Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

akşam yazamam ama yarın sabahtan anlatırım neler olduğunu.

bende meraklanıyorum saat saat 6da buluşucaz bakalım neler konuşulcak.

sence nasıl gireyim konuya nasıl sorayım??

canım bence normal konuşurken,işte de ki haa buarada canım gelme işinıi naptınız ayarlayabildinizmi ne düşünülüyor falan de..alacağın cevaba göre de; hanı önce haber verirseniz bizimkilerde musait olur olmaz konuşulur falan de..

bilmiyorum derse

muhtemelen öyle diyebilir, karışmıyorum diyebilir,sende dersin ,annen taa 3 ay öncesi annemle konuştu bayram sonu dedi bi artık durum ne tam net öğrenirmisin de ,

yüksek ihtimal öyle diyecek ısrarcı olmak istemiyorum.

annesine gidip duygum bunu sordu demesini de istemiyorum.

ne istiyorum onu da bilmiyorum sanırım esip gürleyebilirim damarıma basılacak gibime geliyor

yüksek ihtimal öyle diyecek ısrarcı olmak istemiyorum.

annesine gidip duygum bunu sordu demesini de istemiyorum.

ne istiyorum onu da bilmiyorum sanırım esip gürleyebilirim damarıma basılacak gibime geliyor

canım heralde annesine gidip duygum soruyor ne zaman gidicez demez öyle değil mi?kendi merak ediyormuş gibide sorabilir ...

duygucum hemen vay demeye baslamıssın :)

(ama sarkı guzelmiş kına gecesinde calınacak cinsten )

anlıorum seni bole seler oldumu deliye dnuyo insan

ama bence sevgini de karsı tarafın ailesini de harcama hemen dur bakalım konusa konusa demişler bi konusun bakalım

ebruya katılıyorum sevgilin seni katmadan kendi merak edio gibi sorabilir benimki bu tarz konuları ailesiyle konusurken beni katmaz mesela solediklerimi kendi dusunceleriymiş gibi soler o da ole yapsa :44:

Son düzenleme:
canım heralde annesine gidip duygum soruyor ne zaman gidicez demez öyle değil mi?kendi merak ediyormuş gibide sorabilir ...

bakalım cnm 2 saat sonra çözüme kavuşmuş olucaz sanırım yada yeni bi soruna

evet tatlım vay vay lıyorum. çünkü annemi dinlemiyorum

bilmiyorum kızlar ya yarın sabah ya çok mutlu yada çok mutsuz olarak yazıcam buraya.

annesi bugün de aramamış. annem de sorup duruyor

canım ya az kaldı bakalımm merakla bekliyoruz eminim mutlu haberlerini göreceğiz inşallah burada
annenle de konuş annecim zamana bırakalım de,kendileri bilir de,ararlarsa ararlar,boşver sen takma falan de...

canım ya az kaldı bakalımm merakla bekliyoruz eminim mutlu haberlerini göreceğiz inşallah burada
annenle de konuş annecim zamana bırakalım de,kendileri bilir de,ararlarsa ararlar,boşver sen takma falan de...

cnm bnm yaa tavsiyleriniz çok iyi geldi umarım herşey yoluna girer. İyi yada kötü...

duygum inşallah sevgilinle konusup herseyi yoluna koymussunuzudr

guzl haberlerini bekliyorummm

[ı]canım biraz bence sevgilinin atak yapması gerekiyor çünkü ben sözlenme tarihimi de nişan tarihimi de oturduk biz ayarladık
onlar sadece istemeye gelecekleri günü bildiler görevlerini yaptılar ben sana şunu demek istiyorum sevgilin biraz atağa geçsin
bir diğer ikincisi hepimiz mevcut sıkıntılar çekerek sözlendik nişanlandık kaynanalık yapıyo olabilir ama benim sana tavsiyem sükunetini koru
anneni yatıştır, bu kadar bekledin biraz daha bekle herşey güzel olsun sakın ani kararlarla iş yapma pişman olma şekercim öpüyorum seni[/ı]

inşallah atağa geçmiştir erkek arkadaşı

günaydınn kızlarrrr

öncelikle hepinize yanıma olduğunuz bana destek verdiğiniz için tşk ederim, başınızı şişirdiğim için de özür dilerimm

dün akşam erkek arkadaşıma çok açıkca olmasada annesinin filan ne yaptığını, ne düşündüğünü sordum.

Aldığım cevap beni tatmin etti...

Halası ameliyat olmuş 1 haftadır hastanedeymiş.

1 - 2 gün iç,nde hastaneden çıkacakmış

Annesi annemi aramak için kesin bi tarih belirlemeye çalışıyomuş.

bayrmada aramamasının nedeni de arayıp biz gelicez oğlumun haalasının çıkmasını bekliyoruz demek istemediği için aramamış, tabi başsağlığı olayı da etken. Neyse burası beni ilgilendirmiyor zaten artık

Annesi isteme çiçeğini ve çikolatasını hazırlamış bu hafta değil önümüzdeki hafta yani eylül 17 - 18 gibi gelmeyi düşünüyolar.

Akşam annemlede konuştum, halası hastanede olduğu için bahane gibi olmasın diye aramamış kadın seni dedim.

Annemde biraz yumuşadı

Sonuç olarak sanırım yoluna giriyor herşey...

hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…