Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

Duygum çok sevindim canımm,bak rahatladın artıkk..En azındna niye aramadıklarını öğrendin..

Günler geçmiyor artık,:) face de gun sayıyorum soruyo herkes kimseyede birşey söylemek istemiyorum daha,geçsin gunler hayrılısıla gelsinlerr artık

Duygum çok sevindim canımm,bak rahatladın artıkk..En azındna niye aramadıklarını öğrendin..

haklısın tatlımmm seninde az kaldı nişannnnn heyecan durumlarınn nasıllll:8:

bu arada benim de nişana 4 gün kaldı dün de onlardaydım balık yapmışlardı ablasıyla konuştuk detayları ya ben isteme sözde çok heyecanlandım nişan için bile o kadar
heyecanlanmıorum ya :49:

cnm bnmmmm yaaaa heyecan başlar merak etme. nişan günü de böyle diyebilcek misin bakalımmm:52::52:

Ayy az kaldı ne guzelcanım...kızlar ya okadar konuşuyoruz fotoğafta ekleyelm o özel gunlerimizin :)

duygum benim bakalım nişan ne zaman olur acaba..gelince konuşulur kasım yada ekim olablr belki bi yıl okulum var ya seneyede olablr tam blmyrm cnm :))

şu tanışma isteme kısmını atlatalım da bi bizde duygum hayırlısıla

Ayy az kaldı ne guzelcanım...kızlar ya okadar konuşuyoruz fotoğafta ekleyelm o özel gunlerimizin :)

duygum benim bakalım nişan ne zaman olur acaba..gelince konuşulur kasım yada ekim olablr belki bi yıl okulum var ya seneyede olablr tam blmyrm cnm :))

inan bana en zor kısmı o çok çok çok heyecanlı Geçiyo Ama Resmen Oh Dedik yaniii Sizde Hayırlısıyla Atlatın İnşallah Fıstıklar

cnm yaa belirsizlik kadar nefrt ettiğim 2. bişey yoktur hayatta:9:

şu tanışma söz fasıllarını atlatalım büyük ihtimal bizimde kurbandan sonra olur.

2012 yede sarkabilir bilemiyorumm:6:

duygucummm

çok sevindim :) valla seni merak edip duruyordum..

hayırlısı olsun artık inşallah canımm :71:

duygucummm

çok sevindim :) valla seni merak edip duruyordum..

hayırlısı olsun artık inşallah canımm :71:

tşk ederimm bebeğimmmm hayırlısı olsun valla dün benim şımarık sevgilim alttan girdi üsten çıktı moralimi yerine getirdi.

aşığım ben bu serseriye yaaa:69::69:

süpürgesiz cadı nerelerde onun da tanışması olucaltı????????????????

günaydınn kızlarrrr:52::52::52::52:

öncelikle hepinize yanıma olduğunuz bana destek verdiğiniz için tşk ederim, başınızı şişirdiğim için de özür dilerimm:emir_bebek:

dün akşam erkek arkadaşıma çok açıkca olmasada annesinin filan ne yaptığını, ne düşündüğünü sordum.

Aldığım cevap beni tatmin etti...

Halası ameliyat olmuş 1 haftadır hastanedeymiş.

1 - 2 gün iç,nde hastaneden çıkacakmış

Annesi annemi aramak için kesin bi tarih belirlemeye çalışıyomuş.

bayrmada aramamasının nedeni de arayıp biz gelicez oğlumun haalasının çıkmasını bekliyoruz demek istemediği için aramamış, tabi başsağlığı olayı da etken. Neyse burası beni ilgilendirmiyor zaten artık:kkk:

Annesi isteme çiçeğini ve çikolatasını hazırlamış bu hafta değil önümüzdeki hafta yani eylül 17 - 18 gibi gelmeyi düşünüyolar.

Akşam annemlede konuştum, halası hastanede olduğu için bahane gibi olmasın diye aramamış kadın seni dedim.

Annemde biraz yumuşadı:8:

Sonuç olarak sanırım yoluna giriyor herşey...:nazar::nazar:

hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim:71::71::71:

bak canım konuşulunca herşey çözülüyormuş çok sevindim adına:) umarım bundan sonrada hersey dilediğin gibi olur

slm kızlar ben sık sık giremediğim için girdiğimdede önceki sayfaları okurkende akşam oluyoo..

duyguuuummmmmmmmmmm canım çok mutlu oldum senin adına yaaa

pazar gününü beklerken öleceğim ben ya zaman geçmiyo gelselerde bi rahatlasak aşkımla yaa

perşembe günü tektaş bakmaya gideceğiz kaynanam isteme akşamı takacakmış tektaş bide bilezik (aşkım iki sene önce tektaş almıştı bana) bende olduğu için dedim hani masraf olmasın boşuna dedim kaynanamda onu oğlum takmış bunu ben takacağım dedi aşkıma demiş KirmiziPapatyamız beğensin parmağınada ayarlarlar hem demiş bakalım perşembe bakmaya gideceğiz. ay kızlar istensekte rahatlasak yaaaaa

slm kızlar ben sık sık giremediğim için girdiğimdede önceki sayfaları okurkende akşam oluyoo..

duyguuuummmmmmmmmmm canım çok mutlu oldum senin adına yaaa

pazar gününü beklerken öleceğim ben ya zaman geçmiyo gelselerde bi rahatlasak aşkımla yaa

perşembe günü tektaş bakmaya gideceğiz kaynanam isteme akşamı takacakmış tektaş bide bilezik (aşkım iki sene önce tektaş almıştı bana) bende olduğu için dedim hani masraf olmasın boşuna dedim kaynanamda onu oğlum takmış bunu ben takacağım dedi aşkıma demiş KirmiziPapatyamız beğensin parmağınada ayarlarlar hem demiş bakalım perşembe bakmaya gideceğiz. ay kızlar istensekte rahatlasak yaaaaa

oooooo mükemmelll kaynanannn çok eli boll bi hatunmuşş cnmmm umarım böle devam ederr:52::52:

tatlım sizin az kaldı benimkine daha 10 günden fazla var:84::84:

Back