Kız İsteme Bayramdan Sonra İstenecek Kızlar, Hadi Heyecanımızı Paylaşalım :)

bu konuda ağzımı bile açmak gelmiyor içimden ya tüm heveslerim kırıldı.

erkek arkadaşımın bu konuyu açmadığı her saniye ondan 1 adım daha uzaklaştığımı hissediyorum...

vardır bundada bir hayır duygucum:59::59::59:bu sıkıntıların sonunda belkide herşey çok guzel olacak..kim bilebilirki

vardır bundada bir hayır duygucum:59::59::59:bu sıkıntıların sonunda belkide herşey çok guzel olacak..kim bilebilirki

tatlım umarım dediğin gibidir ama bu kadar heveslendikten sonra böyle incir çekirdeğini doldurmayacak sepepten sorun çıkarmaları beni çok düşündürüyor ve çok üzüyor

sizin nişan gibi olcak dimi canım ayrıca nişan olmıcak yanı ayyyy ne guzell..nasıl bişey giyeceksinnn....bizimkilerde inşallah cumartesi sabah çıkacaklar yola..öğlene gelirler..sonra neolur bilmiyorum:27::30::30::30::30:

evet canım yani biraz nişan gibi oluyo ama isteme de aynı gun olcagı için cok da abartmadık

sonradan nişan yapma ihtimali hali var kesin olmasada.. iki tarafda nişandan bahsediyo cunku biz olmasını istemesek de bilmiyorum olursa da zaten bahar sonu gibi olur mayısta falan daha var yani o zamanki duruma gore bakıcaz söze herkesi cagıramadık o yuzden nişan gerekebilir diolar kısmet hayırlısı

sizinkilerde bu cumartesi mi geliooo :53: aaa cok heycanlı yaaa inş guzel gecer

ben siyah bi elbise giyicem canım, belden oturtmalı dizlere kadar yada dizaltı gibi boyle, alt kısmı siyah tülden... aslında su hani elbise tarzı gelinlikler oluyo ya kısa.. onların siyahı gibi bişey oldu ya :1:

uzerine de siyah dantelden bolero giyicem elbisenin resmini ekleyemiorum suan ama ayakkabılarım bunlar

$Görüntü0455.jpg $Görüntü0453.jpg

duygucumm kesinlikle konus sevgilinlee kesinlikle :34:

ne yapayım peki konuşayım mı yani sevgilimle sence??

canım tabikide..sevgilinle konuşmcıaksında kimle konuşcaksın tatlım....öylesine konuşurken birden bu konuyu aç..heycanından bahset biraz,sonra gelceğiniz gun bi belli olsunda falan de,böyle heycanlı şekilde,hiç konuşuluyormu falan de..yanıı direk e hadi gelin demiosunkı...en azından canım bu şekilde az cok niyetlerini öğrenebilirz.belkide annesi farklı düşünüyor,belki maddi açıdan biraz zaman geçsin bekliyor..bunlar sadece tahmin canım...

evet canım yani biraz nişan gibi oluyo ama isteme de aynı gun olcagı için cok da abartmadık

sonradan nişan yapma ihtimali hali var kesin olmasada.. iki tarafda nişandan bahsediyo cunku biz olmasını istemesek de bilmiyorum olursa da zaten bahar sonu gibi olur mayısta falan daha var yani o zamanki duruma gore bakıcaz söze herkesi cagıramadık o yuzden nişan gerekebilir diolar kısmet hayırlısı

ben siyah bi elbise giyicem canım, belden oturtmalı dizlere kadar yada dizaltı gibi boyle, alt kısmı siyah tülden... aslında su hani elbise tarzı gelinlikler oluyo ya kısa.. onların siyahı gibi bişey oldu ya :1:

uzerine de siyah dantelden bolero giyicem elbisenin resmini ekleyemiorum suan ama ayakkabılarım bunlar

