- 21 Mart 2011
- 1.464
- 14
- 108
Yehuuu Çok Sevindim Şekerimm Haydii Günler Biraz Hızlanın Da Duygum Da Muradına Ersinnn
evet balcımmm evettttt hızlanın günlerr hızlanınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yehuuu Çok Sevindim Şekerimm Haydii Günler Biraz Hızlanın Da Duygum Da Muradına Ersinnn
evet balcımmm evettttt hızlanın günlerr hızlanınnn
Günler geçmiyor artık,:) face de gun sayıyorum soruyo herkes kimseyede birşey söylemek istemiyorum daha,geçsin gunler hayrılısıla gelsinlerr artık
cumartesi tatlım inşallah cumartesi sabahtan çıkarlar heralde yola,heycan bi geliyor bi gidiyo bende :) senin nişan evdemi olcak canımSenin ne Zaman Geliolardı Canım
Duygum çok sevindim canımm,bak rahatladın artıkk..En azındna niye aramadıklarını öğrendin..
bu arada benim de nişana 4 gün kaldı dün de onlardaydım balık yapmışlardı ablasıyla konuştuk detayları ya ben isteme sözde çok heyecanlandım nişan için bile o kadar
heyecanlanmıorum ya
cumartesi tatlım inşallah cumartesi sabahtan çıkarlar heralde yola,heycan bi geliyor bi gidiyo bende :) senin nişan evdemi olcak canım
Ayy az kaldı ne guzelcanım...kızlar ya okadar konuşuyoruz fotoğafta ekleyelm o özel gunlerimizin :)
duygum benim bakalım nişan ne zaman olur acaba..gelince konuşulur kasım yada ekim olablr belki bi yıl okulum var ya seneyede olablr tam blmyrm cnm :))
şu tanışma isteme kısmını atlatalım da bi bizde duygum hayırlısıla
Ayy az kaldı ne guzelcanım...kızlar ya okadar konuşuyoruz fotoğafta ekleyelm o özel gunlerimizin :)
duygum benim bakalım nişan ne zaman olur acaba..gelince konuşulur kasım yada ekim olablr belki bi yıl okulum var ya seneyede olablr tam blmyrm cnm :))
şu tanışma isteme kısmını atlatalım da bi bizde duygum hayırlısıla
duygucummm
çok sevindim :) valla seni merak edip duruyordum..
hayırlısı olsun artık inşallah canımm
günaydınn kızlarrrr
öncelikle hepinize yanıma olduğunuz bana destek verdiğiniz için tşk ederim, başınızı şişirdiğim için de özür dilerimm
dün akşam erkek arkadaşıma çok açıkca olmasada annesinin filan ne yaptığını, ne düşündüğünü sordum.
Aldığım cevap beni tatmin etti...
Halası ameliyat olmuş 1 haftadır hastanedeymiş.
1 - 2 gün iç,nde hastaneden çıkacakmış
Annesi annemi aramak için kesin bi tarih belirlemeye çalışıyomuş.
bayrmada aramamasının nedeni de arayıp biz gelicez oğlumun haalasının çıkmasını bekliyoruz demek istemediği için aramamış, tabi başsağlığı olayı da etken. Neyse burası beni ilgilendirmiyor zaten artık
Annesi isteme çiçeğini ve çikolatasını hazırlamış bu hafta değil önümüzdeki hafta yani eylül 17 - 18 gibi gelmeyi düşünüyolar.
Akşam annemlede konuştum, halası hastanede olduğu için bahane gibi olmasın diye aramamış kadın seni dedim.
Annemde biraz yumuşadı
Sonuç olarak sanırım yoluna giriyor herşey...
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim
tşk ederimm bebeğimmmm hayırlısı olsun valla dün benim şımarık sevgilim alttan girdi üsten çıktı moralimi yerine getirdi.
aşığım ben bu serseriye yaaa
bak canım konuşulunca herşey çözülüyormuş çok sevindim adına:) umarım bundan sonrada hersey dilediğin gibi olur
allah bozmasın canımm
teşekkürler kızlar. şimdi 2 hafta nasıl geçicek bakalımm
slm kızlar ben sık sık giremediğim için girdiğimdede önceki sayfaları okurkende akşam oluyoo..
duyguuuummmmmmmmmmm canım çok mutlu oldum senin adına yaaa
pazar gününü beklerken öleceğim ben ya zaman geçmiyo gelselerde bi rahatlasak aşkımla yaa
perşembe günü tektaş bakmaya gideceğiz kaynanam isteme akşamı takacakmış tektaş bide bilezik (aşkım iki sene önce tektaş almıştı bana) bende olduğu için dedim hani masraf olmasın boşuna dedim kaynanamda onu oğlum takmış bunu ben takacağım dedi aşkıma demiş KirmiziPapatyamız beğensin parmağınada ayarlarlar hem demiş bakalım perşembe bakmaya gideceğiz. ay kızlar istensekte rahatlasak yaaaaa