuk yengem
teyzelerimm

kafam cok karıstıııı :26::26::26:

bak benimde kafamda var o sorun nasıl dağıtacağım ama heralde onların taraftan en büyükle başlarım yanındakilere sırayla o tarafı bitirdikten sonra bizim tarafa veririz

cnm oturma sıraları da önemli, mesela dedesinin yanında teyzesi oturuyosa babaannesinden önce teyzesine de verebilirsin.

önce onların tarafından ve büyüklerden başla sırasıyla herkes alır zaten hakvesini.

bu arada tuz atmayı unutma eniştenin kahvesine

ayrıca tatlım bana kalırsa renkli oje kullanma, french yaptırırdım ben olsam.

çünkü herkes hoşlanmayabilir renkli ojeden, ama yinede sen bilirsin kurabiyemm

evet bende hiç düşünmedim bile renkli ojeyi ne renk giyersen giy french hem sade hem şık duruyo herşeyle uyuyor

kızlar bu arada annemi hala aramadı müstakbel kaynanam:26:

ayy ne sıkınılı stresli bi işmiş bu yaaaaaa:78::78::78:

kızlar tırnaklarını kestirdği için zaten yaptıramıyor....o yuzden kırmızı oje gayet guzel durur..hem neden hoşlanmasınlar özel bir gun süslenmek en doğal hakkı...herkese göre ayarlarsak kendimizi işin içinden çıkamayız şekerparelerimmm

duygucummm arar bak tarih vermişler artık kuzum...Müsait olduğunda arar en gec bu hafta sonu arar ...

tatlım arkadaşların dedği gibi onların aile büyüğünden başla sırasıyla ver oturma sırasına göre devam et..

Benimde canım sıkkın aslında..yaa bekar halam var o çok gelmek istedi tanışmaya gelsin dedik neolcak..babanemede söyledim hani büyüktr gelmek ister diye..ama halam babamı armaış .diğer halam var onada söyleyin şöyle böyle..yahu bu söz değilki daha ilkkez tanıscaz başka şehirden gelcekler sadece kendi ailesi..şimdi onları çağırsam teyzemleri çağırmam lazım onu çağıram başkası ..haailk defa olmasa neyse ama benm annem babamda ilkkez tanışcak...bilmiyorum kafama takıldı..yazık babamda ben karışmam kızımla annesi karar verir demiş..bende halamı aradım işte snei kaçta alayım hala o gun dedim konuştuk sonra kendiliğnden konuyu açtı tamam halacımda dedim onlar gelse diğerli de gmesi lazım bu bi tanışma rahat edememki öyle çok kalabalık ilk tanışmada dedim..kafam karışık kızlar...öğlen nasip olursa gelcekler,olmazsa akşama isterler ozaman çağırsammı herkesi ..ama biz öyle alyans falan takmıcaz o nişanda..sadece söz alındığına dair tek taş alıcaklar okdr..

sen kafanda ki gibi yap canım yani istediğini çağır bizdede alyans yok bi tektaş bi bilezik takılacak o kadar alyansları nişanda senin dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…