Eki Görüntüle 251516 Eki Görüntüle 251517

canımm çok beğendim ayakkabını üzerindeki siyah çizgiler gerçekten hava katmış :) o gunun resimlerini eklersin artık :) inşllah çok çok guzel geçer..o dediğin elbisele guzeloluyo diz altı değilde dizde daha hoş oluyor ama tul kısmı diz altında görünüyor dimi..eminim çok guzel olcaksın canım..evet canım nasipse cumartesi gelcekler bi aksilik olmazsa inşallah ..bahsetmiştim ya bende onlarda evet bohçası oluoyrmuş diye onu hazırladıom bende dun bitti oda..hayırlısıla gelsinler gunlerde geçmiyor gibi..

kıyamam yaa ....yazık değilmi sana...herşey bir telefon kadar uzağındayken bu belirsizliğğin kendini acıtmasına izin ver sen oldumuu

Eki Görüntüle 251516 Eki Görüntüle 251517

cnm çok güzelmiş ayakkabıların keşke elbiseni de görebilseydik. artık haftaya eklersin :nazar::nazar:

bakalım cnm belki 1-2 gün daha sessiz kalırım yada belki hemen bugün konuşabilirim aklım karmakarışık

canım tabikide..sevgilinle konuşmcıaksında kimle konuşcaksın tatlım....öylesine konuşurken birden bu konuyu aç..heycanından bahset biraz,sonra gelceğiniz gun bi belli olsunda falan de,böyle heycanlı şekilde,hiç konuşuluyormu falan de..yanıı direk e hadi gelin demiosunkı...en azından canım bu şekilde az cok niyetlerini öğrenebilirz.belkide annesi farklı düşünüyor,belki maddi açıdan biraz zaman geçsin bekliyor..bunlar sadece tahmin canım...

ama maddi açıdan bi problemleri olmadığını çok iyi biliyorum hem böyle bi durum olsa bile annesinin bu konuda bizi aydınlatması gerekmezmiydi?

cnm sizden güç alıp tam konuşcam diyorum ama kelimeler boğazımda kalıyor, yapamıyorum...

kendileri geçirsin istiyorum bu evreyi ama o zaman da içim içimi yiyor:(

ama maddi açıdan bi problemleri olmadığını çok iyi biliyorum hem böyle bi durum olsa bile annesinin bu konuda bizi aydınlatması gerekmezmiydi?

cnm sizden güç alıp tam konuşcam diyorum ama kelimeler boğazımda kalıyor, yapamıyorum...

kendileri geçirsin istiyorum bu evreyi ama o zaman da içim içimi yiyor:(

canım onun kararını sen ver..ben beklicem bu şekilde diyorsan biz nedesek boş..yok konuşmadan bu olayı halledemicem kendimide annemide yanlış şeyler dusunmeye itcem diosan aramalısın..haa belkide doğru dusunuyorsnz ama bunların cevapları hep onlarda canım...

canımm çok beğendim ayakkabını üzerindeki siyah çizgiler gerçekten hava katmış :) o gunun resimlerini eklersin artık :) inşllah çok çok guzel geçer..o dediğin elbisele guzeloluyo diz altı değilde dizde daha hoş oluyor ama tul kısmı diz altında görünüyor dimi..eminim çok guzel olcaksın canım..evet canım nasipse cumartesi gelcekler bi aksilik olmazsa inşallah ..bahsetmiştim ya bende onlarda evet bohçası oluoyrmuş diye onu hazırladıom bende dun bitti oda..hayırlısıla gelsinler gunlerde geçmiyor gibi..

tesekkur ederim canım :)
bizde ole bohca falan gibi seyler yok.. soz kurabiyesi alayım diodum ama kac kişi gelcek tam belli degil vakitde kalmadı kaynadı arada oyle

elbise dedigin gibi tul kısmı diz altına iniyo aslında dizimde elbise... cok guzel elbiseler vardı ama bizde iki tarafında buyukleri huysuz dizaltımda gorunen bişey olması lazımdı :)

cnm çok güzelmiş ayakkabıların keşke elbiseni de görebilseydik. artık haftaya eklersin :nazar::nazar:

bakalım cnm belki 1-2 gün daha sessiz kalırım yada belki hemen bugün konuşabilirim aklım karmakarışık

tesekkur ederim tatlımm
pc kablosunu bulamadıgım icin onun resmini atamıyorum canım ayakkabılarım cok onceden alınmıstı diger topicdeki kızlara gostermek icin cekmiştim o zamandan vardı resmi bilgisayarda

söz resimlerinden eklerim inşallah hayırlısıyla o gunu atlatırsamm :44:

erkek arkadasının da sesinin cıkmaması tuhaf .. annesinin baskısı altındamı kalıyor nedir anlamadım

bak senin ne güzel aramış sürekli anneni. erkek tarafı dediğin böyle olur yaa

hayatım benim mi erkek arkadaşıma söylemem lazım onun mu bana söylemesi lazım??

ya bayramdan sonraki hafta dendi işte bu hafta o hafta bu nasıl biz tutarsızlık.

ne zaman aricaklar gelmeden 1 gün önce mi??

onlar aradığı zaman benle annemde ailenin diğer fertlerine açıcaz konuyu bunu da biliyolar.

en azından gelmeden 1 yada 2 hafta kadar önce aramaları gerekirdi! neyin hesabını yapıyolar çözebilmiş değilim.

erkek arkadaşıma da bu konuyu açmak istemiyorum. soğuyorum her geçen dakika. en iyisi hiç başlamamışken bitirmek bu söz nişan işini:43:

Acele karar verme canım ama herseyını erkek arkadasınla konus sonucta onunla bır hayat paylasıcaksın rahatsızlık duyduklarını istediklerini dile getir oda ona göre davransın sen söylemezsen karsı taraf kırıldıgını anlamayabilir... Birde bu söz nişan ve evlilik olayları sıkıntılı işler benimde iki hafta sonra isteme söz olucak ama ister istemez geriliyorsun...

Acele karar verme canım ama herseyını erkek arkadasınla konus sonucta onunla bır hayat paylasıcaksın rahatsızlık duyduklarını istediklerini dile getir oda ona göre davransın sen söylemezsen karsı taraf kırıldıgını anlamayabilir... Birde bu söz nişan ve evlilik olayları sıkıntılı işler benimde iki hafta sonra isteme söz olucak ama ister istemez geriliyorsun...

haklısın cnm şu an üzgün olduğum için mantıklı düşünmüyorum sanırım:5:

düzelir canım düzelir merak etme...yoluna girer herşey..ortada birşey yok sonuçta

siz haklısınız cnm ben burda içim içimi yerken onların belkide hiçbişeyden haberi yok hem bide böyle durdukça sorunu daha da büyütüyorum içimde ister istemez olumsuz görüyorum herşeyi.

konuşmak en iyisi...

aslında böyle durumlarda genelde çok mantıklı davranıırm ama gelin damarım tuttu sanırım:1:

siz haklısınız cnm ben burda içim içimi yerken onların belkide hiçbişeyden haberi yok hem bide böyle durdukça sorunu daha da büyütüyorum içimde ister istemez olumsuz görüyorum herşeyi.

konuşmak en iyisi...

aslında böyle durumlarda genelde çok mantıklı davranıırm ama gelin damarım tuttu sanırım:1:

heralde canım,belkide hiç bir şey yok:61::61::61: akşam guzel haberlerini bekliyoruz canım

akşam yazamam ama yarın sabahtan anlatırım neler olduğunu.

bende meraklanıyorum saat saat 6da buluşucaz bakalım neler konuşulcak.

sence nasıl gireyim konuya nasıl sorayım??

Back